bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

eee kızlar tanışalım kaynaşalımmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

naparsınız ne edersiniz. anlatın bakalım yavvvv:KK8::KK8::KK8:

hoşbulduk kızlar
bu topik iyi olmuş yaa bekarımm da bekarım yaniiiiiiiiii:KK53::KK53:

bekarlıkk sultanlıkkk .....yalnız forumda bir kadın var burayı basabilir .... bu konuları konuşuyorduk geçen ... kadının bekarlara tahammülü yok .. aman aman gelmesinn hiç uğraşamam ....

olsun sen yinede bitir elinde diploman olsun ..... oku yinede çalışma ... benim izimden gel ... koca koca diplomaları aldım evde oturuyorum ....

Aynen canım amaç o zaten, diploma olsun da, çalışmak şöyle dursun.
Zaten KPSS de kalkacakmış. :KK50:
Benim adam zaten çalıştırmıyor, bi umudum memuriyetti, artık o da zor.:KK1:

Aynen canım amaç o zaten, diploma olsun da, çalışmak şöyle dursun.
Zaten KPSS de kalkacakmış. :KK50:
Benim adam zaten çalıştırmıyor, bi umudum memuriyetti, artık o da zor.:KK1:

aaa kalkıyormuymuş ... ay hiçde üzülmedim ... zaten formalite sınav ... yine kimi alıcakları belli ....zaten her yer özelleştiriliyor memurluk kadroları ççok çok az ....

aaa kalkıyormuymuş ... ay hiçde üzülmedim ... zaten formalite sınav ... yine kimi alıcakları belli ....zaten her yer özelleştiriliyor memurluk kadroları ççok çok az ....

Zaten dayımızın amcamızın statüsüne göre yerleştiriliyorduk, bari kağıt masrafından kaytaralım dediler resmen.:KK47:

Ne 18 yaşında mısın???
Ben seni evli barklı sanıyordum be. :KK1::KK1:

Bi de o dobermanı yirim yirim. :KK1:
hahahah yok bea:KK9:
ne güzel yaa 18 sinnn süper .. biz o yaşları çoktan geçtik .....aslında ev hayatıda çok güzel ..ben senelerce o ülke bu ülke gezdiğim için evde azcıık sıkılıyorum ....
köpeğinin adı ne ..bende istiyorum ama ailemle yaşadığım için annem kıyameti koparıyor ....
ayyy ne guzelll ohh sefan olsunnn:KK1: ev hayatı iyidir mi iyidir ama kız kıza uzaklara gidilmiş tailin tad hiç biş, vermemz:KK16:

ya doberman çooook zor bir köpek aşırı enerji gunde 2şer saat illaki şart koşucak oynuycak ve bu köpeği salamasssın saldıra bilir sna birşey olur diye başkalarına yola atlaya bilir o anki enerjiylee:KK53: benmkini saldım yola atladı tınagını kırdı salak:KK53:

Adı Alex :KK1::KK1::KK1:

memurluk yan gelip yatma yeri zaten .... bütün gün oturuyorlar resmen .... sonrada şikayet ediyorlar ..... özelde insanın canı çıkıyor 5 dakika dinlenme yok ..... bütün gün net başındalar ..ben stajımı yapmıştım bir yerde ..... bütün gün msn facebookk ohh kebap yani .....

memurluk yan gelip yatma yeri zaten .... bütün gün oturuyorlar resmen .... sonrada şikayet ediyorlar ..... özelde insanın canı çıkıyor 5 dakika dinlenme yok ..... bütün gün net başındalar ..ben stajımı yapmıştım bir yerde ..... bütün gün msn facebookk ohh kebap yani .....

memuriyet çeşidine,çalışılan kuruma, ile göre değişir, adliyedeki memurlar çok yogun mesela.

hahahah yok bea:KK9:

ayyy ne guzelll ohh sefan olsunnn:KK1: ev hayatı iyidir mi iyidir ama kız kıza uzaklara gidilmiş tailin tad hiç biş, vermemz:KK16:

ya doberman çooook zor bir köpek aşırı enerji gunde 2şer saat illaki şart koşucak oynuycak ve bu köpeği salamasssın saldıra bilir sna birşey olur diye başkalarına yola atlaya bilir o anki enerjiylee:KK53: benmkini saldım yola atladı tınagını kırdı salak:KK53:

Adı Alex :KK1::KK1::KK1:

ay evet yaaa tatile çıkmayalı çok oldu ... ben eskiden hostestim o ülke senin bu ülke benim gezerdim ....ama sıkıldım ya oda olmuyor sadece biliyor musun ..insan aile hayatını özlüyor bir yandan .....
evet canım doberman zorr bide ben korkuyorum görüntüsünden onların ...golden retriver istiyorum ben ama şu an imkansız ...

Zaten dayımızın amcamızın statüsüne göre yerleştiriliyorduk, bari kağıt masrafından kaytaralım dediler resmen.:KK47:

ay aynen aynen .... ev hayatınıda alıştım .... istediğim saatte kalk .....kahvaltını yap ... valla o kış günü gecenin bir yarısı sıcacık yatağımdan kalkıp işe gitmek çok kötüydü ....

ooo,bütün bekarlar toplanmış.. bi selam vereyim bende dedim :) bende 25 yasındayım, bekarım, ailelerin tanışması için 2014 kpss ye kadar aklım bulanmasın die sabretmeyi planlayan bi sevgilim var ama çeyizimi kendim alayım die beni 30 uma kadar bekletmeye niyetli olan birde annem var.. ben de nasipse evlenirim bir gün de, annem çok surat asar bana çok :KK43:

bekarlıkk sultanlıkkk .....yalnız forumda bir kadın var burayı basabilir .... bu konuları konuşuyorduk geçen ... kadının bekarlara tahammülü yok .. aman aman gelmesinn hiç uğraşamam ....

kimmiş kız o:KK51:

ooo,bütün bekarlar toplanmış.. bi selam vereyim bende dedim :) bende 25 yasındayım, bekarım, ailelerin tanışması için 2014 kpss ye kadar aklım bulanmasın die sabretmeyi planlayan bi sevgilim var ama çeyizimi kendim alayım die beni 30 uma kadar bekletmeye niyetli olan birde annem var.. ben de nasipse evlenirim bir gün de, annem çok surat asar bana çok :KK43:

neden canım annen destek vermiyor mu ....?
biz toplandık evet bütün kızlar toplandık toplandıkkk

ay aynen aynen .... ev hayatınıda alıştım .... istediğim saatte kalk .....kahvaltını yap ... valla o kış günü gecenin bir yarısı sıcacık yatağımdan kalkıp işe gitmek çok kötüydü ....

Ah bilirim canım.
Bende çalıştım, gerçekten zor..
Bende eve çok alıştım, bazen çalışsam mı diyorum, biraz daha yatıyorum geçiyor. :KK1::KK1::KK1::KK1:

ay nickini söylemeyeyim şimdi ..uyarı almayalım .... geçen kızlarla konuşuyorduk daldı ortama bakın böle böle kimseyi beğenmezseniz sonunuz evde kalmak olur dedi .... ne alaka falan dedik kadın konuştuda konuştu ..... amann adını andım damlamasın buraya .....

X