onu izleyeceğim listeme ekledimm
şuan rubinrot izliyorum
ondan sonra my name is khan :126:
ama başım ağrımaya başladı :2:
rubinrot kitaptan filme aktarmışlarSıra sıra kendini yormadan canım
rubinrot kitaptan filme aktarmışlar
öyle zaten hastayımm ama khanı izliyeceğim merak ediyorumm
devlette kadro nasıl? puanlar çok yüksek mi?
bende 21 yaşındym meslek nedir canım iş arama sürecii umarım bulursun cnm:126:bende bi şu okul zamanını bitirsem hemencik üniversiteye gitmek istiyorumm24 e gircem yakındabenim okulum bitti canım şu an iş arama aşamasındayım çok zor bi süreç
bende 21 yaşındym meslek nedir canım iş arama sürecii umarım bulursun cnm:126:bende bi şu okul zamanını bitirsem hemencik üniversiteye gitmek istiyorumm24 e gircem yakındabenim okulum bitti canım şu an iş arama aşamasındayım çok zor bi süreç
külkediis anlaşması filmini izledim komik ve güzeldi
şimdide yeni filmler arıyorum :126:
bende 21 yaşındym meslek nedir canım iş arama sürecii umarım bulursun cnm:126:bende bi şu okul zamanını bitirsem hemencik üniversiteye gitmek istiyorumm
ayy bende bende üçünüde istiyorumm
28-30 bence
35-36 geçmiş ama işte bizdeki bu düşüncelere göre yani bana görede geçhem nedn bekar alamasınki
bende 21 yaşındayım ve bekarım sevgili bile yokh
makinemmmm evimmmm
Günaydın kuzummm
baş harfleriniz hımmmisim tahmininde bulunuyorum ama tutturabilirsem tabi günaydın bu arada
bende 21 yaşındym meslek nedir canım iş arama sürecii umarım bulursun cnm:126:bende bi şu okul zamanını bitirsem hemencik üniversiteye gitmek istiyorumm
ayy bende bende üçünüde istiyorumm
28-30 bence
35-36 geçmiş ama işte bizdeki bu düşüncelere göre yani bana görede geçhem nedn bekar alamasınki
bende 21 yaşındayım ve bekarım
Bilmem ki skt miz geçiyor sanırım
bende bir manita var başımın tatlı belası inş seneye evlenşyoruzzz
iyi bakalım canım :) ben geldim ama hiç biriniz yoksunuz sanırım
Merhaba
Merhabaa
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben fenayım ya 3 bardak kahve içtim tuhafım sanki gerginim titriyo gibiyim ne yapsam geçer bu
meraba tatlım
canım 3 bardak kahve içtiğinden dolayı gergin olabilirsinniye o kadar içiyorsun ki sınav zamanı falan mı?
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben fenayım ya 3 bardak kahve içtim tuhafım sanki gerginim titriyo gibiyim ne yapsam geçer bu
meraba tatlım
canım 3 bardak kahve içtiğinden dolayı gergin olabilirsinniye o kadar içiyorsun ki sınav zamanı falan mı?
Yok canım ya teyzeme gittim bugün misafirlerle bana da kahve yaptı. Sonra o kahveler yıkandı. Bi kadın geldi fal bakıyomuş hadi o zamanda yaptı içtim. Çay içtim.Sonra arkadaşım istedi karşılıklı kahve içtik gene :) Biraz yoğurt falan yedim daha iyi gibiyim
Merhaba shanna.. Açtığın konuda gördüm şimdi nasılsın? İyi misin?:26:
Nasılsınızz
Merhaba shanna.. Açtığın konuda gördüm şimdi nasılsın? İyi misin?:26:
Nasılsınızz
biraz karıştırmışssın mideyiama kahvenin de aşırısı zararlı diye biliyorum çarpıntı yapar kahve.
Hemde ne karıştırmak sanki hayatımda kahve görmemişim hey allaaamBi ara şah damarım bile yerinden çıkacak sandım o derece atıyodu :/
ayy inanmıyorum sana iyi dayanmışsın vallabi tansiyonunu fln ölçseydin keşke.
Tansiyon aleti yok ne yazık ki kuzum...Allahtan iyiyim şimdi uykumda geldi uyuyayım :) Teşekkür ederim ilgilendiğin için tekrar görüşürüz öptüm
iyimm tşk ederim canım sen nasılsın
Merhaba canım :) Evet titremem geçti hafif uyku bastırdı birazdan yatarım :) Evde süt yokmuş yoğurt falan yedim açtı beni Allahtan bu gece sabaha kadar ne yapardım bilmiyorum :) Sen naslsın ?
İyiyim sağolasınnolsun geziniyom öyle uyku saatim kaçtı uykumun gelmesini bekliyorum
İyiyim sağolasın napim takılıyom bendedüzelmene sevindim kuzum ahh ahh artıkın uzun ara verirsin kahveye sanırım