Kişi kendinden bilirmiş işi. Her oje süren kadına o gözle bakıyorsa, her başı açık kadına o gözle bakıyorsa eşin sapığın alası.
Eşinin bunları dini inançlarından dolayı yaptığını düşünmyorum. Tamamen yetiştirilme tarzı, kadına bakış açısı. Sen de çok farklı bir ortamda büyümedin sanırım önce babam dediğin için bunu çıkarıyorum. evlenirken bunun ayırdına bakamamış olman normal olabilir. Ve hatta bilinç altımızda babamız gibi tavırlar gösteren insanlar doğru insan olarak kodlanıyor ne yazık ki.
Yaşadıkların kötü çirkin şeyler. Ben seni geçtim artık ama kızın da var ortada. O da büyüyecek ve zor dönemler geçirebilirsiniz. Ergenlikte kızını çok fazla sıkabilir. Kızın sırf bu nedenle tam ters bir oluşum gösterebilir ya da senin gibi susup oturur senin gibi bir hayat çizer kendine. Boşansan bile sonuçta eşinin de kızı. Böyle bir adamın kızını hiçbir şekilde rahat bırakacağını düşünmüyorum.
Bunları görmezden gelip hayatına devam edicen, erkekler öyle yaşar, ben kadınım kadının yeri yuvasıdır diye düzenini bozmadan hayatına devam ediceksin şimdiye kadar yaptığın gibi.. . Ben bir erkeğin o pantolon biraz dar değil mi sözüne bile katlanamayan bir insanım. Seni anlayamam. Yaşadığın hayatı anlayamam. Bunları değiştirecek gücün var mı bilmiyorum. Ama yaşadıkların gerçekten çok kırıcı ve hepsi birer boşanma sebebi. Hayatına böyle devam edeceksen de bunu bilerek et..