Teşekkür ederim yine de doktora gideceğim birkaç ay sonra bu konu beni tedirgin ettiOlsa olsa zedelenmiştir. İlişkiye girdiğinizde kanamanız olur merak etmeyin.
Hayır aslında normal yaptım belki biraz fazla baskı uygulamışım diye dusundum kan gördükten sonra yine de teşekkür ederimNasıl bir vajinal temizliktir bu arkadas.Fırcayla cifliyor musunuz nedir.
Doktora gidin yine iciniz rahatlasın ama duruyordur bekaretiniz.
Haklisiniz aslında bende öyle düşünüyorum fakat internetten araştırırken çok olumsuz yorum gördüm ve paniklememe neden oldu tras etmiyordum yorumunuz için teşekkür ederim zaten olan oldu kendimi kötü hissettim ve telâşlandım yorumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederimTelaşlanmayın belki iç dudakları traş ederken içten kanatmışsınızdır bekaret kanı sanmış olabilir misiniz? eğer içiniz temizse zaten korkulacak bir şey yok Bir küçük zar için hayatınıza stres sokmayın derim ben çoğu kişi spor falan yapınca kendiliginden patlıyor ve bazı kadınlarda zar yok zaten. Pek de önemli bir şey değil ama yinr de emin olmak için ginekologa gidebilirsiniz iyi günler dilerim
Dediğim gibi ömür boyu bunun derdini çekmek yerine ginekolog ile randevu ayarlayın o size söyler biz buradan görmeden durumu anlamadan ve doktor olmadığımız için anlayamayız MaalesefHaklisiniz aslında bende
Haklisiniz aslında bende öyle düşünüyorum fakat internetten araştırırken çok olumsuz yorum gördüm ve paniklememe neden oldu tras etmiyordum yorumunuz için teşekkür ederim zaten olan oldu kendimi kötü hissettim ve telâşlandım yorumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederim
Spor yapınca ne patlıyor ablacım?Telaşlanmayın belki iç dudakları traş ederken içten kanatmışsınızdır bekaret kanı sanmış olabilir misiniz? eğer içiniz temizse zaten korkulacak bir şey yok Bir küçük zar için hayatınıza stres sokmayın derim ben çoğu kişi spor falan yapınca kendiliginden patlıyor ve bazı kadınlarda zar yok zaten. Pek de önemli bir şey değil ama yinr de emin olmak için ginekologa gidebilirsiniz iyi günler dilerim
Türkçem biraz bozuk kusura bakmayınSpor yapınca ne patlıyor ablacım?
Öyle bir şey değildi çok açık pembe bir akıntıyla gelmişti ve çok azdıBelki de tırnağınızla çizdiniz? Veya sivilce falan vardı patladı?
Haklisiniz bende öyle yapicam fakat anksiyete tuttu ve bir an da telaş yaptımDediğim gibi ömür boyu bunun derdini çekmek yerine ginekolog ile randevu ayarlayın o size söyler biz buradan görmeden durumu anlamadan ve doktor olmadığımız için anlayamayız Maalesef
Estağfurullah kusur yok ta spor yapınca bozuluyor muymuş onu anlamadımTürkçem biraz bozuk kusura bakmayınpatlıyor derken hani bozuluyor anlamında dedim
aynen Şu jimnastik ile uğraşanlar da vs oluyorEstağfurullah kusur yok ta spor yapınca bozuluyor muymuş onu anlamadım