yani bu daş bana mı
Yani sende beni profilden gördün alakasız bi şekilde niye bu topiğe yazıyosun mu diyosun
kız yok burası geyik topiği zaten ama dua topiğne falan yazmak istemedim dalga geçer gibi olur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani bu daş bana mı
Yani sende beni profilden gördün alakasız bi şekilde niye bu topiğe yazıyosun mu diyosun
tamam bavulumu hazırlıyım mı ablaaaaa:123::123::123::82::82::82:hıııı senide danimarkayamı gelin ediyoruz bak nası bildim ama uzun yolda demiş miydim
beni sen mi alcanHiçbir yere gidemez o !
Annene de ki İrem izin vermiyor böyle birşeye !
enişteye diycem bi yüzük alıversin boş kalmış:123::123::123::123::123::123:
ooo muhabbete gell sevdiceğindenmi ayıracan kızı
beni sen mi alcan
şefaf ojemi o canım :26:
enişteye diycem bi yüzük alıversin boş kalmış:123::123::123::123::123::123:
tamam bavulumu hazırlıyım mı ablaaaaa:123::123::123::82::82::82:
beni sen mi alcan
güzel beğendim
nico sen göndermiyon ama bu dünden hazır
Rakı beyazı canım ama tek kat
Aklına sokma şunun bak yine inada bindirecek Uğraşıp duracağım
[sıze=3]kız yok burası geyik topiği zaten ama dua topiğne falan yazmak istemedim dalga geçer gibi olur diye
hıı şeffaf gibi duruyor iki kat sürsen rengi daha belirgin olur bence ama böylede güzel duruyor
Hayırsız çıktı yahu
tamam diyim naz yapma anladım ben dermişimmmm dün ki inadım nasıldı amaaaaaa camdan atar mıyım ben seniiiRakı beyazı canım ama tek kat
Aklına sokma şunun bak yine inada bindirecek Uğraşıp duracağım
(aslında ben daha evlenmek istemiyorum egitimim önemli şimdi benim için yaşım 18 sırf nicoya inat böyle diyorum )dur yavrum önce vizeni al ondan sonra
nico sen göndermiyon ama bu dünden hazır
sen hollandaya mı gidiyosun anlamadımSevdiceği falan yok orada onun Bırakamam ben onu
Evet eniştenle ayrılıp seni hollandaya götüreceğim
canımmmBende seni beğendim
[sıze=3]
aferrin sana eylül
Başka topik hakkında bişey soracam sana ama tamamen merakımdan
Sen hedeyalrını aldın mı merak ettim neler alınmış sana hani fotolarını gönderecektin
Bu arada tüm topikteki arkadaşlara selam olsun destursuz öylece daldım topiğe [/sıze]
bu kocaya kaçmadan telli duvaklı yolla sen en iyisimi
tamam diyim naz yapma anladım ben dermişimmmm dün ki inadım nasıldı amaaaaaa camdan atar mıyım ben seniii
(aslında ben daha evlenmek istemiyorum egitimim önemli şimdi benim için yaşım 18 sırf nicoya inat böyle diyorum )
sen hollandaya mı gidiyosun anlamadım
tamam diyim naz yapma anladım ben dermişimmmm dün ki inadım nasıldı amaaaaaa camdan atar mıyım ben seniii
(aslında ben daha evlenmek istemiyorum egitimim önemli şimdi benim için yaşım 18 sırf nicoya inat böyle diyorum )
sen hollandaya mı gidiyosun anlamadım
canımmm