• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

arkadaslar konu ne ya ben hep gec kaliom :)) isler cokk yani daha dogrusu ofisi topluyoruz... yarin son günümmmmmmmmmmmmmmmm

meryeem ne kızcam kızım muhabbet ediyos şurda...
Özlem canım yoksam artık aramızdan ayrılıyonmu şimdi bize kim anlatcak Ali'siyle geçen maceralarını he...

sanirim artik eskisi gibi her sabah aranizda olamicam... :gitme:
cünkü ben saat 11-12 kadar uyurum artik lülülülülülü:roflol:
anca ögleden soonra gelirim ... ama tabii zaman bulabilirsem gezmekten, hos para olmadan nasil zevk alacaksam o gezmeden.. :delphin:

ya 2 temmuzda tr ye gidiom eger ankarada bi bulusma olursa haberim olsun.. keske sizlerlede görüsseydikk..
insallah belki evlendigimde istanbula gelirim delikafadulden
neyse baakalim artik hayirlisi...

sanirim artik eskisi gibi her sabah aranizda olamicam... :gitme:
cünkü ben saat 11-12 kadar uyurum artik lülülülülülü:roflol:
anca ögleden soonra gelirim ... ama tabii zaman bulabilirsem gezmekten, hos para olmadan nasil zevk alacaksam o gezmeden.. :delphin:

ya 2 temmuzda tr ye gidiom eger ankarada bi bulusma olursa haberim olsun.. keske sizlerlede görüsseydikk..
insallah belki evlendigimde istanbula gelirim delikafadulden
neyse baakalim artik hayirlisi...

bende 3 temmuzdan sonra bu kadar takılamam diye düşünüyom iş bulursam girebilcemmi işe giremesem bile evden girerim ben can sıkıntısı ne yapcam sabahtan dikilirim

ama sen beni bide yaz tatilinden döndükten sonra görmelisin...

depresyona girerim kesin yaa... hem tatilim bitmis olcak hem issiz olcammm hemde parasizzzzz.. kafamçokkarıştı

ayy ben bu takvimi yanlis yapmisim yaaaa :roflol: herkesinki gün gectikce ilerlio benimki ise geri sayim yapioo

meryeem ne kızcam kızım muhabbet ediyos şurda...
Özlem canım yoksam artık aramızdan ayrılıyonmu şimdi bize kim anlatcak Ali'siyle geçen maceralarını he...
kaydirigubbakcemile3

Bu arada turkcell beni kekleyemez nan çözüm ortağıyızya nasıl keklicek

tamam beee :umursamaz:
40 dk sora cıkıyorummmmm :umursamaz:
kararsız bu arada onerdıgın yerler varya onlardan yeşil eve bız grupça tatıle gtcez ıkı gunluk,bungolov evde kalcezzzz hihoyyyt

özlemcım bu arada yrn son gununmus artık gunun bellı bı yarısında bıze katılırsınn,fazla özletme kendını..bu arada ben 20 agustosta ankaraya gtcm ama 1 gunluk....gorusemeyıs heralde

Back