Bekarlar Topiğiii <3 :D

valla kuzum erken yatayım geç yatayım ben hep aynıyım allah cezasını versin troidin mahvetti beni:KK47:
troid ne canım :KK14: bende uykumu nedense tam alamıyorum :KK14::KK14:
oyyyy:26: kuzum sen hasta olmak için elinden geleni yapmışsın...:KK50: maşallah yani :44:
valla yaa bide ben diyomki annemlere ben hastalanmam :2::2: şimdiki durum ne hastayım ne değilim ve bu daha kötü:2::2:

çok enerjiksin bende aksine hiç:KK14::KK14::KK14::KK14::KK1::KK1::KK1:

heyaa :KK1: yanında olaydım sende enerjik olardın :KK1: :KK9: aydiii anımlarr oturmayamı geldikk hobaaaa :KK60:

valla yaa bide ben diyomki annemlere ben hastalanmam :2::2: şimdiki durum ne hastayım ne değilim ve bu daha kötü:2::2:

hmmm :KK14: kırgınlık var demekki.. mikroplar vücudunda savaşıyor ama senin bağışıklığın izin vermiyor anlaşılan :KK6: bol bol c vitamini sana :)

troid bezlwerim az çalışıyo canım 7 senedir tedavi görüyorum mahveti beni

heyaa :KK1: yanında olaydım sende enerjik olardın :KK1: :KK9: aydiii anımlarr oturmayamı geldikk hobaaaa :KK60:

hmmm :KK14: kırgınlık var demekki.. mikroplar vücudunda savaşıyor ama senin bağışıklığın izin vermiyor anlaşılan :KK6: bol bol c vitamini sana :)

keşke valla buna ihtiyacım var evim makinam:KK14:

sanırım evet yenmek üzere galibaaa zenfil-limon içeym dedim içemedim:120:

troid bezlwerim az çalışıyo canım 7 senedir tedavi görüyorum mahveti beni
geçmiş olsun tatlımm peki şimdi nasılsın tatlımm

sanırım evet yenmek üzere galibaaa zenfil-limon içeym dedim içemedim:120:

geçmiş olsun tatlımm peki şimdi nasılsın tatlımm

7 seneden beri hiç düzelmedi sürekli değerlerim yüksek çıkıyo..her ay gidip hastaneye kan veriyorum bebeğim:KK14:

X