- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.034
- 88
- 29
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Allah iyiliğini versinInsanin kocasıyla uyumasi bence yaninda düdüklü tencereyle, boş viteste calişan kamyonla uyumak gibi, surekli yaninda horhor bisey
Ben de çocuklular içinde dışlanıyorum.Vallahi burda biz bekar olarak çok dışlanıyoruz. Yok evli olmayan yazmasın, yok bilmem ne bana konu kalmıyor sizin de az bisi anlamanız lazım
Yok biri elinden gelse zamanı geri alacak o kadar pişmanRol kesiyorlar inanma.
Anında satış. Kusura bakma. Unutma ki kocişi olanlara hiç bir şey olmaz.Bak ama Burhan benden 10 yaş küçüksün sonra koca bulunca beni satıp gitme, bekarlık yemini edeceğiz biz
Şey var bide etrafına iyi bakYok biri elinden gelse zamanı geri alacak o kadar pişmanAslında seviyor eşini, çocuğunu ama haklı olarak özgürlüğü bir tık kısıtlanıyor. İş hayatı yeterince yoğun, çocukları şansına ikiz doğdu, eşi de kıskanç biraz derken ne gezebiliyor ne buluşabiliyoruz. Kaç aydır görüşme ayarlayamıyoruz g*t kadar şehirde Bana bu dışlanma olayını arkadaşlarım yansıtmaz daha çok yaşını başını almış, benden baya büyük 2 3 çocuklu komşularımız çok sorgular. '' Niye yok? Bi dene ( sanki eşya alıyoruz ), Senin karşına çıkmıştır sen görmüyorsundur, Çok özellik arıyorsundur ... '' Bekar olmamda ki suç ve sebep benim onların gözünde illa olacak asdfg
Ben evlenmek istemiyorum kiBen de çocuklular içinde dışlanıyorum.eş dost akraba çevremde hatta bildiğin dışkılanıyorum
Allah sanada nasip etsin kuzum yhaa
Canlari dedikodu istiyo kiz onların, yoksa pek umursadiklarini sanmıyorum hxhxhxhYok biri elinden gelse zamanı geri alacak o kadar pişmanAslında seviyor eşini, çocuğunu ama haklı olarak özgürlüğü bir tık kısıtlanıyor. İş hayatı yeterince yoğun, çocukları şansına ikiz doğdu, eşi de kıskanç biraz derken ne gezebiliyor ne buluşabiliyoruz. Kaç aydır görüşme ayarlayamıyoruz g*t kadar şehirde Bana bu dışlanma olayını arkadaşlarım yansıtmaz daha çok yaşını başını almış, benden baya büyük 2 3 çocuklu komşularımız çok sorgular. '' Niye yok? Bi dene ( sanki eşya alıyoruz ), Senin karşına çıkmıştır sen görmüyorsundur, Çok özellik arıyorsundur ... '' Bekar olmamda ki suç ve sebep benim onların gözünde illa olacak asdfg
Aha yakaladim, aramizda ajan varBen evlenmek istemiyorum kibu dışlanmamı mı gerektirir
Aynen kaybolan eşyalarımızı arıyoruzŞey var bide etrafına iyi bakkayıp çorap mı bu
Toplumumuzun gereği oBen evlenmek istemiyorum kibu dışlanmamı mı gerektirir
Evet ama ben kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum, o da çevik kuvvet gibi itiyor beniAha yakaladim, aramizda ajan var
Hani sevgiliniz evliligi kafaniza sokmaya baslamistiburhan hanim saadet zincirinde bile yalniz kalacak
Ayyy Allahtan canım Anamla rahmetli Babam hiç evlen demedi bana ya onlar da dışlasaydı beniToplumumuzun gereği oyapacaklar yani o baskıyı.Kitabını yazarım mahalle baskısının saçma örf adet geleneğin
Evet ama ben kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum, o da çevik kuvvet gibi itiyor beni
Bi kere önce Burhan sattı beni
Sahallu sen de bilgili birine benziyorsun bir dua da sen etRainynin dua topigine git
Evet oda var niye benim evliliğimle bu kadar ilgileniyorlar diye düşünüyor insan da kaos istiyorlar onu anladımCanlari dedikodu istiyo kiz onların, yoksa pek umursadiklarini sanmıyorum hxhxhxh
Bilmediklerimizi ayaklarimizin altina sersek başımız göğe ererdi muhterem kardeşim.Sahallu sen de bilgili birine benziyorsun bir dua da sen et
B Burhan Burhanitto belki onun da sevgilisi vardır?? Var mı bebişimm?Olmazzzz. Akliniza sokmus bikere, bekar sayılmazsınızBenimde cocuk var bende musakkaya gore bekar değilim. Hicbirimiz burhan kadar bekar degil...
Olmazzzz. Akliniza sokmus bikere, bekar sayılmazsınızBenimde cocuk var bende musakkaya gore bekar değilim. Hicbirimiz burhan kadar bekar degil...
Ya şu saatlerde kisirli borekli konu acmayin abicim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?