- Konu Sahibi ÇXIXTLENBXIXK
-
Kurnaz ve zeki olan söyle yapar.
30 yasina kadar bekarlik, süper dolu dolu bir hayat, hedefler, egitim, güzel bir meslek, basari...
30`undan sonra evlilik, huzur ve mutluluk.
Bunu yapan herkes cok mutlu....
neden bekarlık niye..sevgili iken herşey süper de evlenince niye bozlur neden ? işte sorgulanması gereken ve çözüm bulunması gereken iki soru var..
ben sevgilime aşığım..o artık nişanlım sonra da kocam olacak..nesi kötü?
neden yalnız dolaşayım sokaklarda neden onsuz oturayım sofraya neden onsuz gireyim yatağa..hepsi paylaşınca güzel olmuyo mu?
hepsi sevdiğin kişiyle yaşayınca güzel olmuyo mu??
kızlar ben asla bekarlık sultanlıktır demiyorum....evlilik kadar güzel bir kurum daha var mı?
tüm bekarlar hayırlı kısmetler diliyorum size...sanmayın toz pembe görüyorum dünyayı tabiki farkındayım sorumluluğun ama cesaret işidir evlilik ki o yürek ben de fazlasıyla var..a.s.a.s
bu sordugun sorulari bende cok sordum arkadasim.bekarken guzel yasanan her an evlilikte percinlesir derdim.niye bozulsunki diye sorardim.hepte aile cevremden su cvp alirdim. suan tek kisisiniz bir butun oldugunuzu dusunuyorsunuz.ama evlendiginde bunun boyle olmadigini anlamaya basliyorsunuz. alirken sadece esini deil ailesini sulalesini birden aliyorsun. evet ayni evde yasayan sensin ama ne yazikki dis etkenler de yatagin icine girebiliyor cogu zaman. oyuzden aslaa hicbir seyy bekarlikta yasandigi gibi olmuyor.en yakin ornek kendimden vereyim.anlasarak evlendim evet esimi seviyorum.cok buyuk bir askla herseeyee karsi duraraak buyuk zorluklarla evlendik ve ne yasadiysaak en guzelini yasadik bekarlikta. ne zaman evlendikk anasi danasi sulalesiii derkeeen birdeenn isin akisi degismeye basladi.ve bana cevremde soylenen sozlerin dogru oldugunu dusunmeye basladim.gercekten alirken bir kisiyi degil onun sulalesinii aliyormusun.kimsede istedigin gibi olmadigindan iki minare arasinda kalmis hoca gibi kaliveriyorsun.ve istee bekarligi ozlemeyeeee yavastaaann basliyorsuunnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?