- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Birdemernergis

Allah'ım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yerlere yattım resmenbak az önce ban yemedim diye durum paylaştım.
aklimla oynamayın kuran çarpsın bozarım tövbemi.
şaka mısınız niye böyle şeyler yapıyonuz ya
Neye ihtiyaci var
Akıla fikire hidayete saglıga biseylere dahada varda onları söylemeyeyimNeye ihtiyaci var![]()
Akıla fikire hidayete saglıga biseylere dahada varda onları söylemeyeyim![]()
et balik kelle bunlar yenir elle
![]()
MilyarlarSaka gibi insanlar var ya madem suphe edicektin yapmasaydin . Gercekten sizin sansinizdan istiyorum .... Bebek icin o kadar ugrasiyoruz milyarlar harciyoruz olmiyor .. takdik ver de biz de bilelim
Sen milyar sen milyon sen bu para sen ne yaotin![]()
![]()
Ayvayı yemis arkadas haberi yok
Konyakmı kullanıyor bunlar yav
Milyarlar![]()
Okadar zenginsen ben sana evlat olabilirimSen milyar sen milyon sen bu para sen ne yaotinben harcadım harcamaya da devam ediyorum daha bebek olma(si icin )
Sen öyle yaptıydın demiElden şeye bir yol vardır, gözle görülmez.![]()
Cok zenginim o yuzden fakir gibi takiliyomOkadar zenginsen ben sana evlat olabilirimmilyar milyarrrrr
![]()
Keramet elde imis cahalmısız bizCok zenginim o yuzden fakir gibi takiliyom![]()
![]()
Bi dahakine avucuma alip duvar sivalar gibi siviycamKeramet elde imis cahalmısız biz![]()
![]()
![]()
![]()
Sonra vajinana dokunma ama dokunursan olmaz o isBi dahakine avucuma alip duvar sivalar gibi siviycam![]()
![]()
![]()
![]()
Orasino bilmiyordum saolSonra vajinana dokunma ama dokunursan olmaz o is![]()
İyi bir kadın doğum Dr u bulun. Bebeği sağlıkla kucağınıza alın.Bekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
Elbette anacım. Kız yoksa bebek yapmanın başka yolu da mi varSen öyle yaptıydın demi![]()