- 12 Mart 2012
- 1.884
- 5
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #3.961
Fena sayılmaz canım,sen ?
İyiyim gibiyim işteee
Kızlar gelsede kaynatsak az biraz
ay ay aaayyyy kendim burdayim kendim..
yani kendim degil üye kend
giiizzzzzz nasilsin iyimisinnnn bebem ?
kiz nasil bir insansin sen
beni gördügü gibi sakkadanak yaziyi suaaa bah hele
eyüyüm gulüm sen nassing
napalım canoo sinir patlaması yaşıyom ecicik:))
saydım baya bi rahatladım huhu:)))
hepbahar olsa canımcım sen ehp diyosunya kendimiiz her konuda geliştirmeliyiz kaybettiklerine yansınlar diye bana biraz fikir veriri misin canım??
ha evet, ne olduki canim ?
biseyler oldu demistin, anlat istersen :26:
bi kaç gündür kötü rüyalar gördüm tamm mı böyle kan revan aglaya aglaya uyandım eski sevgilimin öldügünü gördüm
hepte çok gerçek gibi neyse işte sonra msj attım içime büyüdü hai dşiyeceksin hata ayrıldın gititin diye içim acıdı ondan yoksa atmazdım zaten bi tenezzül edipte cevap vermedi
sonra bida baktımdıki bana laf çarpıtan bişeyler yazmış o andan beri deli gibiyim kafamı duvara vurasım var resmen desene kızım sanane nasılsa nasıl ah hep bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum heppp:2::2::2:
kiyamam canim yaa...
anliyorum seni insan kötü rüya görünce acaba bisey mi oldu diye korkmussundur biliyorum..
cok iyi anliyorum seni..
bende öyleyim iyi niyetimden dolayi hep sonradan pisman oluyorum keske yapmasaydim keske deger vermeseydim diye
bir cok konuda..
görmezden gel canim onun cevabini.. sanki hic okumamis gibi..
oda cevap alamayinca meraklanir bence..
kiyamam canim yaa...
anliyorum seni insan kötü rüya görünce acaba bisey mi oldu diye korkmussundur biliyorum..
cok iyi anliyorum seni..
bende öyleyim iyi niyetimden dolayi hep sonradan pisman oluyorum keske yapmasaydim keske deger vermeseydim diye
bir cok konuda..
görmezden gel canim onun cevabini.. sanki hic okumamis gibi..
oda cevap alamayinca meraklanir bence..
kalp yumuşaklıgı bu valla onların yaptıkları ayıpp bence