o başka seyler konu oldumu daha cokk sarıo ztn bızım beyı de :roflol: üfffffffffff çok özledım ztn yaaaaa :bbo:vallah galüba en cok konusan biziz... benimkide sevio bende seviom..
o daha cok baska seylerden konusmayi seviyo :jeyyar:
bense evin mobilyasi, odalari yok bilmem benim evlendikten sonra giyebilecegim kiyafetler.. (mini etek fln.) :lepi:
vallah herseyi konusuoz.. hatta cocuklarimizin isimlerini bile düsünüyoz... :roflol:
yanı o sözlerın bırısıne ithafen olmasın da demek ıstedım..anlamdim nasil yani iyi birsey olmasinda?? mirmirmirmir
o başka seyler konu oldumu daha cokk sarıo ztn bızım beyı de :roflol: üfffffffffff çok özledım ztn yaaaaa :bbo:
yanı o sözlerın bırısıne ithafen olmasın da demek ıstedım..
cok iyi anlıyom seni tatlım tez vakitte kavusuruz inş sevdiğimize evlenmiş olarak :jeyyar::1hug:
inşallah pembe inşallahhhhhhhhhhh
hmmm...ok ozaman bi konu acam:
sevgilinizle evlilik hakkinda neler konustunuz?
evlenenleri görüyom vallah.. (arkadslarin hepsi evlendi)
hepsinin monoton bir hayati var yaa... ev isleri kendi isi kayinvalideyi ziyaret... aileyi ziyaret.. ertesi gün tekrar ayni seyler bastan
ise git-gel- yemek yap-kayinvaldeye git/yada kendi annelere - tekrar eve gel - yat- ertesi gün tekrar ise git.. ...................................
böölee gidio iste.. kendine zaman ayiramiyosun..kafamçokkarıştı
ben mesela yazdigim gibi genelde yüzmeye gidiom..
yada arkadasimdan birini cagirip - yani evli olmayan biri (kalan 3 tane bekar) bisiler icmeye gidioz.. yada nebiliyim baska seyler yapioz..
ben pek evde durmam genelde disardayim :teytey: gezmeyi cok seviyom.. annem hep dalga gecer benimle "yine magaazalari kapatipdami geldin" diye sırnaşık şey
en cokda Türkiyede gezmesini seviyorm.. yani magazalr acik olmasa bile bos bos disarda aksamlari gezmeyi severim.. biz mesela 3 kardesiz 2 kiz 1 oglan.. ama sanki 2 oglan 1 kizmisiz gibi..
annem kücük kardesimle bana hep "bunlar erkek olmaliymis bu bizim oglanda kiz olmaliymis"der :roflol:
kıslarrrr kkdaki nicklernizin anlamları varmıdır sizin için mesela ben gülpembeyi sevgilim bana gülpembe der yanaklarım hep al aldırda benim özellikle utanınca daha cok al al oluyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?