- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyük konuşmayı sevmem. Fakat dönmeyi düşünmüyorum. Çok fazla acıttı canımıgüven olmayan bir evlilikten hayır gelmez.
Kararlı olun o belli ki gaza gelmiş.
Önemli olan sizin neler hissettiğiniz. Diyelim ki hata yaptım dedi siz dönmeyi düşünür müsünüz?
Konustuğumuz konu böyle bir olay üzerineydi. Ben de bi anda öyle durumla sen karşılaşırsan ne tepki verirsin diye sordum. Bu cevabı aldımSiz sorduğunuz için ilişki yaşadınız ve söylemiyorsunuz sanmış olabilir. Saçma da olmuş açıkçası biraz. Bunun yerine kadınlara bakışı, bekaret anlayışı nedir diye sorgulamanızı tavsiye ederdim. Yine de dua edin ki bu düşünceyi öğrendiniz. Ya hiç öğrenmeyip bunları yaşasaydınız ? Daha büyük bir travma olacaktı. Şükür deyip geçin.
Kendinizden eminseniz ne demek? Evet kimseyle birşey yaşamadım fakat zarımın esnek olmayacağı ne malum?bişi dicem durup dururken neden şu ilk gece , kızlık zarı falan konuşulur? yok esnekmi yok darmi falan. . Ayrıca kendinizden eminseniz ne diye bu konuyu açar birde trip atarsınız? ?
Konustuğumuz konu böyle bir olay üzerineydi. Ben de bi anda öyle durumla sen karşılaşırsan ne tepki verirsin diye sordum. Bu cevabı aldım
Bakir değil. Sayısız kadınla birlikteliği olmuştur.Test mi?OHA. Size inanmayacak teste goturecek,ne kadar igrenc bir durum. Insallah kendisi bakirdir
Çok büyük konuşmayı sevmem. Fakat dönmeyi düşünmüyorum. Çok fazla acıttı canımı
Kesinlikle böyle düşünüyorum...Bekaret testi her durumda çok mide bulandırıcı. Böyle bir şeyi hiçbir kadın yaşamamalı. Boşanmayı tercih ederim, o psikolojiyi kaldıramam. Zaten bunu size yapmak isteyen de "adam" değildir. Kan görünce adam oldum sanır. Bırakın bakmayın arkanıza.
Sen de ondan test isteseydin keşke. Bu devirde erkeklere güven olmuyor belki o da analdan ilişkiye girmiştir
Ben olsam iliskiyi cok once bitirirdim. 1-2 ciddi iliski olsa neyse de sayisiz diyorsunuz,nasil iciniz aliyor boylesini?Bakir değil. Sayısız kadınla birlikteliği olmuştur.
Kesinlikle böyle düşünüyorum...
18 yasindaydim bu iliskiye baslayinca. O yaslarda aman asik oldugum adam deyip deyip gozardi ediyosunuz bazi seyleri. Ha bu gun olsa oyle bi iliskiye kesinlikle baslamazdim...Ben olsam iliskiyi cok once bitirirdim. 1-2 ciddi iliski olsa neyse de sayisiz diyorsunuz,nasil iciniz aliyor boylesini?