- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #4.181
evet öyle.. insan üzülüyor kalp kirmak cok kötü
ben duygusal davranmıcam karar aldım:))
olabilir tabi karsindakine bagli bir durum..
ben bu cocugu üzmekten korkarim ama cünkü icine kapanik kimseye bir kötülügü olmayan biri..
söylerse üzmeden konuşursn canım zaten sen güzel yürekli biirn kıracagını sanmıyorumda
ben çıkıyorum kızlar kendinize çok iyi bakın görüşürüz öptümm
Allah a emanet olun
valla bazen korkuyorum gelip söyler diyeo yüzden ondan kaciyorum
tamam canim dikkat et kendine..
yine acik pencerede uyuma :S
iyi gecler..
sagol canımcım yaa kapatcam şimdi:))
kendin daha iyi bilirsin
zamanla anlar bişeyleri bence
hepbahar olsa sanada ahyırlı geceler canım kendine iyi bak
kızlarrrr nirdesiniz??
Burdayım,naber güzelim..
iyiyimn canım asıl sen nasılsın noldu kuuzm birden yaa(
:44::44:
ah güzel arkadaşım:) düşüncelerine sonsuz saygım var ama.. elimde değil işte.. elbette hayırlı evlilik duaları ediyorum her zaman ama yaş da geçiyor 30 a yaklaşıyorum.. ve artık bir eşim olsun istiyorum öyle istiyorum ki tahmin edilemez... bazen bu beni çok üzüyor ağladığım zamanlar oluyor.. çok dua ediyorum .... bak yine ağlamak geldi içimden.. yaşıtlarımın evlenmesi çocuklarının olması buruk bir sevinç yaşatıyor bana... öyle istiyorum ki artık ... .. ALLAH tüm isteyenlere ve bana bir an önce hayırlı bir evlilik versin .... benimde gönlümden geçen bu işte:)
Ahh be canımmm bu kadar üzerine düşmesen biraz oluruna bıraksan...
Kendini üzmekten başka bişey değil bu..
Hayırsız bi evliliktense geç evlenmeyi tercih ederim..
Sen evlendikten sonra çookk mutlu olacağına inandırmışsın kendini inşALLAHta öyle olur
Ama..
Unutma Allah hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu en iyi bilen..
Dilerim hakkında evliliği hayırlı kılar... Ve şöyle Dua et ki Allah senin ondan istediklerini değil, sende görmek istediklerini nasip etsin..
ah güzel arkadaşım:) düşüncelerine sonsuz saygım var ama.. elimde değil işte.. elbette hayırlı evlilik duaları ediyorum her zaman ama yaş da geçiyor 30 a yaklaşıyorum.. ve artık bir eşim olsun istiyorum öyle istiyorum ki tahmin edilemez... bazen bu beni çok üzüyor ağladığım zamanlar oluyor.. çok dua ediyorum .... bak yine ağlamak geldi içimden.. yaşıtlarımın evlenmesi çocuklarının olması buruk bir sevinç yaşatıyor bana... öyle istiyorum ki artık ... .. ALLAH tüm isteyenlere ve bana bir an önce hayırlı bir evlilik versin .... benimde gönlümden geçen bu işte:)
yaşıtmışız
öyle ben hazırım bekliyorum demekle olmuyor maalesef evlilik işi..
Rabbim, güzel bir zaman tayin etmiştir..uygun şartların oluşması için bekliyorsundur(bekliyoruz).
bu işin oluru şu,Yaradan a kayıtsız inanmak..koşulsuz...bazen o kadar çok bu istekle yanıp tutuşuyor ki
insan, esas ne istior bilmiyor aslında...karşımıza bir ya da birileri çıkınca da ayaklarımız yerden kesiliyor,
sıra sıra tavizler veriyoruz..
kendini mutlu etmek için en son ne yaptın mesela? neler yapıyorsun?
kendi sesini dinliyor musun? Allah göstermesin kimseye ama senden önce evlenen insanların hayatlarına
erkenden veda etmeyeceklerinin garantisi var mı? hangimiz geç kalmış oluyoruz o zaman hayata?
en güzeli O' nun bir yerlerde beklediğini bilerek sabırla beklemek..ama doyasıya hayatı yaşayarak..
Suan itibariyle tatilim basladi. Sali gunu istanbula yolculuk varr..