- 22 Mart 2012
- 472
- 4
-
- Konu Sahibi HayatSultan
hosgeldin gamzeli :)
hoşbulduk kuşummmhosgeldın yavruu
olursun bebegim neden olmayasın aşksız yaşanır mı yaaa öyle düşünme hayat öyle garip yerde çıkarıyo ki karşına inanamıyosunyok ben asik olamam zaten artik :)
asik olunacak biri yok zaten ...
hoşbulduk teşekkür ederim :)
kızlaaarrr kursa gidiyorum kpss için, ordan bi cocuk bana bugun dediki eğer önümüzde bu koca kpss sınavı olmasa sana karşı daha açık olabilirdim dedi ne demekki bu
aşk meselesiyle senın de aklını bulandırmak ıstemem bu muhiiim sınav oncesi,sınav gecsın ondan sonra bulandırırım demek bal
kilo alımı yapar ama kıllanmayı tam tersi azaltır yavrum çünkü östrojen hormonu alıyorsun o haplarla.göğüslerin dikleşir sivilcelerin azalır cildin güzelleşir ve sıkılaşır kıllanman azalır amaaaaaaaaaaaaaaa yemek yeme konusunda kendine hakim olamazsınaynılarını ben yaşıyorum aylardır.ancak ilaçtan önce acillik şiddette sancı ve kanama oluyordu şuanda ağrı kesici hap bile içmeme gerek kalmıyor umarım düzelir
aynen doğum kontrol hapları kıllanmayı azaltıyor bol östrojen içerdiği için göğüslerde büyüme bol miktarda selülit ve aşırı derecede depresiflik depresyon ve duygusallık yapıyor reklamlara oturup ağladığımı biliyorum ben
ben böyle geldim böyle gidecem valla
ask bizim gibilerin neyine :)
ben böyle geldim böyle gidecem valla
ask bizim gibilerin neyine :)
kazanırsa bulsunmemur koca istiyorum bennn
anamm pek bi derbeder gördüm seni ne o kızzz deme öylee inancını yitirme
benım bi dunya kuzenım yurtdışında,bir sürü teklıf eden faln var,sen kutupda mısın bal
inancim eskiden vardi bisey olmadi
su an yok hala bisey yok
ya bosver ben en iyisi ask hikayelerini vesaire okumaya devam edeyim
sen o cocugu begendin mi peki
hahay kutupdayim giiz
nerdeki seninküler :)
hollanda ve almanya bal..
ondan göremiyom bakben avusturyadayim
Ya ben 6 ay kullandım bu dedıklerının hıc bırı olmadı anormal mıyım acep