Bekarlar Kahvesi :)

sevince onun için ugraşıp elde etmeye çalışmak istemem açıkçası yıpranır insan öyle sen seviyosun o gözlerine bile bakmıyor acı bişey olsa gerek
hayırlısı olsun diyorum ama o çocukla olacagı yok taktir ettim o kadar:))

aynen canim.. kendimi kücük ve gurursuz hissederim..
o gelsin ilgilensin, ugrassin.. belki gerikafalilik gibi görünsede, bence erkek gelip sormali, tanismali..
bayan degil..
niye olmayacagini düsünüyorsunki ? etrafina bakmadigi icin mi ?

benden haberi bile yok eminim:))
böyle olunca bende bişey demem zaten belki sevgilisi vardır falan istemem

iyide ayni is yerinde degilmisiniz ? ve sen onu gördüm demistin :26:

yani dmeek istedigim ben onu gördüm oda beni gördü böyle düşündügümden hakkında ondan haberi yoktur sıradan biri diye düşünüyodur babasının böyle şeyler dedigini biliyo mudur bilmiyorum ama bence sevgiliisi avr gibi

hmm sevgilisi varsa niye ogluna uygun görsünki seni :26: insan sormaz mi yada hicmi farketmez,
oglunun hayatinda biri varsa, ne diye kizi ümitlendirsin sinir olurum, insanlar bu kadar düsüncesiz olmamali..

hmm sevgilisi varsa niye ogluna uygun görsünki seni :26: insan sormaz mi yada hicmi farketmez,
oglunun hayatinda biri varsa, ne diye kizi ümitlendirsin sinir olurum, insanlar bu kadar düsüncesiz olmamali..

haberi olmayan bi baba gibi degil ama bilmiyorum ki
hayırlısı kuuzm yarın evlencek halim yokya hemde olmaz zaten :))
artık uyusak mı ben yarın işe gitcemde kuzum :S
senle sohbet güzel oluyor beni dinlediign için fikir verdigin için çok sagol iyiki varsın
görüşüürz inşllah kendine çok iyi bak öptümm

tamam canim zaten yarin evlenme ama yinede ne bileyim hayirliysa mutlu olmani isterim
evet artik uyuyalim benimde uykum var göz kapaklarim agirlasti
rica ederim canim benim, sende iyiki varsin
görüsürüz insallah yine, sende dikkat et kendine,
öpeyrum, iyi geceler..

aynen canım sende çok mutlu ol isterim çok teşekürler başını agrıttım

görüşürüz

selam kizlar...

ya avusturya spor kanalindan olimpiyatlara bakiyorumda..
hic türkiye yok
hep almanya hep rusya hep amerika hep hollanda bilmem ne
bir sürü spor dali var, türkiye niye yok
keske türkiyedede spor derslerinde daha cok alet vs getirseler..
hep futbol kosu yüzme voleybol basketbol halter..
oysaki o kadar cok dal varki, bilmedigim spor dallari bile görüyorum bazen..
türkiye kanallarindada spor yayinlanmiyor, bu yüzden kimsenin haberi yok bu spor dallarindan.. :26:

Kizlar cindeki olimpuyat oyuncularini cocukken secip ona gore eziyet ederek egitiyolarmis. Iskencelerle piskolojig baskilarla felan. Yani olimpiyatta isimiz be kadar calissakta zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…