bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

son birkaç gündür bu sitedeyim hoşuma gitti oldukça güzel.
öğretmenim bursadan katılıyorum
şimdiden memnun oldum sizlerle yazışma fırsatı bulduğum için

evet bende yeni sayılırım .... makyaj ,bakım vs ürünleri araştırırken hep bu site çıkıyordu benimde dikkatimi çekti üye oldum :KK52:
herşey var burda ben böyle geyik vs olduğunu bilmiyordum ... başka kadın siteleride var ben üyeyim ama orda bir devamlılık yok ...

bende bi estetik ameliyat geçirdim onu araştırırken saçtı bakımdı falan takıldım kaldım bu siteye güzel bence herşey var kadınlara dair
tatilde zaman geçmiyor sıkılıyor insan

valla burası değişiyor git gide modern olucağına iyice bir tuhaf oldu :KK52:

sahilde spor yapamıyoruz kıro dolu her yer

laf etmeyin kis memleketimin kirolarina kotu niyetleri yok yaf sadece sevap kazanmanin derdindeler:)
E ama sizde guzel oluyosunuz caniiim napsin cocuklar:):):)

izmirde rahat zaten ama bizim burda giy bir mini elbise yürüyemiyorsun ..bağdat caddesinde bile öküz gibi bakıyolar ....
istanbul çok değişti :KK43:

izmir de o kadar rahat değil ki:KK50:
keşke olsa karşıyaka bostanlı alsancak bornova her yerde laf yiyorum :KK53: normal kıyafetlerimle öküz gibi bakanlar ayrı dert zaten:KK14:

bir gün katil olacak benim sevgilim:KK1:

bende bi estetik ameliyat geçirdim onu araştırırken saçtı bakımdı falan takıldım kaldım bu siteye güzel bence herşey var kadınlara dair
tatilde zaman geçmiyor sıkılıyor insan

aynen geçmiyo valla zaman.
zaten bu tatilden bişey de anlamadım.
evde kimse de yok.
teyzem hastanede yatıyo annem onun yanında
kardeşim bu sabah gitti bütleri var..
ben de cuma döncem artık bakalım..

izmir de o kadar rahat değil ki:KK50:
keşke olsa karşıyaka bostanlı alsancak bornova her yerde laf yiyorum :KK53: normal kıyafetlerimle öküz gibi bakanlar ayrı dert zaten:KK14:

bir gün katil olacak benim sevgilim:KK1:

laf atmaktan öküz gibi bakmaktan ne anlıyolarki..
anaları bacıları yok sanki..

Ben yine tlfden giriyorum kim var kim yok goremiyorum biri bana yoklama gecse olur mu?

hiç sorma ya :KK5:

koşmaya gidicem sahile diyorum sevgilime göndermiyor yalnız o kadar yani üzerime atlıcaklar sanıyorum bazen:KK50:

yakında korkudan sokağa çıkamıcaz sanki..
siz yine izmirdesiniz. ben güneydğudayım..

ne tarafta oturuyorsun?

laf atmaktan öküz gibi bakmaktan ne anlıyolarki..
anaları bacıları yok sanki..

kesinlikle bi erkek adam gibi adamsa laf atmaz bence kendi ailesindeki bayanları düşünerek yapmaz bunu.yada ileride eşi olacak belki kız evladı olacak bu bilinç yoktur laf atanda benimde çok sinir olduğum konulardan biridir kimisi de laf atmaz ama bakışlarıyla yer seni resmen nefret ediyorum böyle insancıklardan

sinirlendim şimdi bak:)

hiç sorma ya :KK5:

koşmaya gidicem sahile diyorum sevgilime göndermiyor yalnız o kadar yani üzerime atlıcaklar sanıyorum bazen:KK50:
bende sahilde koşmayı severim .... bir gidiyorum yüz kıro peşimden geliyor .. aman lanet olsun dedim yaa :KK43:

X