merhaba kızlar..
yelpaze hamilelik nasıl gidiyor, benim pko lar yine azdı sanırım 2 aydır adet olmuyorum, hatta 3 aya yaklaşıyor artık, soğan suyu da içmiyorum öyle saldım herşeyi( bebiş de düşünemiyoruz zaten maddiyat yüzünden , birde eşim istemiyor zaten, bebek deyince hemen lafı değiştiriyor ve bu da beni çok üzüyor.... oysa durumumu biliyor her gün benim şansım biraz daha düşüyor ... en hayırlısını yine rabbim bilecek tabiki .... nasip..
Bekarlıgımdan beerı pco tanısı tam olarak konulamamstı kı evlendıkten sonra hemen ılk ısım kadın doguma gıtmek oldu
Pco ıle karsılastım suan tedavı oluyorum klomen kullanıyorum ama olmuyo
daha bu ılk ayım klomende
kızlıgımdan berı ugrasıyorum bunla
ya vallahı cok sıkıntıya gırıyorum
bebek için cıldıgıryoruz ama Rabbim vermıyor :///
butun umutlarım kırıldı
daha evlilikte çok yenisin canım,klomenin ilk ayı dur daha, böyle hemen umutsuzluğa kapılma,rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebis verir inşşş.yumurta akıntısını takip et,iliski günlerine dikkat et,iliskiden sonra bi 15dk yataktan kalkma,soğan suyu kullanabilirsin,hayıt habı yada suyu kullanabilirsin..
"bekar pko" topiği görünce hemen yazayım, akıl danışayım dedim amma burda bekardan çok evli pkos lular var
evli değilim o yüzden şimdilik adetlerimi düzene sokmaya çalışıyorum..soğan kürü yaptım 15 günlük..ama hala adet belirtisi yok
sizin soğan suyu kullanıpta adetiniz ne zaman oldu?
merhaba kızlar bende de pko çıktı daha yeni. yasmin verdi doktorum siz bi de soğan küründen bahsetmişsiniz ben tam anlayamadım o nasl bişey tarifi falan var mı :) bi de pko için faydalı mı ki?
ben bu topiği açtığımda evli değildim henüz, canım soğan küründen şaşma derim, olmasan da olmuş gibi hesaplayıp ikinci kürüne başla
emin ol faydasını göreceksin, çünkü ben görmüştüm, şimdi yine adet olamıyorum ama( çünkü soğan suyu içmiyorum, ...
içmeye başladığında hemen etkisini görmeyebilirsin ama pes etme derim ben.. rabbim hepimize şifa versin
çok sağolasın canım
bnde öyle yapmayı düşünüyorum yani bırakmayacağım illa adet olmadım diye..en azından 4-5 ay kürü yapayım elbet faydasını görürüm..
haziranda doktora randevu aldım bakalım kistler gitmiş olacak mı o zamana kadar :26:
bence sende devam et neden bıraktın ki..yılda en az iki kere yapın diyor saraçoğlu hem..
sen yaptığın zaman adet oluyor muydun düzenli olarak canım?
şöyle şöyleyeyim ben ömrümde hiç düzenli adet olmadım, son 5-6 yıldır da hapsız asla adet olmadım hap içmediğimde 6-8 ay adet olmadığımı bilirim, ama soğan suyu içtiğimde 2- yada 3 kez hap kullanmadan adet oldum 5 gün ara ileydi sanırım, yani etkisi olduğu kesin, ben zor bir pko hastasıyım çünkü
soğan suyu zaten pcos tedavisi için canım..ibrahim saraçoğlu pko lu bayanlar için bilhassa öneriyor..bir an önce içmeye başla derim ben..
saraçoğlunun sitesinden daha net olarak okursun ama ben yine anlatayım..
bir orta boy soğanı soyup, kaynamakta olan 1,5 bardak klorsuz suya, 4 yada 6 ya bölüp atılıyor ve 5 dakika kaynatılıyor..sonra soğanları süzmeden ılımasını bekle ve sonrada süzüp iç..ama ılıktan biraz daha sıcak olması lazım içmek için..soğuyunca etkisini yitiriyormuş..bol şanslar,,kokusunu almadan içmeye bakbirde aç karnına içilecek..
ben hiç zorlanmadan içiyorum alışılıyor :119:
bu sadece adet düzensizliği için mi yoksa hastalığa mı iyi geliyor yani ben hapı bırakınca 2 gün sonra oluyorum düzene giriyor yani ama kistler için falan etkiliyse içerim bi şekilde :)
merhaba kızlar 11 yaşında adet görmeye basladm. suanda 20 yasındaym adetlerim kendimi bildim bileli düzensizdi ve sonuç olarak pcolu çıktım. kilo veremiyorum.sivilcelerden bıktım.hap kullanmaktan bıktım.bu hastalıgi yasamayan anlayamıyor. hapsız adet olamıyorum. dogum kontrol hapı kullanıyorum. glifor verilmişti hap içemedigim için onuda kullanamadım.doktora gittim yine biton hap verdi. bide kortizonum yüksek çıkmış hap verdi dekort diye yarın akşam 11de içip sabahında tahlil vermeye gitcem. bitmiyor bu hastalık artık bıktım of off
glifor içmeyi sakın sakın sakın ihmal etme !!!! belki de bütün sorunlarını o hap çözecekti, yan etkileri çoktur ama 10 gün dayandacaksın !!
bana faydası olmamıştı ama bir çok pko lu sadece o hapı içerek kilo veriyor ardından adetleri düzene giriyor,, lütfen o hapı ihmal etme...
ben 27 yaşındayım , hala sivilce problemim var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?