• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olup laparoskopi yaptıran var mı aranızda ?

VadidekiZambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
260
1
96
Diğer
selam k.k üyeleri yardımınıza ihtiyacım var .. 4 aydır adet olamıyorum ..sol yumurtalığıma yakın yerde 5 cm kistim var yumurtalıkta olmadığı için ilaçla erime şansı yokmuş .. doktor laparoskopi yapıcaz dedi yalnız korkularım var bekarım ne gibi sonuçlar doğurur bilemiyorum bu ameliyat beni korkutuyo bekar olupta bu ameliyatı olan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum ?:59:

selam k.k üyeleri yardımınıza ihtiyacım var .. 4 aydır adet olamıyorum ..sol yumurtalığıma yakın yerde 5 cm kistim var yumurtalıkta olmadığı için ilaçla erime şansı yokmuş .. doktor laparoskopi yapıcaz dedi yalnız korkularım var bekarım ne gibi sonuçlar doğurur bilemiyorum bu ameliyat beni korkutuyo bekar olupta bu ameliyatı olan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum ?:59:

Çok geçmiş olsun.. Yakın zamanda şifaya kavuşmanı dilerim. bende 2 hafta önce öksürürken kasığımdaki şiddetli ağrı nedeniyle gittim ultrasonla baktılar kist varmış benimde yumurtalıklarıma çok yakın, çok küçükmüş,1.1 cm miş, korkulacak bişey yok dedi... bende bekarım, 1 hafta sonra tekrar gel, bakalım dediler korktum gitmedim.. :50:

Saol canım sanada geçmiş olsun ihmal etme kontrellerini düzenli git muayenelerine tedavi edilmezse zamanında kötü sonuçlar doğurabiliyo.. tekrar geçmiş oılsun

ibrahim saraçoğlunun meşhur soğan kürünü denediniz mi hiç? nasılsa zararsız soğan, denemekten bişi olmaz. bence bi deneyin derim. onunla şifa bulan çok kişi gördüm.

hadi ya üzüldüm. Allah şifa versin en kısa zamanda.

Arkadaşlar ben de bekarım ve çikolata kistlerim var. Henüz kesin bir tedavi yöntemi öneren olmadı ama evlenmeden laparoskopi beni korkutuyor. Ayrıca endometriozis yumurtaları erken yaşlandırıyormuş. Bekar olup da aynı durumda olan var mı acaba?

ben 2 yıl önce bekarken 5 cm kistle laparoskopi oldum hiçbir zararı dokunmadı korkulacak birşey yok kesnlikle hatta olmazsan daha kötü olabilir.

Back