- 25 Ekim 2019
- 29
- 49
- 38
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Kimin kız? Vallaha benim yok en bekar benimB Burhan Burhanitto belki onun da sevgilisi vardır?? Var mı bebişimm?
Bekarlık bir nesne olsaydı ben olurdum
Kayınvalidem bizden çıkmıyor diye konu açmak benim de hakkım.evlilerden daha mutlu olmaya ne hakkin var zaten? Tez zamanda evlen de konu aç buralara
Insanin kocasıyla uyumasi bence yaninda düdüklü tencereyle, boş viteste calişan kamyonla uyumak gibi, surekli yaninda horhor bisey
Kayınvalidem bizden çıkmıyor diye konu açmak benim de hakkım.
Burda Mahmut abiler dolanıyor bebişim.Taliplerini kadınlarkulübünde araman pekibaştan kayıp
Öyleleri daha riskli benceBurda Mahmut abiler dolanıyor bebişim.
Benimkilerin hepsi bekar, bir ben açılışı yapıyordum nerdeyse ben de nişan attımLütfen konum taşınmasın.Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Şermin sen hiç bir şeyi unutmuyorsun kız senden korkuyorumŞarjlı süpürgeyi niye kucakladığınız anlaşıldı.Eşinizi taşıyamayınca, yanlışlıkla süpürgeyi almış olabilirsiniz.
Ne zaman gelip nişan attim diyeceksin diye bekliyordum.Benimkilerin hepsi bekar, bir ben açılışı yapıyordum nerdeyse ben de nişan attım
Şôyle ki bizim evde yemekleri hep ben pisiriyorum vkvjvkvj onun disinda kaynanamda bi kere domuz kiymasindan kirmizi biber dolması yemiştim ivrencti, kremali bi sosta pismis midye, istridye, deniz ürünleri, steak haché denen bizim koftenin sogansiz baharatsiz hali, kremali tavuk, su an dusununce herseye krema koymaya bayiliyolar, kaz eti, kaz cigeri, kuskus yiyolla burdaFransa'da Fransızlar evlerinde ne tür yemekler pişiriyorlar; siz de onları anlatınm Hem bize de genel kültür olur.
Şermin sen hiç bir şeyi unutmuyorsun kız senden korkuyorum
Kiz ben kocamla hayatta uyuyamam ki, o yuzden sarjli supurgeyi alip gitmis de olabilirim bfbfbfŞarjlı süpürgeyi niye kucakladığınız anlaşıldı.Eşinizi taşıyamayınca, yanlışlıkla süpürgeyi almış olabilirsiniz.
Sarjli supurge>kocaKiz ben kocamla hayatta uyuyamam ki, o yuzden sarjli supurgeyi alip gitmis de olabilirim bfbfbf
Şermin sen hiç bir şeyi unutmuyorsun kız senden korkuyorum
Demek enişte seni uyutmuyor accessKiz ben kocamla hayatta uyuyamam ki, o yuzden sarjli supurgeyi alip gitmis de olabilirim bfbfbf
En azindan dugmesine basinca susuyo sabaha kadar yan yat, dola dön sağa dön diye ikna etmiyorum süpürgeyi hhxhdhdhSarjli supurge>koca
Bence böyle. Aksini iddia eden bekardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?