- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.381
Ama ben seni seviyorum bebegimm
ayhhhh
catlada patla merfem ooooooooooooooh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben seni seviyorum bebegimm
hemen gidiyorum kendime hakim olmam lazım sabırrr ya sabırrr tekrar hoşçakalın canlarımmm
dahadaa gonuşmams enlee küstüüüüüm küstümmmmmmmmmmmmmmmayhhhh
catlada patla merfem ooooooooooooooh
akşam akşam camımın altında salak saçma gülen şu tiplere sinir oluyorum ya camı açıp bakıyorum umurlarında değil
bi türlü bulamadık yerini sonra bi arkadaş söyledi bize de ben kullanamıyordum smiley neyseki hepsi var .. siz birbirinize ilanı aşk edin ben haberlere bakayım o zaman
akşam akşam camımın altında salak saçma gülen şu tiplere sinir oluyorum ya camı açıp bakıyorum umurlarında değil
bi türlü bulamadık yerini sonra bi arkadaş söyledi bize de ben kullanamıyordum smiley neyseki hepsi var .. siz birbirinize ilanı aşk edin ben haberlere bakayım o zaman
hepinize iyi geceler kızlar
iyi geceler canımhepinize iyi geceler kızlar
hahah yok ben vazgeçtım o aşkımdan huh o beni aldatıı pas vermıyorum artıkkk
istesende bakmam sana artıkınnnn huhuhhhhhhhhhhh:2:benim sahıbım var zaten çıtırcan,adı da platonik
benim sahıbım var zaten çıtırcan,adı da platonik
hoşçakalın iyi geceler ...