• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün bekarlığa veda partisi için fikir ve önerilerinize ihtiyacım var

komsu

Et tu, Brute?
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
448
7
118
İzmir
2 ay sonra yakın arkadaşım evlenecek ve ona yorgunluğunu unutturacak bir kutlama hazırlamak istiyorum en yakın arkadaşlarımızı çağırmayı düşünüyorum yalnız hediye vermek istiyorum ama neler yapabilirim kafam çok karışık.. yardımınıza ihtiyacım olacak.

Hep beraber Luna parka gidin ve çocuklar gibi eğlenin, eğlenirken bolbol foto çekilin. Daha sonra evde müzik açıp oynayın. ama foto çekilmeyi es geçmeyin. Daha sonra bu fotoların çıktısını alıp albüm oluşturup hediye edebilirsiniz.

hep beraber luna parka gidin ve çocuklar gibi eğlenin, eğlenirken bolbol foto çekilin. Daha sonra evde müzik açıp oynayın. Ama foto çekilmeyi es geçmeyin. Daha sonra bu fotoların çıktısını alıp albüm oluşturup hediye edebilirsiniz.

walla super fikir hiç bu yönden düşünmemiştim hep evde bir şeyler yapmak geliyordu aklıma supersin çok teşekkür ederim :)

Rica ederim canım. iyi eğlenceler dilerim, eminim unutamayacağınız bir gece olacaktır.

2 ay sonra yakın arkadaşım evlenecek ve ona yorgunluğunu unutturacak bir kutlama hazırlamak istiyorum en yakın arkadaşlarımızı çağırmayı düşünüyorum yalnız hediye vermek istiyorum ama neler yapabilirim kafam çok karışık.. yardımınıza ihtiyacım olacak.

"Bekarlığa Veda" devşirme bir adet olduğu için yapılanlar genellikle Amerikanvaridir ve çoğu bize uymaz, yani Google'a "bachelorette party" yazıp görsellere bakmanız yeterli :))

Biz arkadaşımıza kına gecesi ile karışık bir parti yapmıştık evde. Nişanlısının fotoğrafından maske bastırıp takmıştık hepimiz (evet, diziden alınan fikir) :9: Evi süslemiştik, ona "bride to be" tacı, kendimize küçük duvaklar takmıştık, bekarlığa veda pastası sipariş etmiştik, hint kınasıyla birbirimize kına yapmıştık ve tabii ki güzel müziklerle eğlenmiştik. Biraz aranızdaki samimiyete bağlı. Hepiniz ufak hediyeler verebilirsiniz, imkanınız varsa gelin hamamına da gidebilirsiniz (eğlenceli hamam yapan oteller var).

"Bekarlığa Veda" devşirme bir adet olduğu için yapılanlar genellikle Amerikanvaridir ve çoğu bize uymaz, yani Google'a "bachelorette party" yazıp görsellere bakmanız yeterli :))

Biz arkadaşımıza kına gecesi ile karışık bir parti yapmıştık evde. Nişanlısının fotoğrafından maske bastırıp takmıştık hepimiz (evet, diziden alınan fikir) :9: Evi süslemiştik, ona "bride to be" tacı, kendimize küçük duvaklar takmıştık, bekarlığa veda pastası sipariş etmiştik, hint kınasıyla birbirimize kına yapmıştık ve tabii ki güzel müziklerle eğlenmiştik. Biraz aranızdaki samimiyete bağlı. Hepiniz ufak hediyeler verebilirsiniz, imkanınız varsa gelin hamamına da gidebilirsiniz (eğlenceli hamam yapan oteller var).

Cnm cvp icin cok sagol. Samimi 10 ila 12 arkadasız... Evet bizim kültürümüzde yok ama dinen bile iyi olanı alın denmiş bu dejenere olmak degil de entegre olmalı ya da kültürel adaptasyon tabii bence önemli olan arkadaslarım icin emek vermem onları hatırlamam ve bir arada keyifli zaman geçirmem evlenecek arkadas düğünden sonra da buradan ayrılacak hem son kez birlikte olucaZ. Kina ve dugunde insan istedigi gibi zaman geciremiyor arkadaslariyla..
İnternetten araştırdım cok basmakalip hediyelikler de 10 kişiyi düşünürsek cok pahalı :( sanırım evde el ısı bir seyler yapacak gibiyim lavantala keseleri nasıl sence??

Cnm cvp icin cok sagol. Samimi 10 ila 12 arkadasız... Evet bizim kültürümüzde yok ama dinen bile iyi olanı alın denmiş bu dejenere olmak degil de entegre olmalı ya da kültürel adaptasyon tabii bence önemli olan arkadaslarım icin emek vermem onları hatırlamam ve bir arada keyifli zaman geçirmem evlenecek arkadas düğünden sonra da buradan ayrılacak hem son kez birlikte olucaZ. Kina ve dugunde insan istedigi gibi zaman geciremiyor arkadaslariyla..
İnternetten araştırdım cok basmakalip hediyelikler de 10 kişiyi düşünürsek cok pahalı :( sanırım evde el ısı bir seyler yapacak gibiyim lavantala keseleri nasıl sence??

Canım yanlış anlama, eleştirmek amacı ile söylememiştim :)) Yani genelde orjinal bekarlığa veda partilerinde yapılanlar bize uygun olmadığı için farklı bir şeyler bulmamız gerekiyor. Yoksa arkadaşının mutluluğunu kutlamak neden kötü olsun:) Dediğin gibi evlenen arkadaşına özel emek verdiğin zaman o gün arkadaşın için unutulmaz oluyor zaten :))

Biz tüm yaptığımız harcamaları toplayıp (gelin hanım hariç tabii ki :9:) aramızda bölüşmüştük. Bütçe biraz kısıtlıysa yiyecekleri evde hazırlarsınız. Hediyelik olarak kırmızı oje alıp, üzerine "ayşenin kınası - tarih" gibi etiket bastırıp yapıştırabilirsiniz - ki oldukça uygun oluyor diye biliyorum. Lavanta kesesi de olur, yine üzerine etiket iliştirebilirsiniz ki normal bilgisayardan çıktı alsanız bile olur.

Back