- 14 Şubat 2019
- 68
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi sonfeciportakal
Şu an 20 yaşındayım. 19 yaşındayken oldu. Annem şüphelendi yalan söylemek zorunda kaldım.Yaşin kaç. Keske zaman geçmeden sikayetçi olsaydin. Ailene soylesende seni ona vermeye zorluycaklardi muhtemelen. Ama pisligi bir guzel korkutsaydin.
Çokta küçük degilsin bende 21. Ne diyebilirimki. Kimle ciddi dusunuyorsan Iş ciddiye binmeden dahada baglanmadan soyle sonradan bu durum çok can yakici olabilir.Şu an 20 yaşındayım. 19 yaşındayken oldu. Annem şüphelendi yalan söylemek zorunda kaldım.
Zaten ilk buluşmamızda söyledim. Geçmişimin önemli olmadığını söyledi.Çokta küçük degilsin bende 21. Ne diyebilirimki. Kimle ciddi dusunuyorsan Iş ciddiye binmeden dahada baglanmadan soyle sonradan bu durum çok can yakici olabilir.
Yaşın daha çok küçük bunu hayatına giren insanlara ilk başlarda sakın anlatma bu durumu kullanırlar kesinlikle birlikte olup çeker giderler en az bir ay söylememelisinZaten ilk buluşmamızda söyledim. Geçmişimin önemli olmadığını söyledi.
Ben kendimi affedemiyorum ve sevemiyorumOlan oldu artık. Bunu sürekli düşünerek hayatına devam edemezsin. Hayatında olacak kişiye ya da kişilere bu durumu açıklamaktan başka yapacağın bir şey yok. Seni bu şekilde seven ve isteyenle birlikte olmalısın.
Yalan söylemek istemedim, 1 yıldan fazladır benimle birlikte. Ailesiyle de tanıştımYaşın daha çok küçük bunu hayatına giren insanlara ilk başlarda sakın anlatma bu durumu kullanırlar kesinlikle birlikte olup çeker giderler en az bir ay söylememelisin
Yine de bundan sonra bir şeyler olur başkası olursa sakın söyleme ilk başta ilk buluşmada bunun konuşulması da zaten hiç normal değil o mu sordu da söyledinYalan söylemek istemedim, 1 yıldan fazladır benimle birlikte. Ailesiyle de tanıştım
O hiç sormadı, ben kendim söylemek istedimYine de bundan sonra bir şeyler olur başkası olursa sakın söyleme ilk başta ilk buluşmada bunun konuşulması da zaten hiç normal değil o mu sordu da söyledin
Yalan söyleme ama ciddi ilişkide olduğun birine açıkla sadece. Yoksa diğerlerine ne canımYalan söylemek istemedim, 1 yıldan fazladır benimle birlikte. Ailesiyle de tanıştım
Kimden ne sebeple şikayetçi olacaktı?Yaşin kaç. Keske zaman geçmeden sikayetçi olsaydin. Ailene soylesende seni ona vermeye zorluycaklardi muhtemelen. Ama pisligi bir guzel korkutsaydin.
Bunu kimseye ilk buluşmada söyleme. Ben seks yapmaya açığım diye algılarlar. Ayrıca ne münasebet yahu elin adamına ne senin cinsel hayatın, anlaşırsanız yeri gelirse kafalar uyarsa akışta olur bir şeyler. Korun korun korun korun korun karşıdakine de korunmasını söyle muhakkak kondom kullandırtZaten ilk buluşmamızda söyledim. Geçmişimin önemli olmadığını söyledi.
Zaten kullanmak istemese bile kullandırtıyorumBunu kimseye ilk buluşmada söyleme. Ben seks yapmaya açığım diye algılarlar. Ayrıca ne münasebet yahu elin adamına ne senin cinsel hayatın, anlaşırsanız yeri gelirse kafalar uyarsa akışta olur bir şeyler. Korun korun korun korun korun karşıdakine de korunmasını söyle muhakkak kondom kullandırt
Çok kötü bir deneyimdi ama geçmişte kaldıYa erkekler bu kadar takıyor mu acaba ay bakir değilim ya sevgilim beni bırakırsa diye. Şunu kafasına takacak erkek bakirse bir şey diyemem de diğer türlüsü bana saçmalık geliyor. Biriyle bir ilişki yaşamış olmanız içinde kötü bir deneyim barındırmıyorsa kimseyi ilgilendirmez.
Artık olan olmuş.Her hata tecrübedir.Ben yaklaşık 1,5 yıl önce bir anlık hatayla yeni tanıştığım bir erkekle birlikte oldum. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve beni her yerden engelledi. Şuan başka biriyle birlikteyim ama bu konuyu aşamıyorum. İlaç kullanıyorum ama artık onlar bile fayda etmiyor. Özellikle yaşı büyük hanımlardan tavsiye istiyorum..