• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarım ve hamilelik belirtilerinin çoğunu gösteriyorum

Bekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
Eline bosalma sıkıntı 🤔🙊belki elini ağzina aldin filan agiz yoluyla rahime gecti sperm ve hamilesin 😄😀😀🙊🙉🙈

Elinizin içine mi boşaldı dışına mı?🥴Dışınaysa sorun yok. İçine boşaldıysa sıkıntı. 🤪
Birde şu var duruma göre kız erkek değişiyor Muş sağ el ise erkek sol el ise kız miydi o :D

Bekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
ılsıkıye gırmeden mı elınden vajınana uçacak:d pet delip gececek dıye korkanı gordum . agzıma geldı hamılemıyım dıyenı de duydum okudum burdan ama elınden vajınana hoplayıp zıplayıp ulasıp aaa burası vajınaymıs gırem de yumurtayı dolluyem dıyecek akıllı sperm var mı :KK70:zamanla hersey guclenır evrıme ınanmasam da gelısıme ınanırım .:KK70: ama bu spermler ıcın gene de zor be tatlım:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: yahu gece gunduz yapıoz olmuo mılletı havadan polenlıyorlar yaa...

Hiç güleceğim yoktu kız Allah'da seni güldürsün 🙂 eşim neye güldüğümü merak etti bide ona okudum beraber güldük. Eğer öyle hamile kalınıyorsa bizde deneyelim diyo eşim 😅😅😅 zira 6 yıldır kıçımı arsa kaldırıyorum içeri giren kimyasal akmasın diye yine de olmuyo.
Hayıt suyu denediniz mi 😐

Bu bacımız fakedir emin olun
Çünki erinmemiş etiket bile yapmış sanırım canı sıkılıyor gündemde kalayım derken 😂Mune ablaa ne olur bamlama ama baksana kendimi zor tutuyom zaten

Bekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir

Hiç güleceğim yoktu kız Allah'da seni güldürsün 🙂 eşim neye güldüğümü merak etti bide ona okudum beraber güldük. Eğer öyle hamile kalınıyorsa bizde deneyelim diyo eşim 😅😅😅 zira 6 yıldır kıçımı arsa kaldırıyorum içeri giren kimyasal akmasın diye yine de olmuyo.
Kimyasal 😲😂😂

[/QUOTE
Hangi kafa bu canım ?
Güzelmiş....ve bayagi ilginç

Back