- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
-
- Konu Sahibi user737373
En kötü abin peşine düşsün sana ve fitne fücur anana ne oluyor. Bakıyorum da buradaki konulara pek bir hakimsin. İlk üyeliğin olmadığı belli. Raporluyorum. Def etsinler.Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Abinizle eşi çözecek ya da çözmeyecek, size ne? Size ne annenize ne elaleme ne bize ne? Ulan kime neeArkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Bir kesim aşamadı bunlarıYahu bir de bu nasıl bir çevre anlam veremedim? Mesela ben bilmem eltimden ne geldi ne gelmedi, gelinlerimiz bakire miydi değil miydi, kimse kan muhabbeti yapmıyor.
Size ne yav? Kocası ile arasındaki mesele o. Ne meraklısınız milletin yatak odasına, bununla yatıp bununla kalkıyorsunuz işiniz mi yok?Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Abiniz BAKİRE miydi?Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Çevrenizde hep bunlar mı konuşuluyor? Nasıl çevre bu, neresi burası, Aşağı Saksonya mı?Çevremdeki kimseden kanama olmamış diye duymadım bu zamana kadar
Bakire biriyle daha evvel ilişki yaşamış biri arasındaki farkı penetrasyon esnasında anlayabilir erkekler, anlamıyorsa farklı problemler vardır; ama erkektedir o problemler.Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Bu neden bu kadar önemli sizin için ? Diyelim ki bakire değil be yapacaksınız ??Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
bu kadar karisik yazma lütfen ,bu zihniyetin anlamayacagina eminimBakire biriyle daha evvel ilişki yaşamış biri arasındaki farkı penetrasyon esnasında anlayabilir erkekler, anlamıyorsa farklı problemler vardır; ama erkektedir o problemler.
Hangi mağra da yaşıyorsunuz ?Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Ben en yakın arkadaşlarımın bile ilk gece mevzusunu bilmiyorum. Değil ki elti, gelin.Yahu bir de bu nasıl bir çevre anlam veremedim? Mesela ben bilmem eltimden ne geldi ne gelmedi, gelinlerimiz bakire miydi değil miydi, kimse kan muhabbeti yapmıyor.
Bayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu
Sana ne oluyor yav, nerden bilebilirmiş ahsjjsjs senin bilmene gerek yok zaten.belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
O erkeklerin ve bu zihniyette ki kadınların hepsinin soyu kurusun inşallah.Erkekler evlenene kadar denk getirdiyle yatsın kalksın, eşinden ilk gece kan gelmeyince anasına kardesine anlatıp hastaneye götürsün. Böyle iğrenç bi zihniyet olur mu ya?Erkekler için genelevler açılsın kadın yapınca o...spu olsun. Bu zihniyete sahip tüm erkekler diktirmiş kızlarla evlenirler inşallah.
Banlanmalık konuBayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu