bekarken babamin,evliyken esiministedigi insan oldum.ya benim hayatiimmmm

Böyle bir adam için canından vazgeçmeye gönüllü bir kadın. Ne için?
Adam onu aldatmış diye...
Adam onu bir gün eşi yerine koymamış ve değer vermemişken, bunun için kendini heba etmek ne diye?

Böyle bir adam için canından vazgeçmeye gönüllü bir kadın. Ne için?
Adam onu aldatmış diye...
Adam onu bir gün eşi yerine koymamış ve değer vermemişken, bunun için kendini heba etmek ne diye?
sadece polyannayı oynamak. olanı yok saymak,hayallerle yaşamak ve red etmek gerçekleri.

sadece polyannayı oynamak. olanı yok saymak,hayallerle yaşamak ve red etmek gerçekleri.
Bu yazıyı okuyunca anlıyor insan, kızının hareketlerini.
Eşiyle aralarındaki münasebeti.
Kadının içindeki çaresizliğin buraya yansımasını...
Sadece yaşıyor, sadece nefes alıyor.
Asla sevilmiyor, hor görülüyor hatta ve hatta topluluk gibi yerlerde eşinin yanında durunca bile dışlanılan bir kadın var.
Çok acı.

Çok üzüldüm ben bu kadına. Yaşadığını evlilik sanıyor, içinde bulunduğu yarım yamalak şeyi yuva görüyor, kocasının kendini sevdiğine inanmaya çalışıyor. Adam gideli yıllar olmuş, o evlilikten o yuvadan, nice hala debeleniyor kocam, evliliğim yuvam diye... Çocukların haliyse zaten içler acısı.

Camdan bile baktırtmamalar, perdeler kapalı, oje sürse or.pu ilan etmeler, sen yapamazsın kadınsın ben yaparımlar, daha bu bildiğimiz kısmı.
Ya bilmediğimiz?
Nice, lütfen boşan bu adamdan lütfen boşan...
Seni delirtmeden boşan ki hayata tutunabilesin. Bu adam senin hayat ile olan bağlarını koparıp seni ev kölesi haline getirmiş.
O keyfini sürerken sen sadece nefes almışsın...

Tesettürlü değilim, oje sürüyorum, makyaj yapıyorum, dışarı çıkıp geziyorum.
O halde ben neyim?
Zihniyete bakın ya! Allah akıl vermiş kullanmasını da nasip eder inşallah!!!

Kusura bakmayın hanımlar her ne kadar bazı tatsız şeyler yaşanmış olsa da nice1985'in bu üyeliğiyle açtığı konuların güncellenmesini ve yorum yapılmasını etik bulmuyorum, bu sebeple de konusunu kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…