Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bekarlarda yumurta dondurma raporu
- Konu Sahibi Noran88
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh fsh. yumurta dondurma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 1
- 0
- 1
- 41
- 15 Ocak 2021
- 1
- 0
- 1
- 31
- 8 Ocak 2021
- 40
- 9
- 16
- 45
Ben bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
İnşallah tedavi sürecindeyim devamında ona güveniyorum..
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..Samsun Medıcal Parkta..AMH 0.01
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..Samsun Medıcal Parkta..AMH 0.01
- 8 Ocak 2021
- 40
- 9
- 16
- 45
aralıklarla bakaldı dosyamı doktoruma verdim bildiğim yüksekFsh lh degerleriniz neydi aacaba
Ne yaptınız?Adanadayim. İstanbula gideceğim haftaya. Tip fakültesi vermedi raporu.elim kolum bağlanmış hissediyorum.. ama İstanbula bulent tiras ve aret kamara gideceğim.
- 18 Aralık 2021
- 21
- 2
- 1
- 40
Siz hangi doktora gittiniz ..Benimde amh 001 yaş 37 bekarım 29 yaşında FSH 9 Ken bana hiç bir problem yokken menepoz dediler o süreçte amh baktım oda 007 di evlenmek üzere vazgectim çok kotu günler geçirdim yumurta dondurmak istedim doktorlar evlilik yaparsan daha kolay dedi ama yapamadım pskolojim berbat adım atamiyorum Ekim ayında baktırdım sonuç bu şekilde .şimdi yumurta dondurma istiyorum tabi haala şansım varsa berfu demir randevu aldım bahcecide korkuyorum Muayene 700 zaten ön görüşme yok yani yok dese başka dokt şansım da yok çalışmıyorum birsekildr bir kez denemek istiyorum ama onlar denerseBen bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
- 30 Aralık 2020
- 22
- 4
- 6
kaybedek bi şeyin yok, en fazla paran gider takılma kafanı rahat tut, bir an önce başlamalısınSiz hangi doktora gittiniz ..Benimde amh 001 yaş 37 bekarım 29 yaşında FSH 9 Ken bana hiç bir problem yokken menepoz dediler o süreçte amh baktım oda 007 di evlenmek üzere vazgectim çok kotu günler geçirdim yumurta dondurmak istedim doktorlar evlilik yaparsan daha kolay dedi ama yapamadım pskolojim berbat adım atamiyorum Ekim ayında baktırdım sonuç bu şekilde .şimdi yumurta dondurma istiyorum tabi haala şansım varsa berfu demir randevu aldım bahcecide korkuyorum Muayene 700 zaten ön görüşme yok yani yok dese başka dokt şansım da yok çalışmıyorum birsekildr bir kez denemek istiyorum ama onlar denerse
- 18 Aralık 2021
- 21
- 2
- 1
- 40
Yarın gidicem randevum var, sabahtan bu yana içim içimi yiyor ağlıyorum ya hiç birşey yapamayız derse ona korkuyorum şuan para ikinci planda lütfen benim için çok dua edin şansım olsunkaybedek bi şeyin yok, en fazla paran gider takılma kafanı rahat tut, bir an önce başlamalısın