- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
hoşbulduk kızlar
bu topik iyi olmuş yaa bekarımm da bekarım yaniiiiiiiiii
olsun sen yinede bitir elinde diploman olsun ..... oku yinede çalışma ... benim izimden gel ... koca koca diplomaları aldım evde oturuyorum ....
eee kızlar tanışalım kaynaşalımmm
naparsınız ne edersiniz. anlatın bakalım yavvvv
Aynen canım amaç o zaten, diploma olsun da, çalışmak şöyle dursun.
Zaten KPSS de kalkacakmış.
Benim adam zaten çalıştırmıyor, bi umudum memuriyetti, artık o da zor.
aaa kalkıyormuymuş ... ay hiçde üzülmedim ... zaten formalite sınav ... yine kimi alıcakları belli ....zaten her yer özelleştiriliyor memurluk kadroları ççok çok az ....
hahahah yok beaNe 18 yaşında mısın???
Ben seni evli barklı sanıyordum be.
Bi de o dobermanı yirim yirim.
ayyy ne guzelll ohh sefan olsunnnne güzel yaa 18 sinnn süper .. biz o yaşları çoktan geçtik .....aslında ev hayatıda çok güzel ..ben senelerce o ülke bu ülke gezdiğim için evde azcıık sıkılıyorum ....
köpeğinin adı ne ..bende istiyorum ama ailemle yaşadığım için annem kıyameti koparıyor ....
memurluk yan gelip yatma yeri zaten .... bütün gün oturuyorlar resmen .... sonrada şikayet ediyorlar ..... özelde insanın canı çıkıyor 5 dakika dinlenme yok ..... bütün gün net başındalar ..ben stajımı yapmıştım bir yerde ..... bütün gün msn facebookk ohh kebap yani .....
hahahah yok bea
ayyy ne guzelll ohh sefan olsunnnev hayatı iyidir mi iyidir ama kız kıza uzaklara gidilmiş tailin tad hiç biş, vermemz
ya doberman çooook zor bir köpek aşırı enerji gunde 2şer saat illaki şart koşucak oynuycak ve bu köpeği salamasssın saldıra bilir sna birşey olur diye başkalarına yola atlaya bilir o anki enerjiyleebenmkini saldım yola atladı tınagını kırdı salak
Adı Alex
memuriyet çeşidine,çalışılan kuruma, ile göre değişir, adliyedeki memurlar çok yogun mesela.
Zaten dayımızın amcamızın statüsüne göre yerleştiriliyorduk, bari kağıt masrafından kaytaralım dediler resmen.
teşekkür ederimm hoşbuldummm
nasılsın neler yaparsınnnn?
bekarlıkk sultanlıkkk .....yalnız forumda bir kadın var burayı basabilir .... bu konuları konuşuyorduk geçen ... kadının bekarlara tahammülü yok .. aman aman gelmesinn hiç uğraşamam ....
ooo,bütün bekarlar toplanmış.. bi selam vereyim bende dedim :) bende 25 yasındayım, bekarım, ailelerin tanışması için 2014 kpss ye kadar aklım bulanmasın die sabretmeyi planlayan bi sevgilim var ama çeyizimi kendim alayım die beni 30 uma kadar bekletmeye niyetli olan birde annem var.. ben de nasipse evlenirim bir gün de, annem çok surat asar bana çok
ay aynen aynen .... ev hayatınıda alıştım .... istediğim saatte kalk .....kahvaltını yap ... valla o kış günü gecenin bir yarısı sıcacık yatağımdan kalkıp işe gitmek çok kötüydü ....
kimmiş kız o