- 16 Haziran 2011
- 15.006
- 63.513
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Lütfen konum taşınmasın.Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Evliyim ama benle de konuşunKuzum gel ben senle her şeyi konuşurum yaaa ben de evli değilim
Ay korktum birdenCeza almadan konunuzu "Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar"a taşıtın isterseniz.
Evliler gelemezEvliyim ama benle de konuşunkarma değil asla nöö
Gel kız gel bir grup kurarız aramıza da evli hiç kimsecikleri almayın böyle tarikat gibi, saadet zinciri gibi neyim bir şeyler oluruzzBenle de konusun ben evliyim ama bosanirim cok gerekli ise bfhfhhf
Yaziklarim ossun BurhanEvliler gelemez
Burhan beni almiiiGel kız gel bir grup kurarız aramıza da evli hiç kimsecikleri almayın böyle tarikat gibi, saadet zinciri gibi neyim bir şeyler oluruzz
Vallahi burda biz bekar olarak çok dışlanıyoruz. Yok evli olmayan yazmasın, yok bilmem ne bana konu kalmıyor sizin de az bisi anlamanız lazımEvliyim ama benle de konuşunkarma değil asla nöö
Evliler gelemez
Valla benim çevremde ki evli arkadaşlar da tam aksine bana '' çok şanslısın, keşke evlenmeseydim, seni evlenmeden önce tanısaydım kesin evlenmezdim '' diyorlarLütfen konum taşınmasın.Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Kocişin varmış bişi olmazYa şu saatlerde kisirli borekli konu acmayin abicim ya
Rol kesiyorlar inanma.Valla benim çevremde ki evli arkadaşlar da tam aksine bana '' çok şanslısın, keşke evlenmeseydim, seni evlenmeden önce tanısaydım kesin evlenmezdim '' diyorlarKimi çocuğu oldu mutlu tabi ama bekara daha çok özenen bir kitle var etrafımda. Birinin diğerini dışlaması çok saçma zaten. Bekar, evli, gezgin, sıkıcı, zayıf, şişman, güzel, çirkin... herkese bir lakap takanlar benim gördüğüm en mutsuz insanlardır :)
B Burhan Burhanitto Bebişimmm ayrılacak olanları dışlayamayız onlar da bekar yoksa muso senin kanına mı girdi ayrılanları bekardan saymıyor musun artık?Burhan beni almiii
Insanin kocasıyla uyumasi bence yaninda düdüklü tencereyle, boş viteste calişan kamyonla uyumak gibi, surekli yaninda horhor biseyÇocukluk arkadaşlarımdan bir bana şey demişti sen niye evlenmiyorsun ya insanın kocasıyla uyuması çok güzelsanki kocamız yok diye rahibe Teresa hayatı yaşıyoruz
Evet muso onlar kociş avcısı diye fitledi beniB Burhan Burhanitto Bebişimmm ayrılacak olanları dışlayamayız onlar da bekar yoksa muso senin kanına mı girdi ayrılanları bekardan saymıyor musun artık?
B Burhan Burhanitto Bebişimmm ayrılacak olanları dışlayamayız onlar da bekar yoksa muso senin kanına mı girdi ayrılanları bekardan saymıyor musun artık?
Bak ama Burhan benden 10 yaş küçüksün sonra koca bulunca beni satıp gitme, bekarlık yemini edeceğiz bizEvet muso onlar kociş avcısı diye fitledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?