Doktorların dahi yanıldığı zamanlar oluyor hanımefendi bir arkadaşım teste gitmişti kendi isteği ile doktor yaklaşık 5-6 ay önce ilişkiye girdiğini ve bekaretini yitirdiğini söylemiş fakat arkadaşım 1 yıl kadar önce ilk ilişkisini yaşamıştı. Zarın esnekliği durumundan bihabersiniz galiba ayrıca nasıl bir kadınsınız böyle düşünebiliyorsunuz aklım almıyor? Ki konu bakire olup olmamak değil erkek kişisinin tavrı ve zorlayacağı iğrenç test muhabbeti. Siz ve sizin gibiler olduğu sürece herkes namusu bekaret, temiz ve “alnı ak” olmayı gerizekalı bi test sonucuna bağlayıp işte böyle saçma magandavari tavır sergileyecek. Bir de anne olacaksınız (nickinize ithafen diyorum bunu umarım anne değilsinizdir zira kendi kızınız yaşasa böyle bir durumu öldürürsünüz gibi geliyor.)alnım aksa her teste girerim...
Önceki konunuzda sizi aldattığını yazmışsınız,kişi kendinden bilir işi derler ya,adam herkesi kendisi gibi zannediyor demek ki.İyi geceler hanımlar,
Şu an çok gerginim ellerim titriyor yazım kurallarını ihlal edersem affola... Benim bir ilişkim var 4. yılı bitirmek üzere olduğumuz. Erkek arkadaşım mühendis ve 26 yaşında, ben de kpss tercihlerini bekliyorum 23 yaşındayım.
Bu gece konu konuyu açtı ona bir soru sordum: "ya evlendiğimiz gece kan gelmezse ne tepki vereceksin?" diye. Bana verdiği cevap: "esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko" ve ben yıkıldım. Gerçekten beni bekaret testine mi götüreceksin dedim evet dedi. Şüpheyle yaşayamazmış.
Bu konuşmalar sürdü gitti ve kavga kıyamet bitirdik. Ve asla lafından sözünden geri dönmedi kızlar.
Şimdi benim 5 yılım çöp mü oldu? Bu nasıl bir zihniyet?
istediğini sorabilirsin, insanın alnı ak olunca sorun değil..
Eee bakire olmayanlar kara lekeli mi ?alnım aksa her teste girerim...
Bu detayi simdi gordum.. Kendisi iliski yaşamamış olsa bakire istemesini anlarim (test olayi bambaska bi rezalet, ona asla onayim yok) ama hem sayisiz kadinla yat hem de karsindaki insan mutlaka bakire olsun, olmazsa test yaptirir (resmen) hesabini sorarim diye dayılan.. Lutfen kurtul bu rezil zihniyetli heriften..Bakir değil. Sayısız kadınla birlikteliği olmuştur.
İyi geceler hanımlar,
Şu an çok gerginim ellerim titriyor yazım kurallarını ihlal edersem affola... Benim bir ilişkim var 4. yılı bitirmek üzere olduğumuz. Erkek arkadaşım mühendis ve 26 yaşında, ben de kpss tercihlerini bekliyorum 23 yaşındayım.
Bu gece konu konuyu açtı ona bir soru sordum: "ya evlendiğimiz gece kan gelmezse ne tepki vereceksin?" diye. Bana verdiği cevap: "esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko" ve ben yıkıldım. Gerçekten beni bekaret testine mi götüreceksin dedim evet dedi. Şüpheyle yaşayamazmış.
Bu konuşmalar sürdü gitti ve kavga kıyamet bitirdik. Ve asla lafından sözünden geri dönmedi kızlar.
Şimdi benim 5 yılım çöp mü oldu? Bu nasıl bir zihniyet?
Evrim teorisi bir din değil ki! Biraz okuma yapınız konuyla ilgili, karşı çıktığınız konunun içeriğini bilin ki ortamlarda komik duruma düşmeyin.Ne diyeyim o halde, senin dinin sana, benim dinim banadır
Anlatabileceginizi dusunuyor musunuz gercekten? Binlerce makale yollasaniz dahi alacaginiz cevap "Benim atam maymun degil!!!!!" olacak en fazla. Kapasite bu.Evrim teorisi bir din değil ki! Biraz okuma yapınız konuyla ilgili, karşı çıktığınız konunun içeriğini bilin ki ortamlarda komik duruma düşmeyin.
Din ve evrim çeliştiği için bu haykırışlar aslındaEvrim teorisi bir din değil ki! Biraz okuma yapınız konuyla ilgili, karşı çıktığınız konunun içeriğini bilin ki ortamlarda komik duruma düşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?