Bekarlar Kahvesi :)

Tabiki canım her bekara açık kapımız.:KK9:

Gunaydiin sekerkizlarr nasilsiniz? Ben gunler sonra uykumu alabildig icin cok mutluyum :KK1:
ne güzel canım uykumu alamıyorum son bir haftadır hiç iyi degil biliriim
Merhaba hanımlar nasılsınız?
merhaba canım nasılsın
Merhaba canlaaar....:21:
merhabaa yeni katılan arkadaşım hoşgeldin liseyi bitirmiş ennn bekar kızımız:))) bizlerde yarışmacı kızlar mı oluyoruz haha:)))
:KK52::KK52::KK52:

begendin mi bari ankaraayı:))

Güzel şehir kalabalık gezilecek vakit geçirecek bi çok yer var ama ben alışmışım kendi şehrime küçük ama huzurlu buranın kargaşası beni bi haftada sıktı... :KK31:

sizde ne var ne yok anlatın be kızlar.. Hepiniz bi selam verip kaçıyosunuz ben bile burdan bağlanıyorum yani sizdee pöffff yani
:KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:

Güzel şehir kalabalık gezilecek vakit geçirecek bi çok yer var ama ben alışmışım kendi şehrime küçük ama huzurlu buranın kargaşası beni bi haftada sıktı... :KK31:

sizde ne var ne yok anlatın be kızlar.. Hepiniz bi selam verip kaçıyosunuz ben bile burdan bağlanıyorum yani sizdee pöffff yani
:KK52::KK52::KK52::KK52:

güzeldir ankara:KK37::KK37::KK37:havası insanı başka...bir başkadır benim memleketim..lay lay lay lay lay lay:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK53:

şeker ben seni çok özledim kiii...:KK43::KK43::KK43::KK14::KK14::KK14:
Canımsınn yaaa,ben de cok özledim hic gorusemıyoruz...:KK50: benım sınavalr bıttı artık sık sık gırerım foruma gel tamam mı?Olmadı faceden goreselım..:KK54:
beni beni ??? :KK43: özlemedin mi beni
bende sekerimizi özledim :KK43:
oy bızım tatlı belamııızzz;ben de seni ozledım yani hepınızı ozledimm...:KK54:
merhaba kızlarr..:KK71:
bende sohbet etmeye geldm desem benide alır mısınız aranızaaa acaba?? :)

Merhaba busuuuuuu:KK9: alırız tabiii neden almayalım cnm hoşgeldinn:KK24:

X