Bekar pko'lu hanımlar tedavi sürecimizi paylaşalım

tedavini tamamla ancak dkh nı bıraktığında herşey başa dönüyor 3-4 yıl kullanan biri olarak söylüyorum tedavinin henüz başındasın ,mutlaka soğan kürü yap,baska kürler de var onlardan yaparsan sende çok etkili olur

yelpaz_e günaydın...
bugün regl oldum...
her regl olduğumda sevinçten ağalayasım geliyor...
geçende bahsettiğim bitki çayını içmeye devam edeyim mi?
ne zaman ara vericem??

yelpaz_e günaydın...
bugün regl oldum...
her regl olduğumda sevinçten ağalayasım geliyor...
geçende bahsettiğim bitki çayını içmeye devam edeyim mi?
ne zaman ara vericem??

günaydın kalsedon,gözün aydın
o duyguyu çok iyi biliyoum canım.adetin nasıl geldi yani söktürücü mü aldın yoksa yaptığın çayın etkisi mi?
cevap vermiştim canım tekrar yazayım çok araştırdım yani her gün kullunıyosun sabah ve akşam 2 kere en az 6 ay devamlı ara verme zaten bitkisel yan etkisi yok,yumurtlaman kendiliğinden olana kadar yap.benim üç ay oldu hayıt otu(1tatlı kasığı) ve aslan pencesini (1 tutam) 10 dk demleyip içiyorum.sonuç için devamlı yap etkisini görürsün.ben 3 ayda bile etkisini gördüm

sağolasınn

yok hayır..ilaç sevmiyorum canım...çayın etkisi var mı dicem ama
ben içmeye başladığım ama zaten anlamıştım olacağımı..eskaza
bazen 2-3 ay üst üste regl olduğum zamanlar oldu...teşekkür ederim canım..
inşallah her açıdan faydasını görürüz...

aminnn inşşş..canım:13:

kalsedon çok sevindimşifa oluyor demek ki bu bitkiler bize, darısı tüm pko luların başına

neden ben neden demeden kendimi tutamıyorum ... tamam dünyada daha kötü hastalıklar vardır biliyorum ama isyan etmemek elimde değil , her ay yaşıtlarımın adet olduğunu o adet sancısını çekmeleri koşuştura koşuştura ped aramaları kadar güzel başka bir şey yoktur diye düşünüyorum bu kadar hasta varken neden bu hastalığın tedavisi yok . hadi adet olamasaydık yine tamam derdim , beraberinde bir genç kızın tüm özelliklerini yok eden sorunların oluşması tamamen hayatı kabusa çeviriyor , kaşın dökülür saçın dökülür , göbeğin şişer , göğüslerin büyür , kilo alırsın olmayan yerlerinde tüy çıkar :S oldu olacak niye erkek olarak yaratılmadım diyorum , tamam isyan etmek günah ama bıktım artık. doğum kontrol haplarının mide bulandırıcılığından , hamile gibi şişmekten , göğüslerimin daha çok büyümesinden :'( ev arkradaşlarım ben adet olana kadar iki kere adet oluyor , birde alay ediyorlar sanki çok güzel bir şeymiş gibi bende gülüp geçiyorum ama her gece ağlıyorum . her gece isyan ediyorum. isyan ediyorum diye düzelmeyecek mi varsın düzelmesin zaten ergenliğimden beri hormonlu ayı gibi dolaşmaktan biktım

emin ol hepimiz zaman , zaman bu dönemlerden geçtik, üniversite yıllarımda bende aynen senin gibiydim, yurtta evde kızların adet olmasına öyle özenirdim ki sana tavsiyem , herkesle paylaşma bu sorununu, varsın bilmesinler adet tarihlerini.. Çünkü insanlar bizim neler hissedip hissetmediğimizi bilmeden konuşuyorlar, bana da hep ay ne güzel kafan rahat işte, adet olma derdin yok deyip , gülerlerdi, güya teselli verir gibi, ama öyle içimi acıtırdı ki... Her neyse sen onları bırak, önce hastalığını kabullen ve iyi olmak için çabala, öncelikle kilo ver,, tür problemin için ağdacıya, kuaföre gidebilirsin, doğal yöntemleri dene, burda hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz birbirimizle, moral bozmak yok

canım yaaa kıyamam:2:

o kadar iyi anlıyorum ki seni...bizim yapabilceğimiz tek şey
kötüyü iyiye nasıl çevirebilirize bakmak..ben de tam senin
anlattığın gibiyim inan ki..hap falan kullanmak istemiyorum..
zaten gereksiz bir sürü kilo aldım veremiyorum..az stres yapmaya
çalışıyorum ve aktardan bir karışım aldım. ( hayıt otu,aslan otu
civanperçemi,ada çayı,rezene..) karışık..hepsi adeti düzenle
hale getirmek için..faydası oluyor inan ,inançla yapınca ...
bak burda bizde paylaşımlarda bulunuyoruz..aynı kaderde
olanlar olarak...insanları anlamıyorum zaten...cidden anlamıyorum..
sen deki sıkıntıyı bildikleri halde ısrarla regl belirtilerini gözlerine
sokanları mı dersin,adet olcakları gün canım bunu da ister şunu ister diyenleri mi
dersin yoksa adet oldum sancı çekiyorum çok diyenleri mi dersin...
insan o sancıyıda özler mi?? özlüyor işte...bir de baş belası kilolar..
hiç bir hastalığı yokken,kilo sorunu yokken,kilolarını sürekli vurgulayan,
sürekli olarak kilo verme derdine düşmüş tipler....Allah biliyor diyorum güzelim
yaaa....kul bilmese O , biliyor...inşallah düzene girecek bir şekilde...
sen üstüne düşenleri yap...bizde yardımcı oluruz,tecrübelerimizle
elimizden geldiğince...

benimde nihayet 3. kürüm bitti ve dün kırmızılar teşrif etti.adet olmak mutluluk verici

derdime ortak olanlarında olduğunu bilmek beni gerçekten mutlu etti. beni dinleyen birileri var artık biliyorum : ) bide bi tane karışım yazmışsın onu nasıl kullanıyorsun. bir soru daha soracam çok fazla oldm ama ben farlutal aldım bu ay ama olmadı 16 gün geçti hiç bu kadar uzamamıştı .( bide üstüne kabızlık çekiyorum acaba adet olamadım diye mi oldu :'( ne adet olabiliyorm ne de rahat wc ye çıkabiliyorum yani patlamam an meselesi .

bende de var aynı sorun malesef ve ilaç kullanmayı da bıraktım. soğan suyu sayesinde adet olabiliyorum ve diyet yapıyorum çünkü en büyük çözümün kilo vermek olduğu söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…