Bekaret algısı

Esmerapunzel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
156
221
18
Kızlar nedir bu? Cinsel ilişki yaşayan kızlara o. gözüyle bakılması? Bekaret her şey mi? Evlenmeden ilişki yaşadın seni terkeder, sıkılınca gider. Medyum mu bu insanlar. Nerden biliyorsunuz kim ne yaşıyor? Evlenmeden önce öpüşün elleşin ama sakın bekaretinizi vermeyin. Çünkü o zaman çok namuslu olursunuz. Böyle düşünen insanlara sinir oluyorum. Eğer bi erkek elinize değip dudağınızı öptüyse sizde kendinizi kocanıza saklamamışsınız kusura bakmayın

Evet ona ithafen yazdım ama orada o konu kapandı tekrar açarsam ben suçlu olurum kesin
Suçlu olmaktan korkuyorsanız o an söyleyeceksiniz pat diye.
Evlenmeden önce bence de bazı şeyler yaşanmamalı ama yaşamak isteyene saygım sonsuz.
Kim ne isterse onu yaşar ben benim hayatımdan memnunum. Kimse ne beni yargılanabilir,
ne ben kimseyi yargılayacak kadar yüce bir insanım. Allah’la benim aramda ki meseledir bu.

Canınızı çok sıktıysa banlanmayı göze alıp bdv’ye Açsaydınız daha güzel ulaşırdı mektup :)
Böyle içiniz yine de rahat etmez :)

Benim eski bir sevgilim vardı adama elimi bile tutturmazdım düşün o kafadaydım .sonra karşıma eşim çıktı yapmam dediğim her şeyi yaptım ve eşim iyi biri oldugu için beni bırakmadı evlendi sadece Bekaretten değil sevdiğinden dolayı da evlendi 4 yıl flort ettik seni yargılayan insanların dilindin dedikodu fitne fesat düşmüyor emin ol :) kul hakkına falan girebilirsin insanların kalbini kırabilirsin ama haşa bir erkekle birlikte olamazsın :)

keşke insanların yaşama şekline karışmamayı öğrenebilsek.

daha küçükken gittiğimiz komşu, gün muhabbetlerinden duyuyoruz dedikoduları onun kızı ne yaptı şu oğlanla görüldü şu kızda saçını şu renge boyamış falan.

zaten kadın kadının kurdudur diye boşuna demiyorlar. erkek ergenliğe girince yatağına prezervatif koyulur ama kız ergenliğe girince örtülür dışarı çıkma yasağı konur.

bu yüzden bir gıdım ilerleyemeyiz ülkece anca kadınlar katledilir

Erkekler yatar sevişir ama evlenmek için el değmemiş kiz isterler.sinirim geçmişti yine sinirlendim simdi

Erkekler yatar sevişir ama evlenmek için el değmemiş kiz isterler.sinirim geçmişti yine sinirlendim simdi

Peki o diğer Kızlar onların evlenmeye yuva kurmaya hakkı yok mu? Dünyanın en kötüsü onlar mı? Bence ilk taşı en günahsız olanlar atsın değil mi? Hele ki Kadınlar böyle saçma sapan düşününce daha sinir oluyorum

Kadınların birçoğu da böyle düşünüyor, o erkekleri haklı görüyor.
E sen zaten adamla sevişmişsin şimdi bu adam senle niye evlensin gibi 21.yy'a çok yakışan düşüncelerle dolu beyinleri var.
Çocuklarını da bu hastalıklı düşünceleriyle yetiştiriyorlar. Kısır döngü.

Insanlar kendi açıklarını başkalarını taşlayarak kapatmaya çalışırlar.en namuslu sözler en namusssuzlarin dilinde derler ya öyle.

Evliliği seks olarak gören zihniyetler, bu düşünceyle yetiştirilen çocuklar, sevgilisi var diye öldürülen genç Kızlar, boşandı sevgilisi var diye öldürülen eski eşler vs vs uzar gider

Evliliği seks olarak gören zihniyetler, bu düşünceyle yetiştirilen çocuklar, sevgilisi var diye öldürülen genç Kızlar, boşandı sevgilisi var diye öldürülen eski eşler vs vs uzar gider
Dün bir konu açmıştım.buradaki bir iki kendini bilmez yüzünden kapansın istedim.onceden bana evlilik teklif eden adam sevgilin olmasa idi geçmişinde seninle evlenirdim dedi.bende ağzım kulaklarımda benimle evlensede evlensek diye can atıyordum çünkü

Ne saçma bi zihniyet bu ya algılayamıyorum, laf söyleyince de suçlu oluyoruz te allahım ya

Bide diyorlar seks erkeğin ihtiyacı sanki bu durumdan kadın haz almıyormuş gibi. Bu yüzden evlilikler mutsuz. Hiç bişey yaşamadan evlenip mutlu olanda vardır tabi ki bişey demiyorum ama. Cinsel yönden uyumsuz biriyle evlenip dağılan yuvalarda var

Bence bu tarz konular kişinin kendisine kalmıştır.
Kadınların özgür iradeleri vardır eeğr bekaretini vermek isterse verebilirde yok ben evlenince bozulsun istiyorum diyorsada öyle yapar.
Bence herkes saygı duymalı ve büyüklenmemeli.
Kişi kendinden sorumludur herkes kendi eteğinin ucundaki çamurlara baksın öyle değil mi? :)

Öyle olmalı tabi ama burada bu forumda bu maalesef eksik... insanlar kendi doğrularını savunabilmek adına karşındaki insanı kırıp döküyorlar her konusa aynı yorumları görüyorum cidden anlam veremiyorum

Bak bu sözler hep vicdan azabı sözleri buradaki çoğu kadın eminim ki kendi düşüncelerinin ötesinde ülke şartlarını göz önüne alarak yorum yapıyor. Ki sizler de yorum yapılması için yazıyorsunuz işinize gelmeyen yorumlara savaş açmaya gerek yok. Çünkü burası aslında içinde bulunduğunuz toplumun bir özeti gibi. İdealler başkadır realite çok başka. Böyle olunca bu toplumda böyle oluyor diyor millet neden bu kadar söyleyene çemkiryorsunuz kendinize bu kadar güveniyorsanız ve kararlarınızdan pişman değilseniz bu kadar dert etmenize de gerek yok değil mi?

Yapılan. Günah da sevap da kendin içindir Allah la senin aranda o Rabbim sorduğun sorunun cevabını zaten vermiş yapılan seyin ne olduğu belli değil mi kılıf uydurmaya gerek yok ha kimse kimsenin günahını yüklenip de cehennem de yanmayacak ki elin bekaret kaygısı bana düşsün değil mi çok şükür bende eşimle 8sene konuştum ha konuşmak derekn gezip tozmak değil ha kirk yılın bı başı o da bir saat belki ama elimi bile tutmadı seni de kendimi de yakamam dedi bı bakışı bı gülüş u bile yeter di bize ille cinsellik olmak zorunda mı bende bunu sorarım size ha karar herkezin kendi kararı kimsenin hayatına karışma hakkını da kendimde bulmam sadece görünce kendimce cevap yazdım bende o kadar sovmeyin ha bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…