Bekarım ve rahatım

**SU**

çocukta yaparım kariyerde
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
643
9
48
Arkadaşlarınızın hepsi çoluk çocuğa karıştı ama siz hala bekarsınız. Peki hayatınızdan memnun musunuz?

Bekarlıktan memnun musunuz değil misiniz bilmiyoruz ama şunu biliyoruz ki; "Bekarlık gerçekten de sultanlıktır!". Niye mi?

- Kendinizi korumadan ve hiçbir şey olmayacağı konusunda açıklama yapmadan, erkek arkadaşlara sahip olabilirsiniz.

- Ailenizle istediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz ve kimse size ayakbağı olmaz.

- Paranızı istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

- Buzdolabını günlük yemek yerine taze meyve ve sebzeler, şişelerce su, süt, elma suyuyla doldurabilirsiniz.

- Kimsenin öfkeli bakışlarıyla karşılaşmadan erkek arkadaşlarınızla istediğiniz kadar telefonda konuşabilirsiniz.

- Süt şisesi boşaldı diye asla endişelenmek zorunda değilsiniz.

- Arkadaşlarınızın davetlerine katılmak için kimseye haber vermeye ya da kimseden izin istemeye ihtiyacınız yok. Kabul edebilirsiniz.

- Barda istediğiniz kadar oturabilirsiniz. Erkekler yalnız olduğunuzu görür ve etrafınızdan ayrılmazlar.

- Onun istediği gibi olmak zorunda değilsiniz. Kendiniz gibi olup mutlu olabilirsiniz.

- Artık vurdulu kırdılı filmleri seyretmek zorunda değilsiniz. Duygusal filmleri de, isterseniz günde 3 defa bile izleyebilirsiniz.

- Tereddüt etmeden soğan sarımsak yiyebilirsiniz.

- Kendinize hiç vakit ayıramadığınızı düşünüp üzülmenize gerek olmaz.

- Horlama sesleriyle uyanmak zorunda değilsiniz.

- Tek başınıza 8 saat rahatsız edilmeden uyuyabilirsiniz.

- Saten pijamalarla yatmaktansa, ekose ya da pazen pijamalarınızla yatabilirsiniz.
nottttttt : Bekarlık sultanlıktır yahu Evlenmeyi de pek düşünmüyorum
Bu konuda da zor ikna olurum zaten

evet çok haklısın ama benim sorunum bebek, bebeğim olsun istiyorum ama evlenmeden bunu yapamam maalesef ben evlenecem.offf rahata da çok alışmışım beee

Evet,insan bir düzen kurup;bekarlığa alışınca bu özgürlüğü kaybetmek istemiyor.Sadece kendinden sorumlu olmak ve kimseye hesap vermemek güzel Ama aile,çevre hatta işyerindekiler insana bekarlığın tadını çıkarttırmıyor.sürekli evde kalıcan,evlen artık,herkez evleniyor sen daha otur...v.s.gibi sözler duymaktan,arka arkaya evlenen arkadaşlardan,annemin falancanın kızıda evlenmiş diye laf çarpmalarından,sana bakmaya geldik diyen (pazardan karpuz seçiyorlar ya!)ve baştan aşağı inceleyen oğulların kız arayan kadınlardan sıkıldım artık!!!!!Yani nolucak bira önce evlenince bilmiyorumki!

valla aslına bakarsanız ben ailem olsun bebişlerim olsun çok istiyorum ama korkmuyorda değilim o kadar çok kötü evliliklerde varki..... ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI KOCALAR VE BEBİŞLER NASİP ETSİN İNŞALLAH...

özgürlük gibisi yok ama bu çocuk meselesi işi bozuyo bende bi oğlum olsun çok istiyom buda evlenmeden olmaz, çevre baskısıda var tabi hala evlenmedinmi sen diyen gözlerle bakmaları yokmu beni deli oluyorum ve korkuyorum açıkcası bu devirde arkamı dönebileceğim bi erkek bulabilirmiyiz bilmiyom neyse hayırlısı...

bekar olmama rağmen bu maddelerin %25ini ancak uygulayabiliyorum,çünkü ailemle yaşıyorum :KK43: bir de erkek kardeşim var sağolsun kötü kocayı aratmıyor,maç,vurdulu kırdılı film,sabah odama girip kalem,krem vs alır uyku uyutmaz,buzdolabına ne koysam talan eder,yok eder,bara,diskoya da gitmem. ben en iyiisi evleneyim bir de Allah verirse bebiş doğurayım. inşallah bu arada eşim de mükemmel olur :)

