- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #4.741
canım dalmışım ben..:26:
bir buçuk saat kadarcık var ve bir o kadarlık yolum var benimm....
hü hüüükimse yok mu :92:
2 gün uğramadım, sus pus olmuş millet ayol :121:
heee giiiii , kimse gelmiyor bende gelmesem
nassin napiyon
iyidir, nossun, bugün gülesim var öle boş boş, internetten komik şeyler izliyom, sen napion
bende dün komedi bir film izledim
cok küfürlü ve pis küfürleri var,
fakat cok komikti " Calgi cengi"
eger ilgini cekiyorsa izlemeni tavsiye ederim
su an bende bos bos ötürüyöm :100:
duymamıştım o filmi, şimdi fragmanını izledim, olabiler. listeme ekliyorum tşk. paylaşım için :130:
ben sıkıldıkça Ata Demirer'in son oyununu izliyom, gayet başarılı
anna karenina var şuan tv de ama bu kadar ağır bir filmi almadı bünyem
yaa, bura "geyik" alanı diye daldım, yakında siyasete geçicez gibime geliyy
yoook giii ille geyik edilcek diye bir yasa yokkine burda
sevindim begenmene :13:
ata demirerin son oyunu hangisi bilmiyim :26: ama stand uplarini izledim parca parca gercekten cok güzeller
bol miktarda trakya ağzı & esprileri var. yöresel taklitleri gerçekten başarılı
dün tr muhabeeti olmuş azcuk, sen ne zaman geliyn, nereler hoşuna gidiy buralarda, kalıcımın o gurbet ellerde :44: bak kopamamışsın bellinaparsın oralarda
evet oldu eccuk
gelmeyi cok isterdim fakat nasip olmadi iste.. napalim saglik olsun
eylülde sinavlarim var onlara calismam lazim.. :44:
bi baslasam iyi olacakta bir türlü baslayamadim:18:
oo daha vakit çokmuş yavv, yayılwalla, ciddi diyom, ben 4.sene de tek büt'ü tek ders sınavına bırakarak mezun olmuş bi karakter olarak sınavdan bir (en kazık derste 2) gün önce çalıştıımı bilmem sonuç; eninde sonuda mezun ediyolar işte, anan baban gibi "turşusunu kurma" yatırımları yok
yaa, benim elti adayı vardı, o da ürktü mü kine
benim sinavlarim , zayif notlarimi düzeltme sinavi degil adina büt diyorsunuz sanirim
yani büt degil..
okulumun 3 seneligini bitirme sinavlari..
evet anam babam gözünde ben hala 12yimcogu kez hala babama hatirlatiyorum baba ben 25im diyorum,
son zamanlarda biraz ögrenmeye basladi cok sükür.. taki 24 üme basinca anladi büyüdügümü sonradanda ben hep
asiladim bak bu yastayim bak cocuk degilim diye diye..
elti adayin istemiyor sanirim
abin yahusuklumu ben varim( saka he :18: )
Hee, biz de (teee o zamanlar) sınıf geçme sınavlarına BÜT (Bütünleme Sınavı) deniydi.. Hey gidi günler heyyyy...zira daa bugün üni.tercih yapmak üzere bi çiturumuza da naçizane tecrübelerimi aktardım zati
netçen yawww, babalar kızlarını hep küçük görür zati zaman akiy işte.. (hoş benim baba turşu malzemesi topluyo artık ama, neyyyse..) efkarlandım bak görüyon mü
abim bana göre, "eh işte" yakışıklık mewzuunda :44: (ailenin -en- sıfatını haiz üyesi olaraktan) aman duymasın(yok ama o konuda ciddiyim, birileri itelemeden kimseyle flört dahi edecek gibi deil zannımca )
daa türkçesi şööle ki, sanki evin yaramaz erkek çocuğu benim de ağırbaşlı olması gereken o olmuş gibi bi rol karmaşası olmuş sankim
gel, tr; istanbullarda yaşatırık seni; bi elin soğuk sudan sıcak suya değmez, hep soğuk su oldurruz walla
bu arada filmden bir sahne var,
cok seviyorum bu sahneyi
[video=youtube;LsO4frE0fp8]http://www.youtube.com/watch?v=LsO4frE0fp8[/video]
cok yasa emi, yok ben sicak su isterim
keske bende okul dönemim söyledi böyleydi diyecek bir zamanda olabileydim :99:
fazla yahusuklu degilse, sevemem göynüm gaymaz
hem cok icine kapanik, istemiyo gibim
ben öylesiyle yapamam.. tamam olgun birini istiyim ama oda cok ütengec canimm
ama süperrrsin yaaaaa
ben bu şarkının Barış Manço versiyonunu çok severim (ki orjinalini sayende öğrenmiş oldum)
"AMA BENİM ADIM BAL BÖCEĞİ, BEKLEYEMEM BEN BU GECEYİ, GELİR DE KOYNUNA GİRERİM AMA SONRA DA BATIRIRIM İĞNEYİ..." :90:
bizim oğlanı kız açacek zati, aslında uyumludur da evin büyük çocuğu ya, pek sorumluluk sahibi olmuş zannımca
bu arada filmden bir sahne var,
cok seviyorum bu sahneyi
[video=youtube;LsO4frE0fp8]http://www.youtube.com/watch?v=LsO4frE0fp8[/video]
ayh :93::93::93:
ben ilk kez duyuyorum diye bilyiorum
fakat tanidikta gelmedi degil hani
sarkinin sahibi elvan daltonmus, ismide geciyor zaten sarkida