• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlarda yumurta dondurma raporu

Noran88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
4
0
6
36
Merhaba bayanlar. 31 yaşındayım bekarim. Amh 002 ve fsh 120. Tup bebek merkezine başvuracagim yumurta dondurmak için. rapor almak istedim tip fakültesinden ama bu değerlerle yumurta olmaz o yüzden rapor veremem dedi doktor. Böyle durumlaa karşılasan var mi

Nerede oturuyorsunuz hemen tüp bebek merkezine gidin üniversite de olur özel şart değil

Adanadayim. İstanbula gideceğim haftaya. Tip fakültesi vermedi raporu.elim kolum bağlanmış hissediyorum.. ama İstanbula bulent tiras ve aret kamara gideceğim.

Merhaba benimde amh 0.02 ve adet olamaıyorum resmen toplasan senede az az 3 ,,4 ay belki ve banada acilen yumurtalık toplat dedi.. ben napıcam bilmiyorum moralim bozuk kim iyi doktor bilmiyorum bu işler paralı cok paralı devlet karşılamıyor sanırım

Ben bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
İnşallah tedavi sürecindeyim devamında ona güveniyorum..
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..Samsun Medıcal Parkta..AMH 0.01

Ben bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
İnşallah tedavi sürecindeyim devamında ona güveniyorum..
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..Samsun Medıcal Parkta..AMH 0.01
Siz hangi doktora gittiniz ..Benimde amh 001 yaş 37 bekarım 29 yaşında FSH 9 Ken bana hiç bir problem yokken menepoz dediler o süreçte amh baktım oda 007 di evlenmek üzere vazgectim çok kotu günler geçirdim yumurta dondurmak istedim doktorlar evlilik yaparsan daha kolay dedi ama yapamadım :( pskolojim berbat adım atamiyorum Ekim ayında baktırdım sonuç bu şekilde .şimdi yumurta dondurma istiyorum tabi haala şansım varsa berfu demir randevu aldım bahcecide korkuyorum :( Muayene 700 zaten ön görüşme yok yani yok dese başka dokt şansım da yok çalışmıyorum birsekildr bir kez denemek istiyorum ama onlar denerse :(

Siz hangi doktora gittiniz ..Benimde amh 001 yaş 37 bekarım 29 yaşında FSH 9 Ken bana hiç bir problem yokken menepoz dediler o süreçte amh baktım oda 007 di evlenmek üzere vazgectim çok kotu günler geçirdim yumurta dondurmak istedim doktorlar evlilik yaparsan daha kolay dedi ama yapamadım :KK43: pskolojim berbat adım atamiyorum Ekim ayında baktırdım sonuç bu şekilde .şimdi yumurta dondurma istiyorum tabi haala şansım varsa berfu demir randevu aldım bahcecide korkuyorum :KK43: Muayene 700 zaten ön görüşme yok yani yok dese başka dokt şansım da yok çalışmıyorum birsekildr bir kez denemek istiyorum ama onlar denerse :KK43:
kaybedek bi şeyin yok, en fazla paran gider takılma kafanı rahat tut, bir an önce başlamalısın

Back