- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Birdemernergis
Bence hamilesin hemen baba olduğunu söyle adamcagiza kimseye böyle hamilelik nasip olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azgzbahzhzaahahhha deri emdi spermideri emdi spermi,
Ay benimde gülesim geldi şimdiAzgzbahzhzaahahhha deri emdi spermi![]()
Canım avuca dökülmeyle hamile mi kalınır elinin dış yüzeyine dökülmesi lazım. Sene olmuş 2020 lütfen bilinçlenelimBaska nasil hamile kalınıyordu ki ya, boyle ele avuca dökülünce olmuyor muydu? Ben çocuğu yanlış mi yaptım acaba![]()
Çok güldüm yasen eğer öyle hamile kalmayı başardıysan ben bu üreme organlarımı kesip poşete koyar karşı evin çatısına fırlatırım
Öyle olmuyor çocuuum bak içeri içeriAblası öğret şunlara![]()
Ay teşekkür ederim, ikinci çocuğa deneyeceğim bunuCanım avuca dökülmeyle hamile mi kalınır elinin dış yüzeyine dökülmesi lazım. Sene olmuş 2020 lütfen bilinçlenelim![]()
Çoko diyet nasıl gidiyah.Öyle olmuyor çocuuum bak içeri içeri![]()
Insanlar kaç ay kaç yıl uğraşıyo hamile kalmak için keşke bu kadar basit olsa şimdiye 10 tane doğururdumBekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
KesinlikleVallahi bu bdv konularını okudukça dertlerimi unutuyorum![]()