ayy canım bakan gözlerin güzel yoksa öyle güzel sayılmam yatektaşımı aldım diyorsun ..... maşşallah resimlerni gördüm pek bir güzelsin kız senn
ayy canım bakan gözlerin güzel yoksa öyle güzel sayılmam ya
heaaaa aldım sattm başkasını bile aldım
Uzun ilişki bekarlıktan sayılıyor mu?
de gittt mütevaziii olmaaa .....
tek taş dedinde aklıma geldi benim bir arkadaşım tek taşsız nişanlandı .... tek taşsız nişan olur mu yaa ....
yarı bekarlık diyelim ..... hoşgeldinnn
merhaabaaa evet evet ilişki uzayınca azcık bekar olmak hakkımız yaa
Hoşbuldummm..
Selam olsun hatunlar.
Olur ya neden olmasın gümüşünden iki yüzük taakrlar araaarında
Ama resmi olursa olmalı yani ailelere görüntü şart akrı ister. ben takmıyorum bile aman napam takıpça olmasada olurdu
aşk yüzük dğeilki
Hoşbuldummm..
Selam olsun hatunlar.
ya aslında sallar yüzük müzük ama yoksada üsütüne gidilmez . ben hiç açmadım konu hatta durumumuz ortayken bile hiç alışverişe gitmedim 2bucuk senedir illllllk defa yazın gittim ondada pir gitttimbencedeee .... ama yinede olsa daha iyi olur tabii .. sembolik birşey ... kendi aralarında değil canım aileyle yaptılar evleniyor birdahaki aya kısmetse ...insan sevdiğini bulunca yüzk müzük sallamıyor pek demek ...
ya aslında sallar yüzük müzük ama yoksada üsütüne gidilmez . ben hiç açmadım konu hatta durumumuz ortayken bile hiç alışverişe gitmedim 2bucuk senedir illllllk defa yazın gittim ondada pir gitttim
merhaabaaa evet evet ilişki uzayınca azcık bekar olmak hakkımız yaa
nasılsın neler yaparsın anlat bakalımm
Evet yaa yoksa aynı evli barklılar gibi oluyoruz.
Azıcık bekar olalım.
İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın ?
Ne yapayım, okumaya çalışıyorum, pek de bişey yaptığım söylenemez..
hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkhoşgeldiniz
Ben çalışmıyorum orta okul diploma aldım bırkatım bu sene açık öğretimliyim 18 yaşındayımiyi yapmısşın ..... okuyor musun çalışıyor musun neler yaparsın ?
hoşgeldin
oşgeldinnnn aramızaaa
bendee aynen .. yüksek yapıyorum güya .... okula arada gidiyorum .... işide bıraktım evdeyim canım sıkılıyor alışkın değilim eve .... sıkılıyorum ..
hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben çalışmıyorum orta okul diploma aldım bırkatım bu sene açık öğretimliyim 18 yaşındayım2bucuk sendir sevgilimle beraber yaşarız
Evdeyim minnnaaak bir dobermanım varevimi tv mi bilgiayarımı yemek yapmayı seviyorummm otur otur totom çatlaıd azcık wc yapıp geliyorum
hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben çalışmıyorum orta okul diploma aldım bırkatım bu sene açık öğretimliyim 18 yaşındayım2bucuk sendir sevgilimle beraber yaşarız
Evdeyim minnnaaak bir dobermanım varevimi tv mi bilgiayarımı yemek yapmayı seviyorummm otur otur totom çatlaıd azcık wc yapıp geliyorum
bende öylehoşbulduk kızlar
bu topik iyi olmuş yaa bekarımm da bekarım yaniiiiiiiiii
Bende çalışmıyorum, okul desen normali bitti açıköğretime saldırdık, o da harcımız değilmiş galiba, pek bi boşluktayım..