Bekaret

Vajinayı sadece su ile yıkayin demeye geldim.
Başka bir ürün veya temizlik gerektirmiyor, temizleyip ugrastiginizda vajinanin florasi bozuluyor bu da enfeksiyon ve mantara davetiye çıkarıyor bir daha yapmayın.

Vajina yüzeyi çok hassas bir yapiya sahip siz uğraşırken sadece zedelenmistir korkmayin. Iciniz rahat etmez ise reşitseniz bir jinekologa görünüp rutin bir muayene olabilirsiniz.

Yani temizlik sırasında nasıl bir baskı uyguladinjz bilmiyorum ama,belki de mast yaparken oldu bu.. her iki durumda da sıkıntı yok bence. İlk ilişki de kanamanız olur merak etmeyin.

Estağfurullah kusur yok ta spor yapınca bozuluyor muymuş onu

Haklisiniz

Haklisiniz gerçekten hiç jellere falan gerek yokmuş bende enfeksiyonlar için kullanmak istemistim

Yani temizlik sırasında nasıl bir baskı uyguladinjz bilmiyorum ama,belki de mast yaparken oldu bu.. her iki durumda da sıkıntı yok bence. İlk ilişki de kanamanız olur merak etmeyin.
Hem jel hemde kararmalar için krem kullanmaya başlamıştım duştan sonra fark ettim ve 18 yasindayim ve bu konularsa böyle bir şey basıma gelmemişti beni korkuttu sadece yorumlariniz için teşekkür ederim

lütfen bu zar mar olaylarına kadınlar olarak takılmayın rica ediyorum. kaçıncı yüzyıldayız allah aşkına. amna dertlenme bişey olmamıştır. vajinal temizlik die bişe de yok. sudan başka birşey değdirmemelisin cinsel organına. kendi kendini temizliyor o. tabiki düzenli duş alıyorsun vs. ama oraya özel bir kimyasal sürmemen lazım.

Bekaretin bozulması için karşı cinsle cinsel ilişkiye girmen gerekiyor. Zarın zedelensin ya da zedelenmesin eğer cinsel ilişkiye girmediysen bakiresindir.

Saklamak istediğin şey saçma. İlk ilişkide kanamanın sebebi henüz ilişkiye hazır olmadan birleşmeye çalışmaktan kaynaklı. Yani tam hazır olmayınca bir nevi vajina zedeleniyor diyebiliriz. Yeteri kadar kayganlık sağlanırsa kanama olmaz. Bu yüzden stres yapma yani aaa kanamam olmayacak vs. diye.

Baskı uygulayarak yıkamak da neyin nesi?
Halı mi citiliyorsunuz?
Üstelik kanatacak kadar?
Ki yıkamadan dolayı kalmadığını da sanmıyorum. Bu mümkün değil yani içine birşey sokarak yikamiyorsaniz eğer.
Ve ayrıca vajina sadece su ile temizlenebilen bir organ. O kadar hirpalamaniza gerek yok.
Enfeksiyon vs kaynaklı bir kanama da olabilir.
Ha bu arada; kızlık zarı sadece vajinayı mikropardan korumasi icin oraya konulmuş bir parçadır. Bunun dışında başka hiçbir anlamı yoktur.

Tahriş etmişsindir, olsa olsa zedelenmişti, bence kaybettiğin bir şey yok üzülne. Vajinal temizlik için yaptığın baskıyla bozulmaz, parmaklarını içeri iyice sokmuş olman lazım, tek parmakla bile bozabileceğine ihtimal vermiyorum.

Ayrıca vajina içini temizlemeye kalkarsan en iyi ihtimalle mantar olursun, tekrarlama bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…