- 3 Eylül 2022
- 21
- -32
- 1
- 24
- Konu Sahibi masumane27
-
Halbuki ne kadar narin bir şey.. Ne kadar kötü davranıyorlar22 yaşından beri aktif cinsel hayatım var, dildo nedir bilmem daha, maşallah erkek görmeden parmak atan mı dersin, salatalık sokan mı dersin, havuç rendeler gibi hart hart her yere sürten mi dersin anlayamadım bu işi ben.
Şu mesajınızı tekrar tekrar okuyun. Şayet benim evleneceğim kişinin bir cinsel hayatı olmuşsa benden bekaret beklemesine "yok deve" şeklinde yaklaşırdım.Hayir o daha önce defalarca yapmis
Böyleleri de kandırılmayı çok hak ediyor ama ya. Kadından istediği iki damla kan. Görsün rahatlasın.Adamı kandırarak ilişkini riske atmış oluyorsun zaten..
Ayrıca başka bir adamla birlikte olmaktan kaynaklanan bir durum da değilmis.
Zaten bekarete bakarak eş secen bir adam ; ileride bir hastalığınız olduğunda sizi kusurlu ve defolu gibi görerek anında bırakır..
Benden söylemesi.
yuhhh . hem kendisi her haltı yemiş hemde bu konuda takıntılı midem bulandıHayir o daha önce defalarca yapmis
Hayatı aldatma üzerine kurulu insanların öncesi sonrası vs araştırmaya değmez. O aldatsın, öteki aldansın. Biz çıkalım kerevetine. Adamın ilişkilerini dert etmeyip kendi ilişkilerini dert edecek adam bulup bir de ona ilişkiye girmediğini belgelemek...Daha önce başka bir konudaki mesajınızda benden hemen gelmedi 5,6 saat sonra tuvalete gelince aktı 2,3 damla bişi demişsiniz. Yani ilişkiye girmişsiniz şimdi burda farklı anlatıyorsunuz.Amaç nedir?
Demi o erkek kanamiyor o o yapabilir. Nasilsa belgeleyecek birseyide yok. Carsafi yok kani yok zari yok. Ona serbest erkege namus yok ben herkesle yatim kalkiyim. Ama evlenirken bakire kiz isterim ne ala memleket.Hayir o daha önce defalarca yapmis
E ala tabii, kadın da erkeğin bu hakkına saygı duyuyor ve onu onaylıyor. Daha ala memleket mi var erkek içinDemi o erkek kanamiyor o o yapabilir. Nasilsa belgeleyecek birseyide yok. Carsafi yok kani yok zari yok. Ona serbest erkege namus yok ben herkesle yatim kalkiyim. Ama evlenirken bakire kiz isterim ne ala memleket.
Bende de kanama olmamıştı, bazen kan iceri doğru akabiliyormus. altı yedi saat sonra lavaboya girdiğimde tuvaletin kan olduğunu gördüm ama sadece iki üç damla kadar
Zaten bu konuda da sorusuyla açıkça yalancı olduğunu beyan ediyor. Ne kendisine ne başkasına saygısı var. Yorum yapılamayacak kadar akıl dışı.
Konu sahibinin baska bir konudaki mesajı.
Saçmalama aşqooom sen ilksin.
Konu sahibinin baska bir konudaki mesajı.
Bazılarının zarı hiç kanamiyor,böyle de olabilirdi.Olayi anlatsaniz inanmaz gibi, bazen böyle de olabiliyormus aslında hiç birliktelik yaşamadım desenizKızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)
Yav ne katısı adam çat çat pat pat daha önce vermiş veriştirmiş ayyyy fenalık geçireceğimBence baştan konuşun katı birisi diyosunuz sonradan kız değilmiş diye rezil olmakda var
Kimseye inandırmak zorunda değilim diyor bideSaçmalama aşqooom sen ilksin.
Ben böyle bir aileyle yüz göz olmaz evliliği yapmazdım. Rezillik.Benim ablam bekarken ata biner şekilde ağacın üstüne düşmüştü ve kan gelmişti baya kötü olmuştu.sonra nişanlandı bu konuda endişelenmiş ve nişanlısına söylemiş.oda ailesine inanmadılar tabi kv demiş anneme doktora götürelim.Annem doktora götürdü ablamı muayene oldu doktor kızmış ablama elalem olan şeyleri inkar ediyor sen olmayan şeyi diyorsunuz demiş.hiç bir sorun yok demiş egerki ilişkiye girilmediyse yaralanmaya falan olan şeyler düzelir demiş.Ablam evlendi çoluk çocuğa karıştı hiçbir sorunda çıkmadı
Abi nasıl bir alfaysa onu inandırmak zorunda kalmış ama.Kimseye inandırmak zorunda değilim diyor bide
aynen oyle kadinlarda oyle olmasi gerektigini onayliyor gercekten anlamiyorum Allah akil fikir versin . Daha coookk boyle konular duyariz bizE ala tabii, kadın da erkeğin bu hakkına saygı duyuyor ve onu onaylıyor. Daha ala memleket mi var erkek içinAkıl almıyor ama oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?