Bekarlar Kahvesi :)

Ama biz bunları konusmuştuk bal,şimdi birden nerden çıktı yavv:KK20::KK20::KK20:

onu öldürecegim ben aklıma koydum ya bi insan bu kadar mı karaktersiz olur
güya tanımadıgı kızla cicimli olmuş beni salak yerine koydu resmen yaa benleyken kaç kızla öldürcem onu cezamıd ayatar çıkarımmm aaa yeterrr:KK47::KK47::KK47::KK47:

güya tanımadıgı kızla cicimli olmuş beni salak yerine koydu resmen yaa benleyken kaç kızla öldürcem onu cezamıd ayatar çıkarımmm aaa yeterrr:KK47::KK47::KK47::KK47:

tövbe tövbeee döverim bak seniii :KK20: bırak artık o aptalı düşünme;ayrıldın bitti gitti..bırak karaktersızlıgıyle kalsın..Sen kendi yasamına bak bundan sonra..karaktersız dedıgın bırısı ıcın yatar cıkarım dıyorsunn:KK20::KK20:

canim sakin ol biraz..
sen bisey yapmasanda elbet o cezasini bulur bigün :KK34:

tövbe tövbeee döverim bak seniii :KK20: bırak artık o aptalı düşünme;ayrıldın bitti gitti..bırak karaktersızlıgıyle kalsın..Sen kendi yasamına bak bundan sonra..karaktersız dedıgın bırısı ıcın yatar cıkarım dıyorsunn:KK20::KK20:

tamam tamam alan hayrını görsün inşş:)):KK52:

ya kızlar bişey sorucaktım geçenlerde de sormuştum ama kimse cevap yazmamıştı hazır burası kalabalıkken sorayım.
smile adsl kullanan var mı aranızda sürekli arayıp duruyorlarda kampayalarından falan bahsediyorlar.

X