- 9 Eylül 2018
- 5.481
- 24.431
- 548
- Konu Sahibi Birdemernergis
Ele bosalmayla hamile kaliniyorsa bizim dogurdugumuz cocuklar ne oluyo simdi kafamda deli sorular 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline bosalma sıkıntıBekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
Bende neden hamile kalamıyorum diyorum, eşimin elime bosalması gerekiyormus![]()
Birde şu var duruma göre kız erkek değişiyor Muş sağ el ise erkek sol el ise kız miydi oElinizin içine mi boşaldı dışına mı?Dışınaysa sorun yok. İçine boşaldıysa sıkıntı.
![]()
Bizim canimiz sıkılmasın diye acildi bence .Birilerinin cani sıkılıyor galiba fake konu açıp dertlesmek istiyir![]()
Sanırsın pire boyunun uc kati ziplasinElden oraya spermin zıplaması zor değilmi yav![]()
ılsıkıye gırmeden mı elınden vajınana uçacak:d pet delip gececek dıye korkanı gordum . agzıma geldı hamılemıyım dıyenı de duydum okudum burdan ama elınden vajınana hoplayıp zıplayıp ulasıp aaa burası vajınaymıs gırem de yumurtayı dolluyem dıyecek akıllı sperm var mıBekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
Hayıt suyu denediniz miHiç güleceğim yoktu kız Allah'da seni güldürsüneşim neye güldüğümü merak etti bide ona okudum beraber güldük. Eğer öyle hamile kalınıyorsa bizde deneyelim diyo eşim
zira 6 yıldır kıçımı arsa kaldırıyorum içeri giren kimyasal akmasın diye yine de olmuyo.
Bekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir
KimyasalHiç güleceğim yoktu kız Allah'da seni güldürsüneşim neye güldüğümü merak etti bide ona okudum beraber güldük. Eğer öyle hamile kalınıyorsa bizde deneyelim diyo eşim
zira 6 yıldır kıçımı arsa kaldırıyorum içeri giren kimyasal akmasın diye yine de olmuyo.
Bekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
[/QUOTE
Hangi kafa bu canım ?
Güzelmiş....ve bayagi ilginç