• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

vallah galüba en cok konusan biziz... benimkide sevio bende seviom..

o daha cok baska seylerden konusmayi seviyo :jeyyar:
bense evin mobilyasi, odalari yok bilmem benim evlendikten sonra giyebilecegim kiyafetler.. (mini etek fln.) :lepi:
vallah herseyi konusuoz.. hatta cocuklarimizin isimlerini bile düsünüyoz... :roflol:
o başka seyler konu oldumu daha cokk sarıo ztn bızım beyı de :roflol: üfffffffffff çok özledım ztn yaaaaa :bbo:
anlamdim nasil yani iyi birsey olmasinda?? mirmirmirmir
yanı o sözlerın bırısıne ithafen olmasın da demek ıstedım..

o başka seyler konu oldumu daha cokk sarıo ztn bızım beyı de :roflol: üfffffffffff çok özledım ztn yaaaaa :bbo:

yanı o sözlerın bırısıne ithafen olmasın da demek ıstedım..

cok iyi anlıyom seni tatlım tez vakitte kavusuruz inş sevdiğimize evlenmiş olarak :jeyyar::1hug:

kıslarrrr kkdaki nicklernizin anlamları varmıdır sizin için mesela ben gülpembeyi sevgilim bana gülpembe der yanaklarım hep al aldırda benim özellikle utanınca daha cok al al oluyorda :utangac:

benım nıckım ıngılızce..Deniz kızı demek,oncelerı lıse yıllarında felan ıken mermaid i cok kullanırdım ordan kalmıs oyle,deniziiii aşırı severm ve ıyı yüzücüyümdür ordan yani

bende yüzmeyi cok sefiommmmmmmm...
benim nickim kendi ismim :)))

baska bisi bulamadigim icin kendi ismimi kullandim

ama galübaa bu konuyu bikere acmistik.. :) cünkü ben sizin nicklerin neden sectinizi biliom..
cimcimeninkinde hatta ben sormustum

off cımcımeee al benden de okdr ayhhh darlandım vallahı haaaa,şu topıkte bır tane pozıtıf ,bız uyurken bızı açacak ınsn yokmu yaaa

hop tek hop tek oynayalıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bır oyana bır bu yana sallayalııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hmmm...ok ozaman bi konu acam:

sevgilinizle evlilik hakkinda neler konustunuz?

kızlar bizim herşeyimiz çok hızla oldu ilk başlarda. tanışmamız, çıkmamız, ailemizin tanışması falan filan... ilk başlarda evlilikten konuşuyorduk daha doğrusu o konuşuyordu sürekli artık okadar sıkılmıştım ki çünkü çok yeniydik hazır değildim... daraldığım bir vakit lütfen evlilikten konuşmayalım artık dedim telefonda... buda bana ne cevap versin "benim senle işim olmaz ozaman kızım, ben seninle evlilik düşünmiyeceksen, konuşmayacaksam konuşmamamın anlamı yok" deyip suratıma teli kapattı. aradan bir saat geçmeden aradı özür diledi falan işte bana ilk ve birkere ozaman çiçek göndermişti iş yerine... daha sonra panik yaptığının, acele ettiğinin kendide farkına vardı... şimdilik konu açılırsa öyle konuşuyoruz... mobilya mağzalarını filan geziyoruz vaktimiz olursa zevklerimiz uyuşuyormu diye, yeni neler çıkmış diye...

evlenenleri görüyom vallah.. (arkadslarin hepsi evlendi)
hepsinin monoton bir hayati var yaa... ev isleri kendi isi kayinvalideyi ziyaret... aileyi ziyaret.. ertesi gün tekrar ayni seyler bastan
ise git-gel- yemek yap-kayinvaldeye git/yada kendi annelere - tekrar eve gel - yat- ertesi gün tekrar ise git.. ...................................
böölee gidio iste.. kendine zaman ayiramiyosun..kafamçokkarıştı

evet ya bizimde mi öle olucak ....

ben mesela yazdigim gibi genelde yüzmeye gidiom..
yada arkadasimdan birini cagirip - yani evli olmayan biri (kalan 3 tane bekar) bisiler icmeye gidioz.. yada nebiliyim baska seyler yapioz..
ben pek evde durmam genelde disardayim :teytey: gezmeyi cok seviyom.. annem hep dalga gecer benimle "yine magaazalari kapatipdami geldin" diye sırnaşık şey
en cokda Türkiyede gezmesini seviyorm.. yani magazalr acik olmasa bile bos bos disarda aksamlari gezmeyi severim.. biz mesela 3 kardesiz 2 kiz 1 oglan.. ama sanki 2 oglan 1 kizmisiz gibi..
annem kücük kardesimle bana hep "bunlar erkek olmaliymis bu bizim oglanda kiz olmaliymis"der :roflol:

bende gezmeyi çok seviyorum...hafta sonları bile evde kalmıyorum... kurs, eğlence gezi illa bişeyler buluyorum yapıcak... ;) yasin buna kızıyo biraz... evde oturmayı dene biraz da diye =))

kıslarrrr kkdaki nicklernizin anlamları varmıdır sizin için mesela ben gülpembeyi sevgilim bana gülpembe der yanaklarım hep al aldırda benim özellikle utanınca daha cok al al oluyorda :utangac:

benim nickimin anlamı lisedeyken arkadaşım bana pirlanta diye bi nick almıştı öyle kaldı...

neyde mesela,,,,
kıyafette benımkı cıcılı bıcılı sevıo,bense daha kadınsı ve seksı,ferhunde tarzıyım ben yanı gomleklerım felan ole sevıom,,,o da daha cokk spor :S

Back