- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
heheheh ::107: beğenmene sevindim şarkıcılarda şarkı çıkarmadı ki yeni yeni dinleyelim yaz şarkılarını
he ya valla yazın dökülürler:))))))))))))))) yeni türküden sezenler olmuşda çok güzelllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heheheh ::107: beğenmene sevindim şarkıcılarda şarkı çıkarmadı ki yeni yeni dinleyelim yaz şarkılarını
ya bide hani erkende yatıyoz hala bu yorgunluk ne anlamıyorumsorma ya resmen sanki dayak yemişim dünyam başıma yıkılıyo hiç halim olmuyo
spor yaptım terli terli soğuk su sonra rüzgara çıktım sonra dondurma yedim ertesi gün seçime gittim geldim böyle oldumm:2:
ya bide hani erkende yatıyoz hala bu yorgunluk ne anlamıyorum
he ya valla yazın dökülürler:))))))))))))))) yeni türküden sezenler olmuşda çok güzelllll
çıkarsınlar çıkarsınlarr hobba oynayalım hihihihi
troid ne canım bende uykumu nedense tam alamıyorumvalla kuzum erken yatayım geç yatayım ben hep aynıyım allah cezasını versin troidin mahvetti beni
valla yaa bide ben diyomki annemlere ben hastalanmam :2::2: şimdiki durum ne hastayım ne değilim ve bu daha kötü:2::2:oyyyy:26: kuzum sen hasta olmak için elinden geleni yapmışsın... maşallah yani :44:
çok enerjiksin bende aksine hiç
troid ne canım bende uykumu nedense tam alamıyorum
valla yaa bide ben diyomki annemlere ben hastalanmam :2::2: şimdiki durum ne hastayım ne değilim ve bu daha kötü:2::2:
troid ne canım bende uykumu nedense tam alamıyorum
valla yaa bide ben diyomki annemlere ben hastalanmam :2::2: şimdiki durum ne hastayım ne değilim ve bu daha kötü:2::2:
heyaa yanında olaydım sende enerjik olardın aydiii anımlarr oturmayamı geldikk hobaaaa
hmmm kırgınlık var demekki.. mikroplar vücudunda savaşıyor ama senin bağışıklığın izin vermiyor anlaşılan bol bol c vitamini sana :)
keşke valla buna ihtiyacım var evim makinam
sanırım evet yenmek üzere galibaaa zenfil-limon içeym dedim içemedim:120:heyaa yanında olaydım sende enerjik olardın aydiii anımlarr oturmayamı geldikk hobaaaa
hmmm kırgınlık var demekki.. mikroplar vücudunda savaşıyor ama senin bağışıklığın izin vermiyor anlaşılan bol bol c vitamini sana :)
geçmiş olsun tatlımm peki şimdi nasılsın tatlımmtroid bezlwerim az çalışıyo canım 7 senedir tedavi görüyorum mahveti beni
sanırım evet yenmek üzere galibaaa zenfil-limon içeym dedim içemedim:120:
geçmiş olsun tatlımm peki şimdi nasılsın tatlımm
aaaa ilk sende bitiyor böyle morelini bozarsan olmaz kiii :S
başka doktora hastaneye gitsen canım7 seneden beri hiç düzelmedi sürekli değerlerim yüksek çıkıyo..her ay gidip hastaneye kan veriyorum bebeğim
başka doktora hastaneye gitsen canım
tekrar geçmiş olsun canım umarım geçer kuzumgitmediğim hastane kalmadıki hep aynı
diyetteyimm ama kilomu vereyim bunu yapacam kesinlikleekızlar pazar günü kurabiye yaptım herkes bayıldı tarifini istedi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=438383&page=5&p=34685363&posted=1#post34685363
tekrar geçmiş olsun canım umarım geçer kuzum