• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarken eve uğramayan erkekler neden evlenince annelerine bağlanır

ay_yuzlum

PaMbık PrenseSim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
2.096
2
158
Kayseri
evet ben bunu merakediyorum lütfen birileri beni duysun açıklasın bunu bana...
bu konuda çekiciliğim var sanırım çevremdeki arkadaşlarımında en büyük problemlerinden biri bu,
bekarken eve uğramayan erkekler neden evlenince annelerine bağlanır tamam ailesidir ilgili olsun ama abartıda bayıyo artık ya... ama bunun mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum....

ben bunu çözdüm gibi sankı anlatayım size kendi eşimden ötürü....

Eşim ailesine normaldede bağlıydı evlenmeden önce fakat evlendikten sonra bir bocalamaya girdi.Annesinin evine mahallesine gittiğimizde ayyy evimm bi garip oldumm ayy mahallemm özlemişim falan fılan..Eeee sen özlüyosunda ben özlemıyomuyum bende özlüyorum ama senın kadar dıllendırıp budaklandırmıyorum.

Yani dediğim gibi bocalama..Yemekler konusunda yattığı yer konusunda ne billiyim artık bi kadına bağlılığı herhalde dıye dunuyorum sonuçta bekarken eve geç saattte gıttığınde annesıne ben şu saattte geleceğim dıyordu şimdi ise olay değişti karısına haber verecek şu saatte geleceğim dıye hee öyle bi dünya yok işte... :1:

Birde şu var sorumlulukları arttı...

tam benlik bi konu sayılır:)
eşim bekarken eve akşam yemegine bile gitmezmiş sabah 8 de işe gider akşam 5 de işten çıkar dogru kahveye gider gece 1 gibi eve gelirmiş annesi ve babası uyuyor oluyormuşş yaniii eşim annesi ve babasıyla görüşmezmiş ..ben hep kızardım sevgiliken arada evine yemek ye diye eşimde yaşlılarla ne muhabbet etcem sıkılıyorum diyip gitmezdii..ki ben acaip anneci baacıyımdır onlarsız yemek yedigimi hatırlamam bana garip geliyordu..kaynanamda umursamıyordu eşim arkadaşlarına giderdi kalmaya 3-5 gün kalırdı annesi aramazdı oglum nerdesin demedi..
neyse biz evlendik tabi kıymetli oldular ilk 1 sene boyunca ben çalışmadıgımdan sürekli kaynanamlardaydıkk artık nefret etmiştimmm evendigmizi ertesi günü gittik daha siz düşünün...haftada 5 gün kesin görüşüyordukkk kaynanamla muhabbet etcek hiç bşy bulamazdım kafa yapımız aynı deildi çünkü.. kaynanamın hoşuna gitmeyen bşy varsa heme beddua ederdi o kişiye allah belasını versin gebersin böyle böyle söylemiş falan gibi cümleleri vardır çok garip birisi kısacası.. neyse ben işe girdim çok şükür hafatda 1-2 görüşüryoruz ama her gittigimizde aylardır görmüyor gibimuamele yapıyor hep sitem hep sitemm yüzünüzü gören cennetlik önünüzde testi kırcam der.. ben hep işte yoruluyoruz erken uyuyorum demekten bıktımmm... neysee kısacasııı evlenmeden önce umursamaz olan kadın evlendigimizden beri ogumcuk olup çıktı her gördügünde şap şup öper olunu arada laflarını sokarrrr sevmiyorummmm kadını allah günah yazmasın sevemedimmmm saygı göstermeye çalışıyorum okdr..
kısacası evlenince kıymetli oluyorlarrrrr bide anneci biri olsaydı eşim ben ne yapardım bilmiyorumm:)

Son düzenleme:
Sorumluluk almak zorunda kaldiklari icin. Evlenmeden once boyle bir sorunlari varmiydi? Yoktu, evlenince sorumluluk alirlar ve hayata atilmak zorunda kalirlar. Anneleri kurtaricilari olucakmis gibi dusunurler ve nitekim bu yuzden evliliklerin cogu sonlanmistir. Kurtarici anne, ogluna kiyamaz ve onu geri alir yuvasina. Bu bayanlar icin az bi olasilik, cunku bosanmis bayanlara toplumumuzda pek iyi bakmazlar, bu yuzden bu olasilik az yasanir.

ya kızlar benim böyle problemim olmadı açıkca eşim annesine çok bağlıı ama evlendikten sonra ben söylüyorum sürekli ara anneni hadi gidelim annene annesini çok seviyo ama bekarken daha bağlıydı sanki annesine:)

Sorumluluk almak zorunda kaldiklari icin. Evlenmeden once boyle bir sorunlari varmiydi? Yoktu, evlenince sorumluluk alirlar ve hayata atilmak zorunda kalirlar. Anneleri kurtaricilari olucakmis gibi dusunurler ve nitekim bu yuzden evliliklerin cogu sonlanmistir. Kurtarici anne, ogluna kiyamaz ve onu geri alir yuvasina. Bu bayanlar icin az bi olasilik, cunku bosanmis bayanlara toplumumuzda pek iyi bakmazlar, bu yuzden bu olasilik az yasanir.

sanırım haklısında.... ne bulamayabilirler ki eşlerinde... bizim kültürümüzde kadın anaç bir yapıya sahiptir. eşden önce ana oluverir safca bütün sorumlluluğu yüklenir... :S

Back