Vajinayı sadece su ile yıkayin demeye geldim.Sevgili ablalarım özellikle sizlerin bu konudaki görüşünü merak ediyorum . Belki çoğunuz için önemsiz bir konu fakat ben çok üzüldüm günlerdir kendimi çok kötü hissediyorum .Vajinal temizlik sırasında çok baskı uyguladım ve birkaç damla pembe kan geldi duştan sonra lavobaya gittiğimde gördüm . O günden beri kendimi çok kötü hissediyorum vajinanın girişine baskı uyguladım fakat içine değil bu durumda hiymen kanamış olabilir mi ? Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadi bunu da özel olarak saklamak isterdim görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icin
Neyi saklamak isterdiniz?bunu da özel olarak saklamak isterdim
Yani temizlik sırasında nasıl bir baskı uyguladinjz bilmiyorum ama,belki de mast yaparken oldu bu.. her iki durumda da sıkıntı yok bence. İlk ilişki de kanamanız olur merak etmeyin.Sevgili ablalarım özellikle sizlerin bu konudaki görüşünü merak ediyorum . Belki çoğunuz için önemsiz bir konu fakat ben çok üzüldüm günlerdir kendimi çok kötü hissediyorum .Vajinal temizlik sırasında çok baskı uyguladım ve birkaç damla pembe kan geldi duştan sonra lavobaya gittiğimde gördüm . O günden beri kendimi çok kötü hissediyorum vajinanın girişine baskı uyguladım fakat içine değil bu durumda hiymen kanamış olabilir mi ? Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadi bunu da özel olarak saklamak isterdim görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icin
Anladım teşekkürleraynen Şu jimnastik ile uğraşanlar da vs oluyor
Estağfurullah kusur yok ta spor yapınca bozuluyor muymuş onu
HaklisinizVajinayı sadece su ile yıkayin demeye geldim.
Başka bir ürün veya temizlik gerektirmiyor, temizleyip ugrastiginizda vajinanin florasi bozuluyor bu da enfeksiyon ve mantara davetiye çıkarıyor bir daha yapmayın.
Vajina yüzeyi çok hassas bir yapiya sahip siz uğraşırken sadece zedelenmistir korkmayin. Iciniz rahat etmez ise reşitseniz bir jinekologa görünüp rutin bir muayene olabilirsiniz.
Haklisiniz gerçekten hiç jellere falan gerek yokmuş bende enfeksiyonlar için kullanmak istemistimVajinayı sadece su ile yıkayin demeye geldim.
Başka bir ürün veya temizlik gerektirmiyor, temizleyip ugrastiginizda vajinanin florasi bozuluyor bu da enfeksiyon ve mantara davetiye çıkarıyor bir daha yapmayın.
Vajina yüzeyi çok hassas bir yapiya sahip siz uğraşırken sadece zedelenmistir korkmayin. Iciniz rahat etmez ise reşitseniz bir jinekologa görünüp rutin bir muayene olabilirsiniz.
Aslında saklanacak bir şey yok hayatımda ilk defa başıma geldi ve çok panik oldum 2 3 günden beri okudugum dinlediğim şeyler beni kaygılanırdı buna önem vermem gerektiğini de biliyorum yine de teşekkür ederimNeyi saklamak isterdiniz?
Hem jel hemde kararmalar için krem kullanmaya başlamıştım duştan sonra fark ettim ve 18 yasindayim ve bu konularsa böyle bir şey basıma gelmemişti beni korkuttu sadece yorumlariniz için teşekkür ederimYani temizlik sırasında nasıl bir baskı uyguladinjz bilmiyorum ama,belki de mast yaparken oldu bu.. her iki durumda da sıkıntı yok bence. İlk ilişki de kanamanız olur merak etmeyin.
Sevgili ablalarım özellikle sizlerin bu konudaki görüşünü merak ediyorum . Belki çoğunuz için önemsiz bir konu fakat ben çok üzüldüm günlerdir kendimi çok kötü hissediyorum .Vajinal temizlik sırasında çok baskı uyguladım ve birkaç damla pembe kan geldi duştan sonra lavobaya gittiğimde gördüm . O günden beri kendimi çok kötü hissediyorum vajinanın girişine baskı uyguladım fakat içine değil bu durumda hiymen kanamış olabilir mi ? Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadi bunu da özel olarak saklamak isterdim görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icilütfen şu
lütfen bu zar mar olaylarına kadınlar olarak takılmayın rica ediyorum. kaçıncı yüzyıldayız allah aşkına. amna dertlenme bişey olmamıştır. vajinal temizlik die bişe de yok. sudan başka birşey değdirmemelisin cinsel organına. kendi kendini temizliyor o. tabiki düzenli duş alıyorsun vs. ama oraya özel bir kimyasal sürmemen lazım.Sevgili ablalarım özellikle sizlerin bu konudaki görüşünü merak ediyorum . Belki çoğunuz için önemsiz bir konu fakat ben çok üzüldüm günlerdir kendimi çok kötü hissediyorum .Vajinal temizlik sırasında çok baskı uyguladım ve birkaç damla pembe kan geldi duştan sonra lavobaya gittiğimde gördüm . O günden beri kendimi çok kötü hissediyorum vajinanın girişine baskı uyguladım fakat içine değil bu durumda hiymen kanamış olabilir mi ? Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadi bunu da özel olarak saklamak isterdim görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icin
Bekaretin bozulması için karşı cinsle cinsel ilişkiye girmen gerekiyor. Zarın zedelensin ya da zedelenmesin eğer cinsel ilişkiye girmediysen bakiresindir.Sevgili ablalarım özellikle sizlerin bu konudaki görüşünü merak ediyorum . Belki çoğunuz için önemsiz bir konu fakat ben çok üzüldüm günlerdir kendimi çok kötü hissediyorum .Vajinal temizlik sırasında çok baskı uyguladım ve birkaç damla pembe kan geldi duştan sonra lavobaya gittiğimde gördüm . O günden beri kendimi çok kötü hissediyorum vajinanın girişine baskı uyguladım fakat içine değil bu durumda hiymen kanamış olabilir mi ? Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadi bunu da özel olarak saklamak isterdim görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icin
Tahriş etmişsindir, olsa olsa zedelenmişti, bence kaybettiğin bir şey yok üzülne. Vajinal temizlik için yaptığın baskıyla bozulmaz, parmaklarını içeri iyice sokmuş olman lazım, tek parmakla bile bozabileceğine ihtimal vermiyorum.Sevgili ablalarım özellikle sizlerin bu konudaki görüşünü merak ediyorum . Belki çoğunuz için önemsiz bir konu fakat ben çok üzüldüm günlerdir kendimi çok kötü hissediyorum .Vajinal temizlik sırasında çok baskı uyguladım ve birkaç damla pembe kan geldi duştan sonra lavobaya gittiğimde gördüm . O günden beri kendimi çok kötü hissediyorum vajinanın girişine baskı uyguladım fakat içine değil bu durumda hiymen kanamış olabilir mi ? Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadi bunu da özel olarak saklamak isterdim görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icin