- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
neden cnmm :2:basım patlıyoooooooooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden cnmm :2:basım patlıyoooooooooooooooo
bu yılkii
bilmem :)) kapıya kadar gidiyorum geri dönüyorumm offf
oluuurrrr
işim bitti zaten çıkıcam şimdi ofisten eve gidicemm
nedenkiiii :126:bende çalışıyorum ve patronumla konuşmaya çalışıyorum inşallah konuşup işten çıkmak istediğimi söylüyecem
sakin ol kasma kararından eminsen gir söyle neticede oda insan
belli değilmiiii :44::44::44:neden:44:Bilmiyorum ki daha sınavlarım var haftaya
Zor işler
Dinlenirsin iyice
bu yılkii
çalışıyorumm cnm sn napyn
senle konuşmayamı çalışıyoorrr
nedenkiiii :126:
belli değilmiiii :44::44::44:neden:44:
Bilmiyorum ki daha sınavlarım var haftaya
Zor işler
Dinlenirsin iyice
yok be ne dinlenicem bir sürü ders var iş var evde ve regl gerginliği gör işte nasıl sakin olayım benBilmiyorum ki daha sınavlarım var haftaya
Zor işler
Dinlenirsin iyice
git söyle tabi sonuçta herşeye sonsuz hakkın var boşver yemez senieminim ders çalışmam lazım evde bencede yaa sonuçta hepimiz insanız müşterisi gitsin gidip söylicemm artıkkk
yok be ne dinlenicem bir sürü ders var iş var evde ve regl gerginliği gör işte nasıl sakin olayım ben
yorgunum ondannnnneden cnmm :2:
yorgunluktan sesim falan gitti halim kalmadıBende hiç sakin değilim
yorgunluktan sesim falan gitti halim kalmadı
hahhh çok bekler yerine konuştum amaona döneceğimi sanıyor galiba yada dönmek istediğimi
ayy bide ne var biliyormusun bu bi mağzada çalışıyor benim sık sık gittiğim bi avm var oraya vermişler galiba bunu ben şimdi oraya nasıl gidicem yaa bu kötü oldu onunla karşılaşmak istemiyorum
bnde İnşAllah bu sene girecem işden herhalde 1 ay kala izin alırım başarılar canımmmtekrardan ygs hazırlanacm evde ders çalışmam lazım burda olmuyor
baksanaaBellidir de ben bilmiyorum
bende bilgisayara bakmaya bile zorlanmaya başladımm sınavlarım vardı şükür atlattım ama hala etkisindeyimmyorgunum ondannnn
baksanaa
nicooo eğer üniversiteyi kazanırsamm yanınaa gelimmiii yakın zatn banaa turizm rehberliğide tercihlere yazabilirmmönce sınavları halledeyim okula gidince öğrenirim
nicooo eğer üniversiteyi kazanırsamm yanınaa gelimmiii yakın zatn banaa turizm rehberliğide tercihlere yazabilirmm
hahhh çok bekler yerine konuştum ama
aman onun olduğu bölüme gitmezsin yada umursamadığını gözüne sokarsın onunnn
bnde İnşAllah bu sene girecem işden herhalde 1 ay kala izin alırım başarılar canımmm
baksanaa
bende bilgisayara bakmaya bile zorlanmaya başladımm sınavlarım vardı şükür atlattım ama hala etkisindeyimm
geçmiş olsun canım
bellimi olur kader buGel de aynı sınıfa düşmeyiz Seneye gelirsen tanışırız işte