bekarken babamin,evliyken esiministedigi insan oldum.ya benim hayatiimmmm

Eşinizin esareti altında yaşıyorsunuz ne yazık. Kocanız da psikolojik problemleri, sapıkça düşünceleri olan bir adam.. Haliniz vahim.
Ve arkadaşların dediği gibi hepsi birer boşanma nedeni. Tutarsızlığıyla mı, sapkın düşünceleriyle mi yoksa yalanlarıyla mı baş edeceksiniz bu adamın. Nereden tutsanız elinizde kalır...

bu kadar baskici adamlar bosuna boyle danranmiyolar.
gecen sene yuruyus yaparken bi araba beni takip etti en sonunda yanimda durup sizi gideceginiz yere kadar birakiyim falan dedi.plakayi aldim tabi ben kim diye sordurdum.adam nerdeyse babam yasinda evli boyum kadar cocuklari var.bana askintilik ediyo.halada bi yerde gorsun beni izler takip eder.bigun kuaforde adamin karisiyla karsilastim.kadin kapali ve anlattigina gore adam cok kiskancmis.kadini evden disari cikarmiyomus.yani bu adamlar disardaki kadinlardan etkilendigi icin kendi eslerini disari cikarmiyolar,kapanmasini istiyolar.
esinizin gunahini almak istemem ama bence dikkatli olun.
ayrica o dedigi sifatin kapalilikla bi ilgisi yok ne aciklar var sevgilisinin sadece elini tutan,ne kapalilar var sokak ortasinda gogusleri ortada sevgilisiyle opusen.tamamen insanin ahlakiyla alakali.
bu arada da ojelerim hic eksik olmaz.:s

Son düzenleme:
Allah için değil de bir başkası için kapanmanızın cezasını çekiyosunuz.
Kim için olursa olsun, kendinden bu kadar ödün verirsen olacağı budur.
Hele de kapanmak gibi bir mevzu çok ağır, insan bunu yalnızca kendini hazır ettiğinde yapmalı.
Hiçkimse için başkası olmak zorunda değilsiniz, kendinizi, özünüzü bırakıp değişirseniz böyle olur işte
Bu kadar silik karakterli ve pasif olmanızın bedelini ağır ödeyeceksiniz malesef.
Evliliğinizde çanlar çoktan çalmaya başlamışlar.

Çok küçük yaşta evlenmekle hata yapmışsınız. İkinci bir hata da eşinizin isteğiyle kapanmanız. Kapalı olmak ya da olmamak kadının sadece kendi verebileceği bir karar. Kimse karışamaz. Şu andan sonra yapabileceeğiniz tek şey var, kızınızın geleceği ve sağlığı için o adamdan kurtulmak. Biliyorum ailenin içinde olmayan birinin böyle konuşması kolay ama işin ucunda sizin değil, kızınızın geleceği var. Bari onu kurtarın.

Hariçten gazel okumak kolay derler ama sizin ilişkiniz anlattığınıza göre zaten tek taraflı. sen bi kenarda dur benim dediklerimi yap ben hayatımı istediğim gibi yaşayım tarzında. Maddi bir geliriniz varmı yokmu bilemem ama bence en doğrusu kendi ayaklarınızın üstünde durmaya başlamanız gerekiyor. ailenizin durumu iyi ise bir süre ailenizle sonra iyi bir iş bulursanız kendi evinize taşının ve atın bu adamı hayatınızdan daha bu yasta bunları yaparsa bunlar yaş ilerledikçe katlanarak çoğalacak, bu baskılar daha da çekilmez hale gelecek. Siz onun istediği gibi olurken o sizin isteklerinizi hiçe sayıyor böyle saygısız bir adamdan her türlü ihanet beklenir. bir düğüne bile yalnız gidiyor (olması gereken sizinle gitmesi) allah bilir daha nerelere gidiyordur. yol verin daha da gec kalmadan. hayatın nimetlerinden faydalanın esir olmayın. Arkadaslarınız olsun gezin kendinize bakın ve çalışın özgüveniniz olsun. inanın geri gelmiyor bu yıllar. Adınıza üzüldüm gerçekten

Calismiyorum.bankada staj goruyordum.memur olacaktim.kiskancliktan calistirmadi..

ben farkli bir ortamda yani sorun aciklik kapalilik konusu sorunu olan bir ailede buyumedimmm.babamin kotu huyundan dolayi aileck cektik.

kıskançlıktan çalıştırmadı
istedi kapandım
ojeyi orospu sürer dedi sürmedim
pencereyi kapat dedi kapattım...

neden? neden birinin size bir şeyler söylemesi gerekiyor? Allah size de akıl, fiki vermiş değil mi? Ana-babanızda var terbiye, edep te öğrenmişsiniz. neden erkeklere bu kadar kul köle olmak hoşumuza gidiyor anlayamıyorum, inanın. hani ailenizden destek görmüyorsunuz belli, çünkü 17 yaşında kızını evlendiren, zorla kapattırılan bir evliliğe müsade eden aileyi ben normal karşılamam ama en kötü aile bu adamın yanından iyidir.

