- 25 Nisan 2012
- 4.595
- 6
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #4.401
Evet ya bir insan neden evlenmek istemez ki ?
Değer verdiğiniz başka insanları üzebilecek detaylar varsa insan kendi mutluluğundan feragat edebilir bence.. Aşk mevzu ise çok özeldir doğal olarak. Özeldeki durumları bilmeden genel yorum yapmak doğru olmaz.. Benimkisi burada geyik. İstemiyorum demiyorum. Zaman-ortam uygun olunca yok istemiyorum demez hiçbir seven kadın. Geyik yapalım diye genele dair birkaç şey yazdım. Eğlenelim. Yoksa 3 ay sonra evleniyorum yazarsam tefe koymaz mısınız sonra beni :)
İlk sorun isteyip istemediğim noktasında. (hali hazırda bana yalvaran bir adam olmamakla beraber :) )
Bugün elinde yüzükle gelse.. ee nolcek ki diyecek bir geyiğe dönmüş (döndürülmüş) haldeyim.
Daha somutlaştırırsak aile yapıları vs pek uygun değil (mantıki sorunlar)
Yaklaşık 10 yıldır yalnız yaşıyorum. (Çok alıştım) 3 gün birlikte kalınca hemen sorunlar ortaya çıkıyor. (Bana göre. Zira birkaç ayrılık girişiminde bu gerekçem sökmedi :) )
Daha ziyade yalnız yaşama lüksü, aile sorumluluğu vb kaçış zannımca benimkisi.. (bi de böyle mesafe koyunca aynı heyecanı koruyor sanki insan.. ya da kendi savunmam)
Görüldüğü üzere her sorumun cevabı hazır :)
Bu sebeple çelişiğim ya kendimle :)
Boşverin yaa çözüm değil amaç zira..
Konuşasım geldi öylece
bizde burda sirf geyik degil bazen ciddi konulardanda konusuyoruz..
bu yüzden bu konulardanda bahsetmemizde bir mahsur yok
ilk cümlenize katiliyorum.. mesela ben ailemin istemedigi birinden sanirim vazgecerdim..
yapamazdim.. istesemde yapamam.. annemi hele hic üzmeye hakkim yok..
İyi geceler kızlar,ben yatıyorum.:87::87:
Size bize gerek yok 1.
Elbette herşey yolunda olsa muhtemelen şuan diş çıkaran ağlak bebeme şevkat gösterirdim :)
Geç annelik forumlarını okuyup moral yapmak ve keyfimi bozmamak adına :)gizli
Tek sorun ne biliyon mu, böyle dönemdaşlarının mutlu aile portrelerini görüyon ya.. Aslında mutlu olmana rağmen sinir bozucu bir şekilde insanı zorla depresyona itiyor.. Misal dert ortağım diyebileceğin face hesabını kapatan kankan sevgilisi ile barışıp yüzüğü takar takmaz face isini yeniden açıyor..
Giderim var elbet hala :) (umarım)
Geyik bir yana böyle "saf" düşüncelerimi paylaşabilmek için ve farklı düşüncelere açık olduğum için (yakınlarımda da hiç arkadaşım olmadığından) gerçek halimle burda olmak istedim.
Paylaşıldıkça paylaşan bir yapım olduğu için "giz" duygusu verebilirim ama aslında çok açığımdır. Çünkü düşüncelere değer ve önem vermekle beraber kendi doğruma %100 inanırım. O yüzden burası çok güzel :)
Size bize gerek yok 1.
Elbette herşey yolunda olsa muhtemelen şuan diş çıkaran ağlak bebeme şevkat gösterirdim :)
Tek sorun ne biliyon mu, böyle dönemdaşlarının mutlu aile portrelerini görüyon ya.. Aslında mutlu olmana rağmen sinir bozucu bir şekilde insanı zorla depresyona itiyor.. Misal dert ortağım diyebileceğin face hesabını kapatan kankan sevgilisi ile barışıp yüzüğü takar takmaz face isini yeniden açıyor..
Geyik bir yana böyle "saf" düşüncelerimi paylaşabilmek için ve farklı düşüncelere açık olduğum için (yakınlarımda da hiç arkadaşım olmadığından) gerçek halimle burda olmak istedim.
Paylaşıldıkça paylaşan bir yapım olduğu için "giz" duygusu verebilirim ama aslında çok açığımdır. Çünkü düşüncelere değer ve önem vermekle beraber kendi doğruma %100 inanırım. O yüzden burası çok güzel :)
bazen yolda birbirine sarilmis, el ele tutusmus ciftleri görünce, bi üzülürüm,
ben hic yasamadigim icin..
böyle sürekli karsima cikan sevgili, evli cift örneklerini gördükce tabisi bende depresiflesiyorum
burdaki kizlar napar bilin mi, sevgilisi olunca face'ini kapatir..
bende kapatsam mi acaba :26: sevgilim var sansinlar
gayet aciksin ben bir giz göremedim, bütün kirli camasirlarini ortaya döktüünnn( saka tabisi )
Gerçekten hiç face'im olmadı. ( AMA ÇAKMA VAR, ORDAN İZLİYOM GELİŞMELERİ)
Özendiğim çok şey var.. Hepimiz gibi..
Olmayınca olmuyor demek..
Napam ben de kişisel gelişim vs ööle şeylere vurdum kendimi
Ben burada yeni olduğum için uslübu pek bilemeyebilirm. Sen naparsın, nasıl düştün buralara
sIkIcI bir hayat sürüyorum, su an cok bos yasiyorum farkinda olaraktan,
Size bize gerek yok 1.
Kızlar ben geldimmmm....
işten çıktım hemen kuaföre gittim evde kendim uğraşmayayım diye...
Kırık fön çektirdim eve geldim bi güzel makyajımı yaptm elbisemi giydim gittim yemeğe...
Kaç kere aradılar hadi nerdesin diye... Evet şüphelerim de yanılmamışım...
O kişiyle karşılıklı oturttular sen gel böyle otur diye... Ben masada pek bi sus pustum.. Aksine o da çok konuşkan...
Bana eliyle üzüm veriyo yok işte dürüm sarıp veriyo falan... Tabi bunlar oldukca ben daha bi utanıyorum...Ama o gayet rahat ...
Sonra hep birlikte foto çekiniyoruz msadakiler diyo bide ikinizi şöyle çekelim... fotoğrafta çekindik iyimi...
Sonra yanıma geldi numaramı almaya senin bende numaran yoktu versene dedi... İyi dedim verdim.. Bi süre oturdu yanımda ama ben yüzüne bakamadım bile...
O kalkacaktı hadi bırakalım dedi yok falan dedim.. Ama arkadaşlarda yok bıraksın bıraksın dediler..
Neysem böle bi gündü vee ben şimdi sersem gibiyim...
Noliyiiiiiiiiiiii yaaaa....