- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.921
aa nye canm
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız
çok şükür sende mi bekarsın??:26::26::26:
yok canım ben bekar değilim topik çok sıcak geldi bana o yüzden gelmiştim sakıncası varmı benim biraz büyüğüm sizden torunum bile var bebişim
yok canım ben bekar değilim topik çok sıcak geldi bana o yüzden gelmiştim sakıncası varmı benim biraz büyüğüm sizden torunum bile var bebişim
tmm başlayayım
asosyal bi insanım nadiren sevgilim olmuştur.
geçen seneden başlayım. ark ortamında tanışmıştım şahsiyetle astdı. bi şekilde sevgili moduna büründük hem okuyup hem çalışıyodum. kilolarım yüzünden sevgilimle çok az buluşuyodum. bazen aynı bölgede oluyoduk bn eve geldikten sonra haber veriyodum çok kızıyoduişte şehir dışı görev vs. derken ilk başlarda ki gibi olmadı muhabbetimiz azalmaya başladı. yönetilmek istemezdi mesleğinden kaynaklıydı eminim çünkü bnmde babam askerdi az çok biliyorum huyusunu suyunu. neyse yoruluyo arkadaşlarıyla eğlenmekten mahrum kalıyodu diye ipleri çok fazla salmışım :/ ) göreve gittiğinde. arkadaşlarım hep askerler çok çapkın olur derlerdide ben yakıştırmazdım bi türlü annesi kapalı ve dinine bağlı biriydi çünkü meğersem anneside az değilmiş beni bildiği halde oğluna kız bakıyodu. kapalı olmamam sorundu sanırım neyse
bi salaklık yapıp piknik ortamın ailemle tanıştırdım (son gördüğüm gün oldu ) çok stresli geçti ve ben ayrılmamızı ablamın sevgilisine bağlıyorum. gerizekalı salak salak sorular sormuştu çocuğa sanki istemeye gelmiş gibi. annem ve ben sinirlenmiştik neyse aradan çok uzun süre geçti yüz yüze görüşmedik. face şifresini biliyodum ama msjlarına hiç bakmamıştım. şeytan dürttü bakayım dedim ve bnm yıkıldığım,bi erkek yüzünden ilkkez ağlama krizine girdiğim bi dönem olmuştu. bi kızın tel numarasını almak için binbir takla atmış. tabi bn msj döşedim ve ertesi beyfendi bu ne anlama geliyo şeklinde msj attı. olayı anlattı güya arkşıyla gece canı sıkılmış iddiaya girmişler kızın numarasını alır mısın alamaz mısın ?diye daha gerçekçi bi yalan yada daha mantıklı bi iddia bulamamış hödüktabi ben inanmadım bitirdim ilişkiyi zaten oda eğer biterse arkandan koşmam arayıp sormam bile demişti
ve o kadar özeniyodum ki ona hediye falan alıyodum. ilk sevgililer gününde ben aldım ona hediye o bana almamıştı. şimdiye kadar kızlara çok para harcamış kimseye değmemiş muhabbetleri yaptı. doğum günüm oldu hediye alayım mı diye sormuştual diyemezdim tabiki tmm borcu harcı vardı baskı kuramazdım ama gidip araba aldı ve arklarıyla sık sık şehir dışına çıkıyodu neyse. 1 2 gün önce bi arkşımın adını facesin arama yerine yazdım. altında onun ismi çıktı girdim profiline elinde yüzükle poz vermiş ve ilişkisi var yapmış. kızda kapalı tam annesinin istediği gibi o kadar kötü oldum ki bn o kadar özendiğim halde bu kadarını bile yapmamıştı bana içimde bi ağırlık var kaç gündür ve çok mutsuzum
benimde tecrübelerim size faydalı olur değilmi fıstıklar
benimde tecrübelerim size faydalı olur değilmi fıstıklar
senle sevgiliyken bile annesi ona kız bakıyor muş dogru mudurtmm başlayayım
asosyal bi insanım nadiren sevgilim olmuştur.
geçen seneden başlayım. ark ortamında tanışmıştım şahsiyetle astdı. bi şekilde sevgili moduna büründük hem okuyup hem çalışıyodum. kilolarım yüzünden sevgilimle çok az buluşuyodum. bazen aynı bölgede oluyoduk bn eve geldikten sonra haber veriyodum çok kızıyoduişte şehir dışı görev vs. derken ilk başlarda ki gibi olmadı muhabbetimiz azalmaya başladı. yönetilmek istemezdi mesleğinden kaynaklıydı eminim çünkü bnmde babam askerdi az çok biliyorum huyusunu suyunu. neyse yoruluyo arkadaşlarıyla eğlenmekten mahrum kalıyodu diye ipleri çok fazla salmışım :/ bi kere büyük bi salaklık yapıp bizimkiler piknik yaparken tanıştırdım çok kötü strese girmişti.(en son buluştuğumuz gündü ) göreve gittiğinde. arkadaşlarım hep askerler çok çapkın olur derlerdide ben yakıştırmazdım bi türlü annesi kapalı ve dinine bağlı biriydi çünkü meğersem anneside az değilmiş beni bildiği halde oğluna kız bakıyodu. kapalı olmamam sorundu sanırım neyse
bi salaklık yapıp piknik ortamın ailemle tanıştırdım (son gördüğüm gün oldu ) çok stresli geçti ve ben ayrılmamızı ablamın sevgilisine bağlıyorum. gerizekalı salak salak sorular sormuştu çocuğa sanki istemeye gelmiş gibi. annem ve ben sinirlenmiştik neyse aradan çok uzun süre geçti yüz yüze görüşmedik. face şifresini biliyodum ama msjlarına hiç bakmamıştım. şeytan dürttü bakayım dedim ve bnm yıkıldığım,bi erkek yüzünden ilkkez ağlama krizine girdiğim bi dönem olmuştu. bi kızın tel numarasını almak için binbir takla atmış. tabi bn msj döşedim ve ertesi beyfendi bu ne anlama geliyo şeklinde msj attı. olayı anlattı güya arkşıyla gece canı sıkılmış iddiaya girmişler kızın numarasını alır mısın alamaz mısın ?diye daha gerçekçi bi yalan yada daha mantıklı bi iddia bulamamış hödüktabi ben inanmadım bitirdim ilişkiyi zaten oda eğer biterse arkandan koşmam arayıp sormam bile demişti
ve o kadar özeniyodum ki ona hediye falan alıyodum. ilk sevgililer gününde ben aldım ona hediye o bana almamıştı. şimdiye kadar kızlara çok para harcamış kimseye değmemiş muhabbetleri yaptı. doğum günüm oldu hediye alayım mı diye sormuştual diyemezdim tabiki tmm borcu harcı vardı baskı kuramazdım ama gidip araba aldı ve arklarıyla sık sık şehir dışına çıkıyodu neyse. 1 2 gün önce bi arkşımın adını facesin arama yerine yazdım. altında onun ismi çıktı girdim profiline elinde yüzükle poz vermiş ve ilişkisi var yapmış. kızda kapalı tam annesinin istediği gibi o kadar kötü oldum ki bn o kadar özendiğim halde bu kadarını bile yapmamıştı bana içimde bi ağırlık var kaç gündür ve çok mutsuzum