Bekarların Topiği

masiva

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2007
1.529
18
benneyaptımki ah ah,bu yaşıma kadar istediğim gibi birisi çıkmadıysa benim suçummu,ya benden kaç yaş küçük kızların karşışına bile istedikleri gibi çıkıyorda evleniveriyorlar...fisfisfis

zaten bizimkilerde turşumu kuracaklar,bende dedim hem inceyim,hem sivriyim hemde acıyım,benden iyi ince,sivri biber turşusu olur dedim...

var mı ben gibi evde kalan...hihoyyyt hihoyyyt sositososito :sm_cool: :teytey: :dance:

İşte kızlar kavanozda gördüğünüz biberler benim bir kaç sene sonraki halimin resmidir...

:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu -tatlicadiarzu-

kız evlilikde değil de,anne olamk çok güzel bi duygu olsa gerek,arkadaşlarım birer birer bebişlerini kucaklarına aldıkça imreniyorum...Allah önce tüm çocuğu olmayanlara hayırlı çocuk versin,bizlere hayırlı eşle beraber hayırluı evlad versin...

Masiva canım ya yeni gördüm burayı...çok alemsin valla....aynen bende ince sivri ve acıyım...allah göstermesin turşu olmayı ya ...Allah gönlümüze göre bi hayırlı kısmet nasip eder inş..

İşte kızlar kavanozda gördüğünüz biberler benim bir kaç sene sonraki halimin resmidir...

:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu -tatlicadiarzu-

hadi sen yine iyisin tursu olsanda görümünün hoş olcak.Yaa benn evde kalacam yahu sinirimdende yer yer şişer aha böyle kavonozdaki dometese dönüşürümmmm:teytey:

hadi sen yine iyisin tursu olsanda görümünün hoş olcak.Yaa benn evde kalacam yahu sinirimdende yer yer şişer aha böyle kavonozdaki dometese dönüşürümmmm:teytey:
kız Allah iyiliğini versin...dur dur daha doğrusu koca versn... :roflol: hiç güleceğim yoktu ya....kaç ay önce açtığım konu beni şimdi güldürüyor....

eyvah haç ay önce açtığım konu beni şimdi güldürürse ,evlilik yönünden ne zaman güldürür acep:1shok: naniknanik sırnaşık şey :roflol:

ya kızlar bugün bir arkadaşım aradı kızın işi gücü evlilikti. o kadar ki yolda tanıştığı yaşlı kadınlarla bile hemen muhabbete girip telefon numrasını verirdi ki talip bulsunlar diye.o derece yani.neyse bu kız beni tam 1,5 yıldır aramıyordu,ben arıyorum teli hep kapalı.bugün aradı evlendim,çok acılar çektim ,neler yaşadım neler.kimseyle görüşemedim aylardır sana geleceğim herşeyi anlatacağım dedi.benim evlendiğinden haberim yoktu "aa iyisin evlenmişsin falan" dedim."keşke baba evinde kalsaymışım" demeye başladı.

bu evlilikte evlenmeyen bir pişman,evlenen bin pişman anacım.

Bir kız nasıl kendine evde kalmış der aklım almıyor
bu konuyu açalı yıllar olmuş, o zamanlar bekardım ve espri olsun diye bu başlığı açmıştım, hey gidi günler hey, şu an evleneli 20 ay oldu ve hamileliğimin son 9 günündeyim, Rabbim yavrumu kucağıma almayıda nasip etsin....

Hani derler ya ''güzele çirkin demişler gülüp geçmiş, çirkine güzel demişler ağlamış''.... Eğer kendinize güveniniz varsa kendinize espri bile yaparsınız, ama kendinize güveniniz yoksa söylenen her söze alınırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…