bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

ayy canım bakan gözlerin güzel yoksa öyle güzel sayılmam ya :KK9:

heaaaa aldım sattm başkasını bile aldım :KK53:

de gittt mütevaziii olmaaa .....
tek taş dedinde aklıma geldi benim bir arkadaşım tek taşsız nişanlandı .... tek taşsız nişan olur mu yaa ....

de gittt mütevaziii olmaaa .....
tek taş dedinde aklıma geldi benim bir arkadaşım tek taşsız nişanlandı .... tek taşsız nişan olur mu yaa ....
:KK9::KK9:

Olur ya neden olmasın gümüşünden iki yüzük taakrlar araaarında :KK53:

Ama resmi olursa olmalı yani ailelere görüntü şart akrı ister. ben takmıyorum bile aman napam takıpça olmasada olurdu:KK16:

aşk yüzük dğeilki:KK16:

:KK9::KK9:

Olur ya neden olmasın gümüşünden iki yüzük taakrlar araaarında :KK53:

Ama resmi olursa olmalı yani ailelere görüntü şart akrı ister. ben takmıyorum bile aman napam takıpça olmasada olurdu:KK16:

aşk yüzük dğeilki:KK16:

bencedeee .... ama yinede olsa daha iyi olur tabii .. sembolik birşey ... kendi aralarında değil canım aileyle yaptılar evleniyor birdahaki aya kısmetse ...insan sevdiğini bulunca yüzk müzük sallamıyor pek demek ...

bencedeee .... ama yinede olsa daha iyi olur tabii .. sembolik birşey ... kendi aralarında değil canım aileyle yaptılar evleniyor birdahaki aya kısmetse ...insan sevdiğini bulunca yüzk müzük sallamıyor pek demek ...
ya aslında sallar yüzük müzük ama yoksada üsütüne gidilmez . ben hiç açmadım konu hatta durumumuz ortayken bile hiç alışverişe gitmedim 2bucuk senedir illllllk defa yazın gittim ondada pir gitttim :KK60:

ya aslında sallar yüzük müzük ama yoksada üsütüne gidilmez . ben hiç açmadım konu hatta durumumuz ortayken bile hiç alışverişe gitmedim 2bucuk senedir illllllk defa yazın gittim ondada pir gitttim :KK60:

iyi yapmısşın ..... okuyor musun çalışıyor musun neler yaparsın ?

merhaabaaa evet evet ilişki uzayınca azcık bekar olmak hakkımız yaa:KK52::KK52:

:KK60:

Evet yaa yoksa aynı evli barklılar gibi oluyoruz. :KK1::KK1::KK1:
Azıcık bekar olalım. :KK4:

nasılsın neler yaparsın anlat bakalımm

İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın ? :KK16:
Ne yapayım, okumaya çalışıyorum, pek de bişey yaptığım söylenemez.. :KK1::KK1:

Evet yaa yoksa aynı evli barklılar gibi oluyoruz. :KK1::KK1::KK1:
Azıcık bekar olalım. :KK4:

İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın ? :KK16:
Ne yapayım, okumaya çalışıyorum, pek de bişey yaptığım söylenemez.. :KK1::KK1:

bendee aynen .. yüksek yapıyorum güya .... okula arada gidiyorum .... işide bıraktım evdeyim canım sıkılıyor alışkın değilim eve .... sıkılıyorum ..

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkk:KK53::KK53:
iyi yapmısşın ..... okuyor musun çalışıyor musun neler yaparsın ?
Ben çalışmıyorum orta okul diploma aldım bırkatım bu sene açık öğretimliyim 18 yaşındayım:KK8: 2bucuk sendir sevgilimle beraber yaşarız :KK14:

Evdeyim minnnaaak bir dobermanım var :KK53: evimi tv mi bilgiayarımı yemek yapmayı seviyorummm otur otur totom çatlaıd azcık wc yapıp geliyorum:KK51:

bendee aynen .. yüksek yapıyorum güya .... okula arada gidiyorum .... işide bıraktım evdeyim canım sıkılıyor alışkın değilim eve .... sıkılıyorum ..

Bende çalışmıyorum, okul desen normali bitti açıköğretime saldırdık, o da harcımız değilmiş galiba, pek bi boşluktayım.. :KK1:

Ben çalışmıyorum orta okul diploma aldım bırkatım bu sene açık öğretimliyim 18 yaşındayım:KK8: 2bucuk sendir sevgilimle beraber yaşarız :KK14:

Evdeyim minnnaaak bir dobermanım var :KK53: evimi tv mi bilgiayarımı yemek yapmayı seviyorummm otur otur totom çatlaıd azcık wc yapıp geliyorum:KK51:

Ne 18 yaşında mısın???
Ben seni evli barklı sanıyordum be. :KK1::KK1:

Bi de o dobermanı yirim yirim. :KK1:

ne güzel yaa 18 sinnn süper .. biz o yaşları çoktan geçtik .....aslında ev hayatıda çok güzel ..ben senelerce o ülke bu ülke gezdiğim için evde azcıık sıkılıyorum ....
köpeğinin adı ne ..bende istiyorum ama ailemle yaşadığım için annem kıyameti koparıyor ....

Bende çalışmıyorum, okul desen normali bitti açıköğretime saldırdık, o da harcımız değilmiş galiba, pek bi boşluktayım.. :KK1:

olsun sen yinede bitir elinde diploman olsun ..... oku yinede çalışma ... benim izimden gel ... koca koca diplomaları aldım evde oturuyorum ....

X