Bekaretimi kaybettiğim için çok pişmanım, nasıl hayatıma devam edebilirim?

sonfeciportakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
68
10
24
Ben yaklaşık 1,5 yıl önce bir anlık hatayla yeni tanıştığım bir erkekle birlikte oldum. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve beni her yerden engelledi. Şuan başka biriyle birlikteyim ama bu konuyu aşamıyorum. İlaç kullanıyorum ama artık onlar bile fayda etmiyor. Özellikle yaşı büyük hanımlardan tavsiye istiyorum..

Ben yaklaşık 1,5 yıl önce bir anlık hatayla yeni tanıştığım bir erkekle birlikte oldum. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve beni her yerden engelledi. Şuan başka biriyle birlikteyim ama bu konuyu aşamıyorum. İlaç kullanıyorum ama artık onlar bile fayda etmiyor. Özellikle yaşı büyük hanımlardan tavsiye istiyorum..
Bunu iyi bir psikoloğa gidip enine boyuna anlat, içini dök. Içinde tutup saklama. Ve kendini böyle bir deneyim yaşadın diye başkasından değersiz veya daha az şeyler hakeden biri olarak görüp de kendinden taviz verme kimseye. Bunu aşamadığın sürece çok da sağlıklı bir ilişkin olması mümkün değil. İlk önce hayatında bunu aşmalısın. Ve bir kere böyle bir deneyim yaşamış olman bunu devam ettirmen gerektiği anlamına gelmiyor. Bu yüzden kendini değersiz görüp de başkalarının hatalarını alttan alma veya daha azına kanaat getirme eşini seçerken. Bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim. Hepimizin hayatında iyi kötü deneyimleri oluyor. Hepsi de aşılabilir şeyler. 1 hata yaptık diye de değersiz olmuyoruz bunu hiç unutma.

19 yaş çok küçük bir yaş, ama reşit olduğunda olmuş. Lütfen artık önüne bak, olan olmuş. Çok insanın yaşadığı bir şey yaşamışsın bunun için neden ilaç kullanıyorsun onu anlamadım? Ayrıca yeni sevgiline neden söylüyorsun? Senin bakire olup olmaman onu hiç ilgilendirmez. Bu hayat senin, istediğini yaparsın bekar bir kadın olarak.. Toplumda artık bekaret diye bir şey kalmadı. Gül geç. Kendine değer ver, yoksa kimse sana değer vermez.

X