Bekar olarak dışlanmak

Vallahi burda biz bekar olarak çok dışlanıyoruz. Yok evli olmayan yazmasın, yok bilmem ne bana konu kalmıyor sizin de az bisi anlamanız lazım
Ben de çocuklular içinde dışlanıyorum. eş dost akraba çevremde hatta bildiğin dışkılanıyorum
Allah sanada nasip etsin kuzum yhaa

Rol kesiyorlar inanma.
Yok biri elinden gelse zamanı geri alacak o kadar pişman Aslında seviyor eşini, çocuğunu ama haklı olarak özgürlüğü bir tık kısıtlanıyor. İş hayatı yeterince yoğun, çocukları şansına ikiz doğdu, eşi de kıskanç biraz derken ne gezebiliyor ne buluşabiliyoruz. Kaç aydır görüşme ayarlayamıyoruz g*t kadar şehirde Bana bu dışlanma olayını arkadaşlarım yansıtmaz daha çok yaşını başını almış, benden baya büyük 2 3 çocuklu komşularımız çok sorgular. '' Niye yok? Bi dene ( sanki eşya alıyoruz ), Senin karşına çıkmıştır sen görmüyorsundur, Çok özellik arıyorsundur ... '' Bekar olmamda ki suç ve sebep benim onların gözünde illa olacak asdfg

Şey var bide etrafına iyi bakkayıp çorap mı bu

Canlari dedikodu istiyo kiz onların, yoksa pek umursadiklarini sanmıyorum hxhxhxh

Evet ama ben kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum, o da çevik kuvvet gibi itiyor beni
Bi kere önce Burhan sattı beni

Olmazzzz. Akliniza sokmus bikere, bekar sayılmazsınız Benimde cocuk var bende musakkaya gore bekar değilim. Hicbirimiz burhan kadar bekar degil...

Canlari dedikodu istiyo kiz onların, yoksa pek umursadiklarini sanmıyorum hxhxhxh
Evet oda var niye benim evliliğimle bu kadar ilgileniyorlar diye düşünüyor insan da kaos istiyorlar onu anladım Birde çok güzel açıklıyorum '' güvenilir olduğunu hissettiğim, yanında mutlu hissettiğim kimse olmadı, ya biri küfür eder ya da egoist cahil özgüveniyle karşıma çıkar '' zamanı değil demek ki diyorum bana '' sen çok özellik arıyorsun '' diyor kadının özellik anlayışına bak Tabi kendi kocası da özene bözene yaratılmış tam bir aile babası. Çocuklarına aşırı düşkün, eşine nazik, alınacak bi şey varsa gece bile giden biri. Bulmuş özellikleri tam adamı herkesi böyle sanıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…