öncelikle kapanıp kapanmamayı halledin, Allah için kapanmaya devam edecekseniz ne mutlu size ama ötekisi belki günah bile olabilir, bilemiyorum. ve o evde köle gibi yer almkaktan vaz geçin siz o adamın eşisiniz, karısı, çocuğunun annesisiniz. bu ne eziklik ya, bi kendinize gelin.

Yazılacak çok şey var,herkes değinmiş zaten.

Lütfen başlığına bir bak ve böyle bir babayla kızının büyüyünce ne hissedeceğini düşün.
Bazı konularda ne olursa olsun kendi doğrularını savunman gerekiyor.Dünya eşinin dünyası değil.

Bu adamla ömür geçmez yahu
Oldu sen benim istediğim gibi yaşa ben de kafama göre.
Yok öyle bir dünya.

Erkekler bencil yaratıklar olarak görüyorum . Herşey bize günah onlara gelince sevap . Dayattıracaksın istediğini kopartacaksın o seni dinlemiyorsa gözünü karartman lazım bunun için .

ben farkli bir ortamda yani sorun aciklik kapalilik konusu sorunu olan bir ailede buyumedimmm.babamin kotu huyundan dolayi aileck cektik.

Benim dediklerime karsi verdigin tek cevabin bu olmasi cok enteresan. Her seyi gectim esin neden seni dugunlere goturmuyor? Sorun kapanmak degil evet. Kapalisin diye ayri hayatlar yasaman gerekmiyor esinle. Bu zihniyeti bozuk serseriyle daha ne kadar yasican?

Ben erkeğim yaparım olayı kadar cahil bi durum yok ya. Ama ben eminim 100 evlilikten 60 70i böyle hiç şüphem yok. Atatürk secme ve secilme hakki vermis kac yıl önce , yıl olmuş 2014 halaaaa ben erkeğim doye kadini eziyolar ve kadinlarda buna sessiz kalıyo. Ne acı..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onun dediklerinin hepsini yaparsanız olacağıda budur.
kapan demiş kapanmışsınız,oraya gitme gitmemişsiniz,şunu yapma yapmamışsınız ve doğal olarak eşiniz havalara girmiş ve ben "erkeğim"havalarına girmiş.
özür dilerim belki ağır konuşucam ama güya eşiniz dinden anlıyor öyle mi? peki kuranda veya başka yerlerde kadını küçük düşürme,kadını bir şeye mecbur etmek doğru mu?
kadında erkek gibi allahın yarattığı bir insan değil mi?
oje sürenler o..muş.böyle birşey olur mu yaa.kendinden yeni icatlar çıkarıyor sizin eşiniz.
böyle ben erkeğim diye ortalıkta dolananların hepsini dövesim var.
bundan sonra emr ettiği hiç birşeyi yapmayacaksın.yani en azından ben öyle yaparım.onun düşüncüleri olduğu kadar benimde,seninde düşüncelerin var.kendi hayatımı,kendi kararları mı kendim verebilirim.biz erkeklerin kuklası değiliz bunu unutmayalım bir kadın olarak.iplerimiz onların elinde değil.git dediğinde gidicez gel dediğinde gelicez.oldu canım olduu.zaten böyle yaparak bu erkelerin burnu beş karış havada.

Kızına "adi şerefsiz" diye sokakta bağıran bir baba.

Her şeye tamam eyvallah, çile çekeriz, katlanırız ama biz anneler çocuğumuz zarar görürse ona katlanamayız. Kızın zarar görmeye başlamış canım iyi düşün taşın karar ver. Sadece senin değil, kızının geleceği de söz konusu. Allah yardımcın olsun.

Şu dünyada en nefret ettiğim cümle "Ben erkeğim"dir!
Bunu söyleyenede "Bir sünnete bakar koçum" demekten hiç çekinmem!

allah akıl fikir versin dıyecegım de zor ...
allah sıze bol sabır versınnn daha fazla fedakarlık da yapmayın lütfen...

bu adammıı koca olarak sevdiniz. bunun içinmi mahvettiniz kendinizi.
kızınızın neden o şekilde davrandığı belli.
ışıklar kapanmadan güneşlikler inecek. oje süren o...
ama oğluyla küpe takan o. kadına zerre kıymet vermeyen bir yaratık koca müsvettesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…