Evet,insan bir düzen kurup;bekarlığa alışınca bu özgürlüğü kaybetmek istemiyor.Sadece kendinden sorumlu olmak ve kimseye hesap vermemek güzel Ama aile,çevre hatta işyerindekiler insana bekarlığın tadını çıkarttırmıyor.sürekli evde kalıcan,evlen artık,herkez evleniyor sen daha otur...v.s.gibi sözler duymaktan,arka arkaya evlenen arkadaşlardan,annemin falancanın kızıda evlenmiş diye laf çarpmalarından,sana bakmaya geldik diyen (pazardan karpuz seçiyorlar ya!)ve baştan aşağı inceleyen oğulların kız arayan kadınlardan sıkıldım artık!!!!!Yani nolucak bira önce evlenince bilmiyorumki!
+1
ben ailemle yaşamıyorum bu maddelerin hepsi benım için geçerli yemek derdim çocuk koca dağınık derdim yok anca hafta sonları erkek arkadaşım gelirse yemek derdim oluyo o kadarda olsun, işyerimde sadece ben varım, çevrem önce yadırgıyor ama tek olmanın dayanılmaz hafifliğini anlatınca yerimde olmak bile isteniyo :1yes2: ben tek olmaya alışığım paramın zamanımın hesabını bi tek ben biliyorum bu konuda yalnız yaşayacaklara feci tavsiyeler bile verebilirim 23 yaşından beri tekim özgürüm tatillerimede çıktım, arabamı kendim aldım, evimi kendim seçtim, faturamın az/çok oluşunu kimse soramaz kartımın extresine kimse karışamaz istediğim yemeği kendime hazırladım, buzdolabım ıvırzıvırla dolu maç yerine film izliyom bunlar çok neşeli şeyler evlen dienlere bunların rahatından vazgeçmek zor diorum bişi diemiolar...

acil servis..ne mutlu sana güzelim..
ben ailemle yaşıyorum bu yüzden öle özgürlük diye bişi pek yok yani istediğin herşeyi yapamıyosun haliyle..ama çoğu arkadaş gibi çocuğum falan olsun da istemem..
iş şu ki biraz argo olcek ama iki ucu b..lu değnek bekar olsan bi dert evlensen başka bi dert..:sm_confused: :bbo: :1closedeyes:

Aradığınız özellikte insanları umarım bulursunuz.Ama erkeklere pek inanmayın derim.Az çok hepsinde hükmetme gibi bir özellik oluyor.

Amaaaaaa tabi bekarken hayat pek bi monoton ,stressiz oluyo .Evlilikte öyle mi sinirlerin her daim atakta , sonra vücudun sürekli hareket halinda işti ,yemekti falan, sonra evlenince kayınvalide edinme lüksüne de sahip oluyoruz ,bundan iyisi can sağlığı ,demi ama bir de iyi yönünden bakmak lazım bu evliliğe.Ah kafammmmmm aaaaaahh ah!!!:mymeka:

Ne evlilik istiyorum ne de çocuk ayn1 bask1larla ben de kars1las1yorum ama benimkiler o kadar s1kl1kta degil Allah'tan ailem çok anlay1sl1 bu konuda.Ben de ailemle kal1yorum ama çok rahat1m istedigim zaman ç1k1p gezebiliyorum zaten öyle disco bar ortamlar1n1 hic sevmem kesinlikle bana göre degil.Eve geldigim zaman yemegim haz1r iside can1m isterse yapar1m vallahi ne aman aksam kocama ne yemek yapsam gibi kayg1lara girerim ne de gecenin bi yar1s1 c1gl1klar1yla o güzelim uykumdan eden bir çocuk.çocuklar1 severim ama uzaktan yani aman simdi daha bir baska farkettim sanki ben ne rahatm1s1m ya:))gerçekten bekarl1k sultan sak1n evlenmeyin evlenipte '' yasayamad1g1m hayat1 al sen iyice zehret'' diye elin adam1nam1 teslim edeceksiniz.

bende ailemle yaşıyorum hiçte o kadar özgür değilim ona bakarsanız.sorumluluk belki yok ama sorumluluk olmayıncada hayat biraz mon ton oluyo hep gez yaşa nereye kadar

Kızlar iyisiniz hoşsunuz da yaş 35 dedi mi öyle erkek arkadaş gezme tozma ıvır zıvır önemi kalmıyor. Bir bakıyorsun ki yaştların evlenmiş çoluk çocuk boyu kadar olmuş, onlarla program yapıyor, sen de dul veya evlenmemiş bayan arkadaş arıyorsun zamanını zamanına denk getirmek için... Aklınızı başınıza alın
hakkınızda hayırlısı ne ise onu isteyin ve evlenin...Ha kör parmağım kör gözüne der gibi evleneceğim diye tutturup piskopata bağlamış birine de gitmeyin...

X