Bekarlar - eve destek olan var mi?

onyuzmilyonbaloncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
256
12
Selamlar,

Bekar olup, ailesine destek olan var mi? Ben maasimin bir kismini veriyorum, vermesem de babam illa ver demez ama biraz zorlanirlar. E neden vermemezlik edeyim. Ama ben de paramin bittigini bilseler ( ben soylemem ama anlarlar ) hemen destek olurlar geri bana :KK66: siz neler yapiyorsunuz, ailenize destek olmak konusunda neler yapiyorsunuz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla dertli oldugum bir konu bu. Kardesim ben ve babam tum maaslar annemde toplanir. Kurusuna kadar herkes getirir verir. Odemelerimiz var. Ancak 2 sene sonra tamamen bitecek. Ben harclik alirum onlardan. Acikcasi vermeme gibi bir durumum yok. Kendi maaslari gibi görüyorlar ve benden daha cok soz sahibiler. Artik gonlumden isteyerek vermiyorum yalan degil. Kendime ayirmak istiyorum cunku. Suan calismiyorum ise girdigim takdirde ceyiz taksitine girecegim icin artik rest cekme zamanim geldi de gecti bile. Olene kadar maasimi verecek degilim sonucta ben olmasam ne yapacaklar diye dusunuyorum. Kardesimde yilbasinda araba alacagi icin artik evde bir bas kaldiris yasanacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla dertli oldugum bir konu bu. Kardesim ben ve babam tum maaslar annemde toplanir. Kurusuna kadar herkes getirir verir. Odemelerimiz var. Ancak 2 sene sonra tamamen bitecek. Ben harclik alirum onlardan. Acikcasi vermeme gibi bir durumum yok. Kendi maaslari gibi görüyorlar ve benden daha cok soz sahibiler. Artik gonlumden isteyerek vermiyorum yalan degil. Kendime ayirmak istiyorum cunku. Suan calismiyorum ise girdigim takdirde ceyiz taksitine girecegim icin artik rest cekme zamanim geldi de gecti bile. Olene kadar maasimi verecek degilim sonucta ben olmasam ne yapacaklar diye dusunuyorum. Kardesimde yilbasinda araba alacagi icin artik evde bir bas kaldiris yasanacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimciniz olsun @nur-dan. İhtiyaclari var ise, aileye yardim edilmeli diye dusunuyorum ama sizinki artik zoraki, mecburi bi hale donusmus. Ailenizi de kirmadan, belki sizin icin de onemlilik derecesinden bahsedersiniz. Size anlayis gostermeliler bence..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X